پاک کن از اول نصب کن.دوستان یه سری سایت تو فایرفاکس به صورت مخفی برای خودشون لود میشن :دی
با انواع این anti malware ها هم اسکن کردم یکسری فایل پاک میکنن ولی بعد چند ساعت دوباره همون آش و همون کاسه :angrybirds8:
پاک کون تو یه درایو دیگه بنصب :/دوستان یه سری سایت تو فایرفاکس به صورت مخفی برای خودشون لود میشن :دی
با انواع این anti malware ها هم اسکن کردم یکسری فایل پاک میکنن ولی بعد چند ساعت دوباره همون آش و همون کاسه :angrybirds8:
پاک کن از اول نصب کن.
پاک کون تو یه درایو دیگه بنصب :/
دوستان یه سری سایت تو فایرفاکس به صورت مخفی برای خودشون لود میشن :دی
اون سایت رو به عنوان نمونه دادم که ارور زیر ادرس سایت رو متوجه بشینThis Account Has Been Suspended
h1 چون معمولا تو ساختار قالب برای عنوان استفاده میشه بهتره تو مطالب استفاده نکنی.
h2 رو هم برای تیترهای داخلی مطلب استفاده کن
این 2 تا عکس هم برای چطور گذاشتن اش
مشاهده پیوست 867746 مشاهده پیوست 867747
این رو به استایل اضافه کنخیلی خیلی ممنون داداشایه گلم
من الان مثلا واسه تیتر پستم کد h2 میزارم فونتش خیلی بزرگ میشه
رفتم تو فایل skin.css هم فونتش رو اینجوری تغییر دادم
h2 {
font-size: 14px;
}
ولی بازم فونتش هیچ فرقی نمیکنه، میشه راهنمایی کنید چکارش کنم
احتمالا توی جای دیگری مقدار سایز فونت مقدار دیگری وارد شده و اون اولویت داره یکی از راه کارهاش اینه که جلوی 14 پیکسل اینو بنویسید : important!خیلی خیلی ممنون داداشایه گلم
من الان مثلا واسه تیتر پستم کد h2 میزارم فونتش خیلی بزرگ میشه
رفتم تو فایل skin.css هم فونتش رو اینجوری تغییر دادم
h2 {
font-size: 14px;
}
ولی بازم فونتش هیچ فرقی نمیکنه، میشه راهنمایی کنید چکارش کنم
تنظیمات افزونه سئو رو چک کنید احتمالا مشکل همونجاست منم قبلا همین مشکلو داشتم تنظیماتو چک کردم درست شد.آقا یه سوال !! این سایت ما چرا وقتی تو سرچ گوگل پیدا میشه هر چی باشه تیتری که تو سرچ میاد ، اسم سایته . عکس رو ببینید »
آقا من زیر و روش کردم ولی چیزی نفهمیدم !! نمیدونین کجاس؟تنظیمات افزونه سئو رو چک کنید احتمالا مشکل همونجاست منم قبلا همین مشکلو داشتم تنظیماتو چک کردم درست شد.
از قسمت عنوان ها و متا ها -> گونه های فرستهآقا یه سوال !! این سایت ما چرا وقتی تو سرچ گوگل پیدا میشه هر چی باشه تیتری که تو سرچ میاد ، اسم سایته . عکس رو ببینید »
این مورد مربوط به تنظیمات افزونه سئو هستشآقا یه سوال !! این سایت ما چرا وقتی تو سرچ گوگل پیدا میشه هر چی باشه تیتری که تو سرچ میاد ، اسم سایته . عکس رو ببینید »
احتمالا توی جای دیگری مقدار سایز فونت مقدار دیگری وارد شده و اون اولویت داره یکی از راه کارهاش اینه که جلوی 14 پیکسل اینو بنویسید : important!
h2 {
font-size: 14px important!;
}