از @mohsenshahbazi چه خبر
کلماتی که ورودی دارید رو لیست کنید تا بهتون محصول پیشنهاد بدم ( یه سری محصولات هست که به ورودی بستگی نداره فقط به نوع تبلیغات بررسی داره )خوب جواب نداده ، برای همین میگم
سلام
از @MOHAMMAD026_1 هم خبری نیستاز @mohsenshahbazi چه خبر
گفتی نمیخوام کهسلام
اون لینکی که قرار بود بذاری رو بذار
سلام
اگه بدونی چقد سر این قضیه من تو شرکت خندیدم
من اینجا همون learndl رو داشتم با doweb که جفتش بن شد
@rizak که همین چند روز پیش هم بن شد به خاطر فحش هایی بود که تو همین تاپیک به من داد من خودم گزارش کردم پستاشو
اسمش میلاده که اینجا چند سری دیدم میگه اسمش علیرضاس ( علیرضا همون oiu بود که یوزرش رو داده بود به همون دختره فک کنم اسمش مینا بود )
این پسره rizak همه کار واسش کردم سره اینکه یه سیستمو بهش رایگان ندادم ( از قدیم گفتن به کسی خوبی کنی فک میکنه وظیفت بود ) اما این اواخر دیدم داره هرکاری میکنه به اسم من تموم میشه
این اواخر هم یکی زنگ زد گفت این داره کلاه برداری میکنه آموزش هک تلگرام میفروشه اما به اسم شما !!!
آره مرسی الآن دادی دیدمداداش این پسره به نظر من همون ای دی ام که به اسم دختر داشت مال خود ....دش بود
http://forum.persiantools.com/threads/بسته-شدن-و-اخطار-به-سایت-های-اسپم-توسط-پلیس-فتا.736238/page-6
این تایپیک رو دیدی چیا گفته برا تو و سایتای اسپمر ؟ پست اولشو حتما ببین نظرتو بگو
به گفته خودشون : کاری میکنیم که دیگه هیچکس به خودش جرات نده از این کارا کنه حالا باید دید در عمل چیکار میکنن
ادرس میخوای ؟ این بیتوته فک کنم خوب باشهدوستان عزیز الان بهترین سایت های تفریحی چی هستن ؟
از نظر مطالب
تو چند تا صفحه قبل گفتم که چه چیزی داریم راه میندازیم برای جمع کردن اسپمرها که تو 1 ماه تاثیرش رو تو وب ایران میبینیدجووووووووووون یه پا FBI , CIA , MI6 موساد شدن پس
یه عده میگن وای اگر این اسپمرا تو خارج بودن پدر پدرسوختشونو در میاوردن زندان و حبس و اعدام، نه اقای عزیز اونا شعورشون میرسه چطوری برخورد کنن خیلی راحت توسط جستجوگرا اسپم میشن همین ! 100 درصدبازدید اینا از جستجوگراس اسپم بشن تمومه مشکل رو حل میکنن نه این حرفا که.
خیلی برام جالبه میخوان تو کار گوگل دخالت کنن ولی نمیدونن چطوری ، به نظرم فیلتری خیلی موثر تره تا هر کار دیگه ای
میگم بهشون بگو قندق شکن فروشا رو چیکار میخواین بکنین ؟
برو تو گوگل بزن.دوستان عزیز الان بهترین سایت های تفریحی چی هستن ؟
از نظر مطالب
من اصلا از این قضیه خبر نداشتمگفتی نمیخوام که
حالا که اتوریتی 40 شده دلت خواسته؟
چی بزنم ؟برو تو گوگل بزن.
دوستان عزیز الان بهترین سایت های تفریحی چی هستن ؟
از نظر مطالب