مطمئنی برداشت شما از حرفام اشتباه نبوده؟!
یه نگاه به لینک زیر بنداز
https://vip.wordpress.com/codebase/
این با وردپرسی که ما استفاده می کنیم فرقی نداره؟!
کی گفت وردپرس سادس؟! از کجای حرفم این رو برداشت کردی؟! به ایرانیا چه ربطی داره؟! خب بله تو ایران استفاده کردن از cms اختصاصی رو یک کلاس کاری حساب می کنن! ولی تو خارج هم خیلی از سایتای معروف که کاری جز ارسال پست ندارن، از cms اختصاصی استفاده می کنن! یه جوری میگید ایرانیا انگار که الان فیسبوک با وردپرس ساخته شده! اما هدف وردپرس تا جایی که اطلاع دارم همونی بود که عرض کردم! ولی اینکه اینقدر رشد کرده منکر هدف اولیش نمیشه! wordpress.org اومد که wordpress.com کاستومایز شده و ایزوله شده برای هر کاربر باشه! حالا میشه بگید هدف wordpress.com چی بوده از اول؟!
حالا هم اشکالی نداره! شما که با وردپرس سایتی فراتر از دیجیکالا میسازی (قسمت mag که منظورت نیست؟! :general210: ) بیا سایت اشتراک ویدیو راه بنداز و انتظار تبدیل شدن به آپارات داشته باش! حالا بماند که آپارات واقعا حتی در حد اسکریپت های اشتراک ویدیویی موجود هم نیست چه برسه که بخواد بومی شده یوتیوب تو ایران باشه!
الان ممکنه شما بگی من میتونم با وردپرس سایتی بهتر از آپارات از لحاظ امکانات راه اندازی کنم! خب صددرصد که میشه! ولی مثل قرار دادن موتور هیوندا داخل بدنه بنز میشه! موتور هیوندا بد نیست ولی به ساختار بدنه و مهندسی و ارگونومی بنز نمیخوره و یک بنز واقعی رو به نمایش نمیذاره!
میگن هر که را بهر کاری ساختند! حالا داستان وردپرس شده که بعضیا فکر می کنن الان میشه باهاش کلون (clone) گوگل رو هم ساخت! وردپرس تا یه جایی خوبه ولی از یه جایی به بعد توجیه نداره مثل همون مثال بنزی که زدم! ولی برای خیلی از سایت ها مخصوصا تو ایران ورردپرس کافی که چه عرض کنم زیاد هم هست منتها برای سایت های پربازدید زمانی وردپرس کافیه که روی یک سرور با کانفیگ حرفه ای باشه!