یه دلیلی داره که نمی شه گفت اگه بگم بنم می کنن : Dبچه ها یه چند وقتیه (2 یا سه دقیقه است :| ) فونت متن کامپیوترم(سایت ها ، فایل های متنی ، نام برنامه ها ، اینترنت) رو یه جور دیگه ای میبینم منظورم این نیست که عوض شده یه سایه میبینم کنار متن ها و پر رنگ تر شدن ، کسی چشاش تاحالا اینجوری شده؟
مطمئنم به اون دلیل نیست چون اون کارو نکردم :general710:یه دلیلی داره که نمی شه گفت اگه بگم بنم می کنن : D
جهت اطمینان یه سر پاشو برو چشم پزشکیمطمئنم به اون دلیل نیست چون اون کارو نکردم :general710:
کمی کابل مانیتور رو از جای اتصالش به خروجی کارت گرافیک یا مانیتور، تکون بدید ببینید درست میشه؟! واسه منم همین مشکل هست، که مشکل از کابل مانیتورمه.مطمئنم به اون دلیل نیست چون اون کارو نکردم :general710:
یه کارایی کردم درست(کل تجهیزات رو درآوردم و دوباره وصلیدم و اینور و اونور کردم)کمی کابل مانیتور رو از جای اتصالش به خروجی کارت گرافیک یا مانیتور، تکون بدید ببینید درست میشه؟! واسه منم همین مشکل هست، که مشکل از کابل مانیتورمه.
قالب BE رو دارم برا وردپرس میخوای پ.خ بدهخریدار قالب وردپرس خبری، مجله اینترنتی، تفریحی، موزیک و هاستینگ (اچ تی ام ال، وردپرس، دروپال).
قالب be و the7 موجود است.خریدار قالب وردپرس خبری، مجله اینترنتی، تفریحی، موزیک و هاستینگ (اچ تی ام ال، وردپرس، دروپال).
2 راه دارم واسه استفاده از دیتابیس آنلاین توی اپاین قسمت جملتو درست متوجه نشدم "از طریق api این حرکتو بکنم"
یعنی از سایت هایی که میزبانی mongodb انجام میدن استفاده کنی ؟
قالب BE رو دارم برا وردپرس میخوای پ.خ بده
لطفا دمو + قیمت رو ارسال کنید. ممنونم.قالب be و the7 موجود است.
من این همه تب باز کنم سیستم به فنا میرهچرا کروم مثل فایرفاکس تب هارو وقتی زیاد میشن اسکرول نمیکنه ؟
مشاهده پیوست 885442
به نشانه اعتراض وبگردی رو میبرم رو فایرفاکس و فقط برای تست طراحی/برنامه نویسی از کروم استفاده میکنم. :general510: