ما کوچیکتیم انشاالله در مناسب های بعدی تخفیف هایی در نظر می گیریممهم نیته زمان مهم نیس که:general205:
نه دیگه اون 5 درصد حق الزحمه کاریته
ما کوچیکتیم انشاالله در مناسب های بعدی تخفیف هایی در نظر می گیریممهم نیته زمان مهم نیس که:general205:
نه دیگه اون 5 درصد حق الزحمه کاریته
من که برات گذاشتممن اصلا از این قضیه خبر نداشتم
هیچ چیز مشکوکی نیست ، این یک استراتژی فروش هست بهش میگن Loss leader ، تو این روش فروشنده ها میان یکسری محصولات رو با قیمت پایین تر از بازار ، برای تحریک مشتری ها ارائه میدن ، حالا این کار چه فایده ای داره ؟ اینکار باعث میشه احتمال خرید سایر ایتم ها توسط خریدار ها افزایش پیدا کنه و علاوه بر اون باعث به وجود امدن یک رابطه بین فروشنده و خریدار بشه و در نهایت خریدهای بیشتر مشتری ها در آینده.والا این کارای دیجی کالا یکم مشکوکه ، تبلت 360 تومنی رو میده 100 در راه رضای خدا ؟ :|
یا تبلت خدای نکرده زبونم لال مشکل ورود به مرز کشور داره یا به کل چیزی فروش نرفته واس بازار گرمی این کارو کرده که مثلا من چقدر فروشم خوبه و افرام خوبن و کلا ما خوبیم بقیه بد و گرون فروش
خالی بندیه!دوستا جریان ال نینو چی شد؟
درسته؟ هوا سرد میشه؟؟
فعلا که نسبت به هرسال سردترهدوستا جریان ال نینو چی شد؟
درسته؟ هوا سرد میشه؟؟
شایعه نپراکن پستهفعلا که نسبت به هرسال سردتره
گوفتی کوجا؟:general606::general606::general606::general606:والا اینقدا که فک می کنی سود نداره که بخوایم تخفیف یلدایی بزاریم (البته یلدا که گذشت دیگه)
می خوای اون 5 درصد هم نده
شما بیا اینجا هر چی خواستی پسته می دم بخوری غمت نباشه
همون موقع که signul تگت کرد من میخواستم /بخرم/ اما به نظرم چیز جالبی نیومد.دیگه تهش میخواستی به عنوان کتابخوان استفاده کنی دیگه :| 8 اینچ صفحه داره ها :|
حاضر بودم 20 تومن هم گرون تر بخرم ازت
پ.ن : حداقل یکی دیگه هم به جز من حسرت حصرت بخوره :general711:
از بانک های پذیرنده دریافت خواهد شد! :general304:فک کنم دیگه پول نقد رایج تر شه
50 تا 250 باید بریزیم تو شیکم بانک مرکزی
بانک های پذیرنده هم از تو خواهند گرفت:general307:از بانک های پذیرنده دریافت خواهد شد! :general304:
بانک های پذیرنده هم از تو خواهند گرفت:general307:
به خاطر گرانی مشتریهایتان می پرند:general601:من هم از مشتری می گیرم :general312:
حرف شما درست ولی مطمئن باش طرف نمیاد ضرر بده تا شما راضی بشی بقیه اجناس رو هم ازش بخری ، به نظر بنده در حد تبلیغات نمایشی بوده فروش این محصولات !هیچ چیز مشکوکی نیست ، این یک استراتژی فروش هست بهش میگن Loss leader ، تو این روش فروشنده ها میان یکسری محصولات رو با قیمت پایین تر از بازار ، برای تحریک مشتری ها ارائه میدن ، حالا این کار چه فایده ای داره ؟ اینکار باعث میشه احتمال خرید سایر ایتم ها توسط خریدار ها افزایش پیدا کنه و علاوه بر اون باعث به وجود امدن یک رابطه بین فروشنده و خریدار بشه و در نهایت خریدهای بیشتر مشتری ها در آینده.
اخرین زبان برنامه نویسی که رفتی سراغش و بهش وفادار ماندی چی بوده؟@MR-S
همه فیلمایی که قراره بیاد یه طرف The Revenant 2015 یه طرف. اسم دو تا بازیگر اولش همینجوری بدون فیلم 8 امتیازو میگیره