کار بد رو چی؟اقا یه کوئری دیتابیس بدید که جستجو این شکلی انجام بده بر اساس حروف اول مقادیر .
مثلن وقتی کلمه "خوب" رو مینویسیم مقدار "کار خوب" رو از دیتابیس نخونه .
کار بد رو چی؟اقا یه کوئری دیتابیس بدید که جستجو این شکلی انجام بده بر اساس حروف اول مقادیر .
مثلن وقتی کلمه "خوب" رو مینویسیم مقدار "کار خوب" رو از دیتابیس نخونه .
نه بابا دی لینک گارانتیش خدایی خوب بوده !تو ایران گارانتی معنی نداره
ببری هزارتا ادا در میارن که فلانه و فلان
برو یه ایسوس n10 یا مدل بالاتر بگیر 5dpi هست اما بیشتر از 10dpi مارکای دیگه کار میکنه
چند مدل از این سایتها دیدم اما امکان فیلتر شدن کل سایت زیاد هست.خیلی ساده هست ، این یک اسکریپت ساده هست ، که ID ویدیو یوتیوب رو میگیره ، بعد میره لینک های فایل های ویدئویی ، ویدیویی که ID اش رو زدید رو میگیره و تو یک پلیر (هر پلیری که دوست دارید ، برای مثال Video.js ) رو تو سایتشون خودشون نشون میدن. (هر ویدئوی رو بزنی)
فقط یک نکته ای که وجود داره ، به صورت عادی لینک های ویدیو یوتیوب فیلتر هست (پیش فرض لینک های ویدیوی یوتیوب روی این آدرس هست که فیلتره googlevideo.com) ، حالا شما اگر تو آدرس فایل ویدیوی آدرس googlevideo.com رو با c.docs.google.com جایگزین کنی ، لینک فایلهای ویدیویی رو بدون فیلتر داری ، فقط کافیه روی یک پلیر بزاری و ویدیو برات پخش میشه (اینطوری نیازی به استریم ویدیو روی سرور نیست و پهنای باند ناچیزی هم مصرف میشه).
پ.ن: این مورد احتمالا از دس فیلترینگ در رفته :دی
به هر تجارتی که میشده چنگ انداختم، تقریبا همه چی
11K+ دارم اگه قیمت خوب باشه میفروشم( باتوجه به هزینه ای کردم) ، وقت رسیدگی ندارم و موضوع هم عکس بوده (الته به جز فان، بیشتر عکس خبری بوده و بازیگر )دوستان کانال تلگرام 10K+ و 20k برای فروش کسی داره ؟
سرچ کن تو گوگل: ویرایش پی دی اف.دوستان یه پی دی اف دارم
میخوام یه متن رو ازش بردارم یه متن دیگه جایگزینش کنم
باید چه کنم؟
حریف تمرینی می طلبیم خخخخخ :general707::general711:
مشاهده پیوست 892570
مشاهده پیوست 892574
این برای یک سایت خبری هست ، صفحه اول شلوغی داره ، از هیچ کشی هم استفاده نکردم ، هیچ فایلی رو هم مینی فای نشده ، از ماژول هایی مثل Pagespeed یا SPDY هم استفاده نشده ، فقط Gzip.
من اگر از فریمورک هایی مثل React که کلاینت رو سمت سرور رندر میکنه ، استفاده کنم ، لود سایت 1/3 این میشه ، اون موقع باید بری تو افق محو بشی :android06:
مشاهده پیوست 892591
:general711:
نفر بعدی تایمش منفی میشه =))نوشته زرد مهمه دیگه
مشاهده پیوست 892592
حریف تمرینی می طلبیم خخخخخ :general707::general711:
مشاهده پیوست 892570
برای من paint بود. من اصن سایتی ندارم :general503:نفر بعدی تایمش منفی میشه =))
http://tools.pingdom.com/fptتو کجا تست میزنید ؟ این چه سایتیه
این تاپیک را ببینآقا این پاپ اپ ادز http://popupads.ir/ چرا فیلتر شد چرا بسته شد؟ من 30ت ازش طلب دارم حدودا