ممنون دادا
میدونم meteor با خودش mongoDB داره ولی فک کن اپ موبایلی که من دارم مینویسم مثلا اینستاگرامه یا فیس بوک(مثلا ها) یا چه میدونم هر اپی که نیاز به دیتابیس آنلاین داشته باشه نمیتونم از دیتابیس خود meteor استفاده بکنم که ...
-
واسه راه دومی هم ک مثال جالبی بود ولی مگه من رو گنج نشستم که یه سرور بگیرم فقط دیتابیس و api بزارم روش ازش استفاده دیگه هم میشه کرد. البته الان یه راه سومی هم به ذهنم رسید
مثلا همون فیسبوک رو شما فرض کن تو 2 تا اپ با meteor مینویسیم یه اپ برای وبسایت مینویسیم که دیتابیسمون هم رو اینه | اپ موبایلش هم جدا مینویسیم که از دیتابیس وبسایته استفاده میکنه
شما باشی از بین این 3 راه کدومو استفاده میکنی ؟ آیا راه بهتری هم هس واسه این مساله ؟
نیازی نیست که برای موبایل هم یک اپ جدا بنویسی.
اینطوری میشه ، فرض میکنیم یک اپ مثل اینستاگرام میخواهی بنویسی :
این اپ ات رو میخواهی برای 2 محیط ارائه بدی ، موبایل و تحت وب.
کاری که میکنی سمت سرور یک اپ میتونیسی (مورد شما با Meteor) حالا میایی برای این اپ یک API برای نمایش عکس ها و ارسال عکس ها و حذف عکس ها و... ایجاد میکنی.
حالا برای نمایش سایت تحت وب 2 راه داری یکی استفاده از کلاینت های سمت کاربری مثل ، Ember یا Backbone یا Angular و... هست ، به این صورت که با استفاده از API که نوشتی داده ها رو دریافت کنی رو نشون بدی (اینم بگم کلاینت باید رو یک سرور میزبانی بشه که کاربر از مرورگر بتونه بهش دسترسی داشته باشه)،
یا اینکه خودت بیایی سمت سرور ، با استفاده از همون API داده های بگیری به خروجی Html به سمت کاربر بفرستی .
پ.ن : Meteor خودش هم سمت کاربر و سمت سرور رو همزمان با یک کد پشتیبانی میکنه ، نیازی به موارد بالا نیست.
حالا برای موبایل دقیقا همونه با این تفاوت که دیگه نیازی نیست فایل های سمت کلاینت رو روی سرور میزبانی کنه ، کلاینت رو گوشی خود کاربر نصب میشه (حالا میخواهد خودت با زبان جاوا بنویسی یا از کتابخانه هایی مثل Cordova که Meteor ازش استفاده کنه ، استفاده کنی) و کلاینت با همون API که تو بالاتر گفتم مکاتبه کنه ، همین.
این رو هم بگم شما با استفاده از همون API که نوشتی ، برای استفاده تو هر پلتفرمی چه دسکتاپ ، موبایل ، وب ، ساعت ، تلوزیون و... مادام اینکه بتونی یک کلاینت بنویسی که بتونه با اون API مکاتبه کنی (ترچیحا از امکانات خودن پلتفرم هم استفاده کنه) مشکلی نداری.