البته نیاز میدونم اینجا به این اشاره کنم که داستان این لیست کلا فرق داره با اون وردپرسی که الان هر کی یدونه واسه خودش حالا چه رو لوکال یا چه آنلاین نصب کرده! و قضیه هر گردی گردو نیست پیش میاد!
این سایت ها از یک امکان کاملا اختصاص یافته و ایزوله شده، که زیر نظر wordpress.com (نه org.) هست و بصورت vip هم هست که از آدرس
https://vip.wordpress.com/ میتونید امکاناتش رو ببینید استفاده می کنن! که تحت همون نام wordpress vip شناخته میشه! برخی از مشتریاش رو میتونید تو این جا ببینید»
https://vip.wordpress.com/clients/
قیمت این سرویس ها به شدت بالا هست طوری که سایت های ایرانی هیچ صرفه ای براشون نداره حتی اونایی که وابسته به دولت یا نهاد بزرگ دیگه ای هستن! (البته فکر کنم اصلا سرویس هم نمیده به ایران! از اونطرف خودمونم بخاطر کار اصلیش که بلاگدهی هست فیلترش کردیم!) سایت های خارجی هم فقط سایت هایی بسیار گنده (همونایی که میگید بعضیاشون به اندازه کل وب ایران می ارزن البته با اغراق) براشون صرفه داره که به این سرویس رو بیارن! طوری که تو
این لینک در اولین پاسخش، طرفی که پاسخ داده و خودش رو **** تیم مربوط به wordpress vip تو شرکت اتوماتیک معرفی کرده (در زمان ارسال پاسخ)، در اول صحبتش اشاره می کنه که این سرویس کاملا متفاوته و مختص سایت هایی هست که بازدید بالایی دارن و یا سازمان هایی هست که پایداری و امنیت بالاترین اولویتشونه و بعد اشاره میکنه که اگر فکر می کنید این ها براتون مهم نیست، البته که جاهای ارزون زیادی برای هاست وجود دارن!
خلاصه که همون هر گردی گردو نیست خیلی تو این مبحث مهمه که فکر نکنیم چون این سایت ها رو وردپرسه پس این وردپرس همونه که ما داریم استفاده می کنیم! (این موضوع رو قبلا میخواستم بیان کنم ولی موقعیتش نبود الان دلمو خالی کردم! :general304: )
یادم نیست کجا بود ولی یجایی یکی میگفت یا نوشته بود، برنامه نویس خوب اونی نیست که همه چی رو خودش انجام بده بلکه اونی خوبه که چیزایی که وجود دارن رو گسترش بده! (یه چیز تو این مایه ها) این حرف درستیه و در مورد خیلی از سایت های ایرانی وردپرس زیادشون هم هست! و بعضی از سایت ها هم میتونن وردپرس رو به میل خودشون گسترش بدن چون ماژولاره و حتما دسترسی به هسته مهم نیست چه بسا اگر مهم بود میتونید باز هم تغییرش بدید ولی برای آپدیت و بروزرسانی کارتون یخورده سخت میشه (باید ببینید چیا آپدیت شدن و دستی از تو سورس کد تغییرات رو لحاط کنید!) و برخی افزونه ها هم ممکنه دیگه سازگاری نداشته باشن و یه سری چیزای دیگه! اما واقعیت اینه که وردپرس برای خیلی کارها یخورده سنگینه و برای خیلی از کارهای دیگه هم کافی نیست!
اینم اضافه کنم که اصلا wordpress.org (همونی که هممون استفاده می کنیم) اومده بود تا یک محیط ایزوله رو برای وبلاگ ها به وجود بیاره با یه سری امکانات قابل گسترش که هر کسی روی وبلاگ خودش مدیریت کامل داشته باشه و محدود نباشه! ولی خب الان میشه باهاش شبکه اجتماعی هم زد و یا حتی سایت اشتراک ویدیو ساخت یا اینکه آپلود فایل و یا حتی همون انجمن!!!! اما هیچ وقت ارزشش رو نداره که بصورت تخصصی این سایت هارو با وردپرس ساخت!
البته دروپال رو میگن خیلی قابلیت توسعه پذیریش بالاست! ولی باز هم نه برای کارهای اختصاصی!
والسلام!
:general601: