shiraz-boy
Registered User
فعلا میخوام قیمت بیاد دستمادرس پ خ کن خریدارم اگر مشکلی نداشته باشه
اگه دیدم برام میصرفه بعد تصمیم به فروش بگیرم :general601:
فعلا میخوام قیمت بیاد دستمادرس پ خ کن خریدارم اگر مشکلی نداشته باشه
نبودم - حالا متوجه شدی یا هنو گیری روش ؟ فک نکنم مشکلی داشته باشه این کدت! حالا بزا تست بکنم ببینمبا تشکر
بیشتر به درد وقتی می خوره که داری از پروژکتور استفاده می کنی اون وقت زیاد کاربرد دارهتاحالا از magnifier استفاده کردین ؟:android06: خدا اموات گیتس جان بیامرزه . داشت چشو چالمون کور میشد دیگه:android22:
اره کل کنفرانس همینه :| البته بعدش باید قالب ویرایش کنیم.چرا نمیتونی حذف کنی ؟
کلا کنفرانست نصب وردپرسه ؟ :|
وین xp هم داره.نچ . بزرگنمایی میکنه هرجایی که دوس داشتی . یه نرم افزار پیش فرض تو وین 7 و 8 . (وین8 داره وین7 رو مطمئن نیستم)
خیر مشکل همچنان پا برجاست@007saeed
آقا شما مشکلت این بود ؟ حل شد ؟ چیکار کردی
خیر مشکل همچنان پا برجاست
آره دیگه ، پارسال یادتون هست ، حساب ای کلود ، جنیفر لارنس هک شد و عکس هاش لو رفت ، الان فیلم جدیدش آخرین فسمت The Hunger Games چند هفته تو باکس آفیس پرفروش ترین بود ، دلیلش اینکه مردم به خاطر دیدن جنیفر میرن سینما :دیبرای بازیگرا هم همون مورد لو رفتن چند تا عکس باشه کافیه.
آخرین نمونه کشف شده megan boone که منو یاد manuela arcuri میندازه.
شیفت آندیلیت کنیه سری فایل رو همین الان شیفت دیلیت کردم راهی برای بازیابیشون هست؟
امارگیر صفحه اولو ندادیا
راه هایی که درامد کسب میکیردی رو هم بگو :| من با 10000 ایپی ایرانی نصف اینم در نمیارم :|سلام آقایون خسته نباشید
ممنون میشم اگه کسی اطلاعاتی داره یه راهنمایی بکنه
من یه سایت دارم با حدود 17 هزارتا بازدید روزانه و 5 هزارتا ورودی گوگل +8 iهزار آی پی و درآمد ماهانه حدود 1 تومن البته قبلا حدود 2.5 بود که متاسفانه به خاطر دلایلی کم شد
به نظرتون چقد میخرن این سایتو ؟
فرهاد اکسچنججای معتبری برای خرید و فروش بیت کوین سراغ دارید ؟ (بیشتر برای خرید میخواهم)
از این استفاده کن.یه سری فایل رو همین الان شیفت دیلیت کردم راهی برای بازیابیشون هست؟
جای معتبری برای خرید و فروش بیت کوین سراغ دارید ؟ (بیشتر برای خرید میخواهم)