فیدخوان و اینجور چیزاست.مثلاً این : news.mohajerplus.com هر چی من توی وبلاگم میذارم، فوراً روی این میره ! باچی این کار کا را می کنن؟
داغون کردن همه رو
توی همین پی تی بزن بعضی تاپیک ها در مورد سایت های کلیک دزد و خبرخوان و فیدخوان توضیح داده شده
فیدخوان و اینجور چیزاست.مثلاً این : news.mohajerplus.com هر چی من توی وبلاگم میذارم، فوراً روی این میره ! باچی این کار کا را می کنن؟
عنکبوتی چه کتکی خوردهمردعنکبوتی هست![]()
![]()
![]()
:general105: :general106: :general206: :general304: :general307: :general310: :general401: :general404: :general406: :general506: :general601: :general606: :general703: :general707: :general711: :android01: :android02: :android06: :android13: :android21: :android30: :angrybirds12:
مردعنکبوتی تو قضیه دعوای این دوتا یا دعوای داخلی فقط یه نخودیه زن بدبختش نزدیکای مرگ میره شایدم بمیره خودشم صرفا کمک کننده است.عنکبوتی چه کتکی خورده)
مرد عنکبوتی فقط همون اولین قسمتشمردعنکبوتی تو قضیه دعوای این دوتا یا دعوای داخلی فقط یه نخودیه زن بدبختش نزدیکای مرگ میره شایدم بمیره خودشم صرفا کمک کننده است.
اگه همینکارو بکنن میام براشون دیوثا مردعنکبوتیه الکی نیست که![]()
سلام برای اولی به این صورتهسلام بر دوستان عزیزم
دوستان کسانی که در زبان برنامه نویسی c++ حرفه ای هستند.
لطفا این چهار تا سوال را با کد جواب بدهند با تشکر .
البته کد ها را هم نوشتید. خروجی هم کنارشان بنویسید. مثلا چه اعدادی بزنیم. چه خروجی به ما می دهد.
اینم چهار سوال
http://s6.picofile.com/file/8226316684/IMG_20151204_163650.jpg
#include <iostream.h>
int main(){
int i,j;
for(i=1;i<=4;i++)
{
for(j=1;j<=i;j++)
cout<<j;
cout<<endl;
}
}
داداش سر به سرمون نذار :general405::general705:یکی بود تو چند صفحه قبل همین تاپیک به یکی توصیه کرد که ببین کاربرات تو چه سنی و چه وضعی و ... اینا هستن بعد محصول مرتبطش رو بزار.
پیدا نکردم پاسخش رو ولی اگه کسی میدونیه کیه بهش بگه: فداااااااات ستاره بچینییییییی بوس بوس.
اینو میدونستم ولی اینقد بهش دقت نکرده بودم![]()
http://persianteb.com/wp-content/plugins/wp-parsi-jwplayer/player.swf
ظاهرا شما روزهای شنبه درس ساختمان داده ها داری و تکالیفت رو هم در طول هفته انجام نمیدی و میذاری جمعهسلام بر دوستان عزیزم
دوستان کسانی که در زبان برنامه نویسی c++ حرفه ای هستند.
لطفا این چهار تا سوال را با کد جواب بدهند با تشکر .
البته کد ها را هم نوشتید. خروجی هم کنارشان بنویسید. مثلا چه اعدادی بزنیم. چه خروجی به ما می دهد.
اینم چهار سوال
http://s6.picofile.com/file/8226316684/IMG_20151204_163650.jpg
نه این سوالات درس برنامه نویسی کامپیوتر برای رشته های مهندسی هستظاهرا شما روزهای شنبه درس ساختمان داده ها داری و تکالیفت رو هم در طول هفته انجام نمیدی و میذاری جمعه
درسته؟
@signul داداش بیا به کار این دوستمون رسیدگی کن![]()
سلام. لطفا جواب سوال دو و سه و چهار را هم بنویسید با تشکر. یا لینکو بدهید خیلی لازم دارم.نه این سوالیا لینکو بدهید خیلی لازم دارم. ای رشته های مهندسی هست
جواب سوالاتو با یه سرچ تو گوگل هم می شه پیدا کرد کاری نداره
جوابشونم که می دونی آسونه :|
سلام لطف کنید سه سوال دیگر هم بنویسید یا لینک بدهید با تشکر خیلی نیاز دارمسلام برای اولی به این صورته
بقیه رو هم سرچ کن پیدا میکنیکد:#include <iostream.h> int main(){ int i,j; for(i=1;i<=4;i++) { for(j=1;j<=i;j++) cout<<j; cout<<endl; } }
حیف پرشین تولز سریع بن میکنن وگرنه :general405:داداش سر به سرمون نذار :general405::general705:
5بار خواستی به من امارگیر صفحه اصلیو بدی:general307:
منتظر جواب از دوست عزیزم هستم. با تشکر لطفا جواب یا لینک بدهید . یا دوستات دیگر واردند بگویندسلام. لطفا جواب سوال دو و سه و چهار را هم بنویسید با تشکر. یا لینکو بدهید خیلی لازم دارم.