جناب خان
Registered User
- نوشتهها
- 476
- لایکها
- 335
علامت تعجبش اونطرفه ها !important نیست important! ئهداداش من اینطوری زدم بازم نشد
کد:h2 { font-size: 14px important!; }
علامت تعجبش اونطرفه ها !important نیست important! ئهداداش من اینطوری زدم بازم نشد
کد:h2 { font-size: 14px important!; }
برای من که فیلتر هستندراستی چرا blogger و blogspot فیلتر نیست؟
راستی چرا blogger و blogspot فیلتر نیست؟
بلاگر باز میشهراستی چرا blogger و blogspot فیلتر نیست؟
چیزی شده؟ یا شده بود؟
سه ماه تابستان تموم شده
چیزی که تموم شده روزهایی هست که پشت سر گذاشتم تا رسیدم به وقتی که اینجا ثبت نام کردم تا وقتی که یوزرم رو فراموشم شد و دو سه سال پیش دوباره ثبت نام کردم و....قدیما اینجا اسپم هم میکردیم و کسی سوالی داشت بهش میرسید اما الان فقط اسپمه:general405::general710:
تایید میکنم... من زمانی که رفتم حس کردم وقتم داره تلف میشه و زمان محدود اجازه موندن نداد... این رو از خودت هم شنیدم که دیگه میلی به ادامه نداری...یه مدت فعالیتمون اینجا زیاد بود و در حد توان کمک میکردیم، الان متاسفانه وقت نمیکنم.
به جز خارجی بودن چه خصوصیاتی دارد؟سلام
بحثو گفتگوی جالبیه!
دوستان نظرتون راجب ایجاد و راه اندازی سایت خارجی چی هست؟!
ایده ... تجربه ... پیشنهاد اگه دارید خوشحال میشم بگید!
خب اگه همکاری در فروشه که برای ثبت سفارش باید با همون لینک سبد خرید همکاری در فروش وارد سایتش بشه و سفارشش رو ثبت کنه.سلام دوستان
بنده قصد راه اندازی یک فروشگاه وردپرسی با محصولات همکاری در فروش رو دارم سوالی که ذهن منو مشغول کرده اینه که چطور میتونم محصولات رو از داخل سایت خودم به صورت مستقیم بفروشم و برای ثبت سفارش دیگه خریدار وارد اون سایت همکاری در فروش نشه لطفا در این زمینه راهنمایی کنید
ممنون
آره دقیقا همینطوره...:general507:چیزی که تموم شده روزهایی هست که پشت سر گذاشتم تا رسیدم به وقتی که اینجا ثبت نام کردم تا وقتی که یوزرم رو فراموشم شد و دو سه سال پیش دوباره ثبت نام کردم و....
به روزهایی که با علی و حمیدرضا و ..... داشتیم....
یاد خوبان به خیر که ......
تایید میکنم... من زمانی که رفتم حس کردم وقتم داره تلف میشه و زمان محدود اجازه موندن نداد... این رو از خودت هم شنیدم که دیگه میلی به ادامه نداری...
تو بهتره بری تو همون گروهت با اون مدیر عجیب غریبش:general710:آره دقیقا همینطوره...:general507:
میتونی از افزونه فروشگاهی وردپرس استفاده کنی و سفارشها در خود همون پنلت ثبت میشه و بعدا خودت باید بری در اون همکاری درفروش سفارش رو ثبت کنی.سلام دوستان
بنده قصد راه اندازی یک فروشگاه وردپرسی با محصولات همکاری در فروش رو دارم سوالی که ذهن منو مشغول کرده اینه که چطور میتونم محصولات رو از داخل سایت خودم به صورت مستقیم بفروشم و برای ثبت سفارش دیگه خریدار وارد اون سایت همکاری در فروش نشه لطفا در این زمینه راهنمایی کنید
ممنون
علامت تعجبش اونطرفه ها !important نیست important! ئه
h2 {
font-size: 16px !important;
}
اوبشین؟تو بهتره بری تو همون گروهت با اون مدیر عجیب غریبش:general710:
تو اصن توان داشتی باقالی؟یه مدت فعالیتمون اینجا زیاد بود و در حد توان کمک میکردیم، الان متاسفانه وقت نمیکنم.
یعنی چی؟!به جز خارجی بودن چه خصوصیاتی دارد؟
نه بابااوبشین؟