tv تو 2 تا 3 تومن چی میشه گرفت؟:general607:
سرعت انتقال تصویر بالا باشه(اسم علمیشو نمیدونم :| یعنی تصویر تیکه تیکه رد نشه.الان تقریبا همه تی وی های ارزون این مشکلو دارن).به دیوار هم متصل بشه:general506:
در همه جای دنیا آره اما ایران رو جدا کنخیلی ها با دیجیکالا شروع کردن و حتی قبلش اما یا کلا محو شدن یا رفتن به حاشیه... دیجی کالا نون مدیریت و زحمتش را میخوره، هیچ کسب و کاری بدون مدیریت علمی به اینجا نمیرسه.
همزمان شده چیکار کنم حالا؟ )stockholm sweden 11:32:47
سرعت انتقال تصویر بالا باشه(اسم علمیشو نمیدونم :| یعنی تصویر تیکه تیکه رد نشه.الان تقریبا همه تی وی های ارزون این مشکلو دارن).به دیوار هم متصل بشه:general506:
شهر بیخود اراک چه خبرسامسونگ بخر پشیمون نمیشی، بهترین کیفیت نسبت به قیمت (در بازار ایران) برای TV های سامسونگ هست، ما که دو ساله گرفتیم واقعا از هرجهت راضی هستیم...
شاطر اوس محمود از محله کشتارگاه اراک به شما سلام میرسونه!شهر بیخود اراک چه خبر
هر دستگاه سخت افزاری برای تعامل با سطح نرم افزاری نیاز به درایور داره ، حالا میخواهد به صورت یک واسطه بین سخت افزار و سیستم عامل باشه (توی سیستم عامل درایور ها با کرنل تعامل دارن) یا به صورت مستقیم با خود پوینتر (مثل دستگاه ظبط صوت ، به این ها میگن embedded system)استاد @aalireza439 و سایر اساتید :general709:
می خوام یه اینترفس تحت وب داشته باشم از یک سخت افزار که به سرور وصل شده
به این صورت که کاربر بتونه تنظیمات سخت افزار رو به شکل دلخواه اعمال و نتیجه رو اکسپرت و در نهایت دانلود کنه
به شکل کلی به چه صورتی میشه چنین چیزی رو پیاده کرد؟ ( نیاز به چه زبان های برنامه نویسی یا کلا چه منابعی داره؟)
آیا نیاز هست برای سخت افزار درایور نوشته بشه؟
@Dr.Cnetهر دستگاه سخت افزاری برای تعامل با سطح نرم افزاری نیاز به درایور داره ، حالا میخواهد به صورت یک واسطه بین سخت افزار و سیستم عامل باشه (توی سیستم عامل درایور ها با کرنل تعامل دارن) یا به صورت مستقیم با خود پوینتر (مثل دستگاه ظبط صوت ، به این ها میگن embedded system)
حالا تو سیستم های کامپیوتری که از سیستم عامل استفاده میکنن (ویندوز ، لینوکس و...) ، کرنل اون بخشی هست که وظیفه تعامل مستقیم با سخت افزار رو داره ، به این صورت که شما یک درایور مینویسید که میاد با کرنل سیستم عامل تعامل داره ، بعد شما میاید از سمت خود سیستم عامل اون سخت افزار رو کنترل میکنید .
وقتی که درایور داشته باشی ، همونطور که گفتم اون سخت افزار از طریق سیستم عامل قابل کنترل و شما راخت میتونی با استفاده از اون دسترسی ها یک نرم افزار برای کار اون سخت افزار توسعه بدی ، حالا برای داشتن یک اینترفیس تحت وب ، کافیه تو اون نرم افزاری که تو سیستم عامل توسعه دادی ، اون بخش های که میخواهی براش یک API تعریف کنی که از طریق اون نرم افزار تحت وب ات قابل کنترل باشه.
برای نوشتن درایور از زبان های سطح پایین مثل C و اسمبلی استفاده میشه (اکثر درایور ها با C نوشته میشن)
زبان های برنامه نویسی برای توسعه نرم افزار تو سیستم عامل میتونی هز زبانی باشه ، جاوا ، ++C/C یا پایتون و...
برای تحت وب هم همینطور php و..
پ.ن: نوشتن درایور و کلا تعامل نرم افزار با سخت افزار در سطح پایین بیشتر در مبحث سخت افزار هست ، من تو زمینه سخت افزار تابحال عملی کار نکردم ، بیشتر اطلاعاتم تئوری هست ، برای اینکه اطلاعات درستی بگیری بهتره با کسی که تو زمینه سخت افزار تخصص داره مشورت کنی.
مدیر کانال gizmiz که 700 هزار تا فالور داره میگفت قیمت 1 میلیون فالور 1 میلیارده. یعنی هر 1000 تا 1 میلیون
http://www.iscanews.ir/news/566137
حالا قیمتی که مد نظرترو بگو ببینیم چی میشه
لینکشم بده عضو شم
دوستان کسی قیمت کانال تلگرام داره ؟
قیمتاشون چطوریاس ؟ هر 10k چند ؟
این بالای firefox یه tools و file و اینا رو چه جوری بیارم تو فایرفاکس من نیست.
ALT رو بزن خودش میکشه پایین!این بالای firefox یه tools و file و اینا رو چه جوری بیارم تو فایرفاکس من نیست.
دکتر امری بود؟
برای ارتباط سخت افزار با نرم افزار از هر برنامه ای که استفاده کنید در نهایت بهتون یه فایل HEX میده که همش 0 و 1 هست که شما باید این فایل رو وارد تراشه کنید چون سخت افزار چیزی بیشتر از 0 و 1 متوجه نمیشه (0 یعنی ولتاژ قطع و یک یعنی ولتاژ وصل). حالا اگه بتونید به صورت مستقیم برنامه رو بصورت اسمبلی 89C51 بنویسید که هم راحتر میشه خطایابی کرد و هم بهینه تر نوشت اما اگه بخواین از نرم افزارهای واسط مث سی، VHDL و Verilog استفاده کنید این ها هم توصیه میشه. در نهایت هم اگه میخواین کار عملی انجام بدید اولین توصیه اینه که اسمبلی کار کنید یه کتاب خیلی کارا در این زمینه "زبان اسمبلی" مزیدی هست.نوشتن درایور و کلا تعامل نرم افزار با سخت افزار در سطح پایین بیشتر در مبحث سخت افزار هست ، من تو زمینه سخت افزار تابحال عملی کار نکردم ، بیشتر اطلاعاتم تئوری هست ، برای اینکه اطلاعات درستی بگیری بهتره با کسی که تو زمینه سخت افزار تخصص داره مشورت کنی.
من احساس میکنم این مثال شما درست نباشه، چون قاعدتن دستگاهی embedded هست که بشه تراشه رو Reprogram کرد، مث موبایل یا اسمارت واتچ یا آسانسور که تراشش رو میتونن دوباره واسه 100 طبقه یا 10 طبقه برنامه ریزی کنند! البته مگر اینکه منظور شما از ظبط صوت چیزی فراتر از ذهن من باشه.مثل دستگاه ظبط صوت ، به این ها میگن embedded system
بجای نصب برنامه میتونید دوربین رو روی حالت تایمر بذارید و بعد از ایکس ثانیه خودش عکس بگیرهیه برنامه هست به اسم "سوت بزن عکس بگیر" که تو بازار هست٬ با این برنامه دیگه مونوپاد دکمه دار نیاز ندارید.
کلا خواستم شما هم در جریان باشید