• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

✅ بحث و گفتگو بین وبمسترها

فلک زده

Registered User
لایک‌ها
2,917
انصافا یه سایت قشنگ داشتی باشی که چرخش درست بچرخه کلی لذت و سرمستی داره.
این حس رو وقتی داری که بیرون کار میکنی میبینی ملتی که تا دیروز گوشی نمیدونستن چیه میان تو نت. :general609:

rezatak6

کاربر فعال کسب درآمد از اینترنت
کاربر فعال
لایک‌ها
1,906
آقا همین قدر بگم که برین سبزگستر (همکاری در فروش) عضو شین حرفم نباشه :general406:
نمونه است یه ماهه واسه یکی از وبلاگام از هر همکاری در فروش محصول میزارم فروش 0 دیروز سبزگستر گذاشتم تا امروز :general307:

Hamid2day

مدیر ارشد بازنشسته
لایک‌ها
20,173

Mohammad_Vazin

Registered User
لایک‌ها
1,190
چیزی شده؟ یا شده بود؟

سه ماه تابستان تموم شده

قدیما اینجا اسپم هم میکردیم و کسی سوالی داشت بهش میرسید اما الان فقط اسپمه:general405::general710:
چیزی که تموم شده روزهایی هست که پشت سر گذاشتم تا رسیدم به وقتی که اینجا ثبت نام کردم تا وقتی که یوزرم رو فراموشم شد و دو سه سال پیش دوباره ثبت نام کردم و....
به روزهایی که با علی و حمیدرضا و ..... داشتیم....
یاد خوبان به خیر که ...... :(

یه مدت فعالیتمون اینجا زیاد بود و در حد توان کمک میکردیم، الان متاسفانه وقت نمیکنم.
تایید میکنم... من زمانی که رفتم حس کردم وقتم داره تلف میشه و زمان محدود اجازه موندن نداد... این رو از خودت هم شنیدم که دیگه میلی به ادامه نداری...

Kandi

Registered User
لایک‌ها
110
سلام
بحثو گفتگوی جالبیه!
دوستان نظرتون راجب ایجاد و راه اندازی سایت خارجی چی هست؟!
ایده ... تجربه ... پیشنهاد اگه دارید خوشحال میشم بگید! :)

Mohammad_Vazin

Registered User
لایک‌ها
1,190
سلام
بحثو گفتگوی جالبیه!
دوستان نظرتون راجب ایجاد و راه اندازی سایت خارجی چی هست؟!
ایده ... تجربه ... پیشنهاد اگه دارید خوشحال میشم بگید! :)
به جز خارجی بودن چه خصوصیاتی دارد؟

ozil20

Registered User
لایک‌ها
565
سلام دوستان
بنده قصد راه اندازی یک فروشگاه وردپرسی با محصولات همکاری در فروش رو دارم سوالی که ذهن منو مشغول کرده اینه که چطور میتونم محصولات رو از داخل سایت خودم به صورت مستقیم بفروشم و برای ثبت سفارش دیگه خریدار وارد اون سایت همکاری در فروش نشه لطفا در این زمینه راهنمایی کنید
ممنون

ali-tahmasb

Registered User
لایک‌ها
1,856
سلام دوستان
بنده قصد راه اندازی یک فروشگاه وردپرسی با محصولات همکاری در فروش رو دارم سوالی که ذهن منو مشغول کرده اینه که چطور میتونم محصولات رو از داخل سایت خودم به صورت مستقیم بفروشم و برای ثبت سفارش دیگه خریدار وارد اون سایت همکاری در فروش نشه لطفا در این زمینه راهنمایی کنید
ممنون
خب اگه همکاری در فروشه که برای ثبت سفارش باید با همون لینک سبد خرید همکاری در فروش وارد سایتش بشه و سفارشش رو ثبت کنه.
اگر هم میخواید همکاری در فروش نباشه چند راه داره یکی اینکه از فروشگاه ساز ها استفاده کنید، سایت هایی که یه سابدامین به شما میدن و شما محصولاتت رو میریزی توش. راه دوم اینه که یه اسکریپت فروشگاه ساز نصب کنی مثلا پرستاشاپ، اپن کارت و ... که این مورد برای کار حرفه ایه. راه سوم اینه که با وردپرس و ووکامرس که افزونه فروشگاهی وردپرس هست کار کنی

جناب خان

Registered User
لایک‌ها
335
دوستان سایتی چیزی که ایرانی باشه میشناسید برای خرید شماره مجازی ؟ برای فعال سازی تلگرام و 2-3 کار دیگه میخوام

Last edited:

Ali-Ahmari

Registered User
لایک‌ها
4,882
چیزی که تموم شده روزهایی هست که پشت سر گذاشتم تا رسیدم به وقتی که اینجا ثبت نام کردم تا وقتی که یوزرم رو فراموشم شد و دو سه سال پیش دوباره ثبت نام کردم و....
به روزهایی که با علی و حمیدرضا و ..... داشتیم....
یاد خوبان به خیر که ...... :(

تایید میکنم... من زمانی که رفتم حس کردم وقتم داره تلف میشه و زمان محدود اجازه موندن نداد... این رو از خودت هم شنیدم که دیگه میلی به ادامه نداری...
آره دقیقا همینطوره...:general507:

ap3

کاربر فعال کسب درآمد از اینترنت
کاربر فعال
لایک‌ها
2,936
سلام دوستان
ممنون
میتونی از افزونه فروشگاهی وردپرس استفاده کنی و سفارشها در خود همون پنلت ثبت میشه و بعدا خودت باید بری در اون همکاری درفروش سفارش رو ثبت کنی.

zgg123

کاربر فعال عکس و عکاسی
کاربر فعال
لایک‌ها
37,767
بالا