باید از سایت internet.ir پیگیری کنی.دوستان شماره ای از فیلترینگ هست که جواب بدن ؟ اگه هست بدین
ایمیلی هم ازشون اگه باشه بدین لطفا
خیلی ضروریه ممنون میشم بدین
اره واسه من میاد ولی حسش نیس برم رفع ایراد کنمسلام
واسه شما هم از وبمسترتولز بینگ اخطار ایمیل اومده؟
متوسط رو به پایین :general108:این کسانی که در این تایپیک حضور دارین این قالب چطوره؟
چه جوری باید رفع کرد بگو حداقل مال ما رفع شهاره واسه من میاد ولی حسش نیس برم رفع ایراد کنم
سمت چپیه تو فضاس؟عمت به عمه هر کس گفته میشود.
مثال:
+هوی غلام اون کیه اونجا واستاده؟
-عمته! من چمیدونم خب.
رسم شکل:
مشاهده پیوست 882494
میزان ریکوست ها زیادهاین کسانی که در این تایپیک حضور دارین این قالب چطوره؟
Downgrade )برای سریعتر شدن کد نویسی html , css هست. نصب کنی متوجه میشی. برای اکثر ادیتور ها پلاگین داره.
مثلا اینو بنویسی و tab بزنی برات <ul></ul> میسازه با 10 تا <li></li> داخلش:
ul>li*10
پ.ن : یه سوال فنی
من الان windows 10 enterprise build 10240 رو تبدیل کردم به windows 10 pro build 10586 این upgrade حساب میشه یا downgrade ؟
بین علمای منطقم اختلاف هست
f-secure اورجینال مدت زیادی هست استفاده میکنم بسیار خوبه هم امنیت هم سبک و ...اتفاقا من برعکس یه زمانی کسپراسکی نصب نمیکردم. تقریبا همه ی آنتی ویروس های معروف به جز Quickheal و trustport و Gdata رو تست کردم.
الان دنبال یه توتال سکوریتی میگردم که سیستم مدیریت کره شمالی روی کامپیوتر اجرا کنه به نظرم کسپر از بقیه بهتر میتونه این کارو انجام بده.
من در حال حاضر با این سایت کار میکنه که شمارشش تا حالا خیلی خوب بوده و بعضی پاپ آپ هارو تا 20 تومن هم حساب میکنه:سایت پاپ آپ که خوب بشمره و پرداخت منظمی داشته باشه ، چی پیشنهاد می کنید ؟
خیر. سوال بعدسمت چپیه تو فضاس؟
برای سریعتر شدن کد نویسی html , css هست. نصب کنی متوجه میشی. برای اکثر ادیتور ها پلاگین داره.
مثلا اینو بنویسی و tab بزنی برات <ul></ul> میسازه با 10 تا <li></li> داخلش:
ul>li*10
پ.ن : یه سوال فنی
من الان windows 10 enterprise build 10240 رو تبدیل کردم به windows 10 pro build 10586 این upgrade حساب میشه یا downgrade ؟
بین علمای منطقم اختلاف هست
20 تومن برای هر آی پی ! چرا اینقدر زیاد ، از کجا میارن ، پرداختی داشته براتون ؟من در حال حاضر با این سایت کار میکنه که شمارشش تا حالا خیلی خوب بوده و بعضی پاپ آپ هارو تا 20 تومن هم حساب میکنه:
http://pop.takface.com/ref:4
down میباشدبرا منم بیلدش همینه ولی این دفعه Pro نصب کردم شنیدم سبک تر از enterprise هست.
همه رو 20 تومن نمیده یه سری از تبلیغاتش 20 هست بقیش 3 و 4 تومنه.20 تومن برای هر آی پی ! چرا اینقدر زیاد ، از کجا میارن ، پرداختی داشته براتون ؟
سایت اش تازه شروع کرده ؟
دوستان دیگه هم اگر موردی میشناسن معرفی کنن.
حالا به نظر خودت سبک تره؟ حس میشه؟برا منم بیلدش همینه ولی این دفعه Pro نصب کردم شنیدم سبک تر از enterprise هست.