اینا بچه بازیه:general405:رولت روسی
پذیرا باشیم آخر هفته به صرف رولت روسی در خدمتیم؟؟
رولت همدانی به گوشت خورده؟:general406:
اینا بچه بازیه:general405:رولت روسی
پذیرا باشیم آخر هفته به صرف رولت روسی در خدمتیم؟؟
خط دوم : نترس بابا سیزده سالم که نیست باووووخط اول که کذب است:general510:
خط دوم : :general703::general703::general703:
وضعیتش روی هواست! اصلا نماد نگیری بهتره! طرف جنس را براش با یک مدل دیگه عوض نکردیم رفته شکایت کرده کالا معیوب بوده! حالا شما از دیجیکالا هم جنس بخری نمیاد بدون مشکل با یک مدل دیگه برات عوض کنه مگه اینکه کالا مشکل داشته باشه که با همون مدل عوض میشه...
عموما هم با تهرانی ها مشکل داریم ! نمیدونم چرا اینقدر آدم کلاش توی تهران زیاد پیدا میشه... من فکر میکردم فقط اراکی ها ^%&*&&%#& هستن
سامانه قدیم انتقال داده شده به سامانه جدید reg.enamad.ir
اگرذ وارد نمیشه ایمیل بزن بگو حل میکنن برای منم اینطوری بود ایمیل زدم که البته کلا دوبراه گفتن باید نماد بگیری
اقا وضعیت سایت جدید ساماندهی چیه
میخوام نماد بگیرم نمیزاره با اطلاعات قدیمی برم
میخوام ثبت نام کنم میگه ایمیل ثبت شده
لوگوی موقت هم نتونستی بگیری؟
دوباره ثبت نام کردم
فعلا باید ببینم تلفن ثابت رو چیکار میکنه
ما که تیلیفون ثابت نداریم
حالا لوگوی موقت و سریع میتونی بگیری
صبر کن ببین برای لوگوی دائمیش چه چیزایی ازت میخوان
نماد اعتماد خیلی مهمه
در حد فروش سه برابر
نماد ساماندهی هم بی تاثیر نیست
اون دیگه نماد اعتماد نیست پوماد اعتمادهمنظورم نماد سایت ساماندهیه نه اینماد
وضعیتش روی هواست! اصلا نماد نگیری بهتره! طرف جنس را براش با یک مدل دیگه عوض نکردیم رفته شکایت کرده کالا معیوب بوده! حالا شما از دیجیکالا هم جنس بخری نمیاد بدون مشکل با یک مدل دیگه برات عوض کنه مگه اینکه کالا مشکل داشته باشه که با همون مدل عوض میشه...
عموما هم با تهرانی ها مشکل داریم ! نمیدونم چرا اینقدر آدم کلاش توی تهران زیاد پیدا میشه... من فکر میکردم فقط اراکی ها ^%&*&&%#& هستن
تو ایران گارانتی معنی ندارهدرباره من چه فکری کردی ؟ :|
چی خوبه ؟ تو انجمن سافت 98 یکی گفت مودمم اینجوری شد انداختم دور. دوستان به نظرتون گارانتی ارزش داره بفرستم ؟
به هر تجارتی که میشده چنگ انداختم، تقریبا همه چی@Quen مگر چه میفروشی ؟
http://www.digikala.com/Product/DKP...ودم-روتر-ADSL2-و-بیسیم-دی-لینک-مدل-DSL-2600Uدرباره من چه فکری کردی ؟ :|
چی خوبه ؟ تو انجمن سافت 98 یکی گفت مودمم اینجوری شد انداختم دور. دوستان به نظرتون گارانتی ارزش داره بفرستم ؟
خیلی ساده هست ، این یک اسکریپت ساده هست ، که ID ویدیو یوتیوب رو میگیره ، بعد میره لینک های فایل های ویدئویی ، ویدیویی که ID اش رو زدید رو میگیره و تو یک پلیر (هر پلیری که دوست دارید ، برای مثال Video.js ) رو تو سایتشون خودشون نشون میدن. (هر ویدئوی رو بزنی)این سایتها چجوری عمل میکنن ؟
این الان کل ویدئوهای سوپرش بازه که