مگه کسی هنوز از ie7 هم استفاده میکنه؟دوستان این افزونه ie tab کروم واقعیه ؟
یه قالب کاملا ایجکس که خودم طراحی کردم و احتمال هم نمیدادم با ie 8 به پایین هماهنگ باشه رو با ie 7 افزونه تست کردم هیچ مشکلی نداشت :|
مگه کسی هنوز از ie7 هم استفاده میکنه؟دوستان این افزونه ie tab کروم واقعیه ؟
یه قالب کاملا ایجکس که خودم طراحی کردم و احتمال هم نمیدادم با ie 8 به پایین هماهنگ باشه رو با ie 7 افزونه تست کردم هیچ مشکلی نداشت :|
بله همون ایمیل خودشون رو ریپلای کن.در جواب همون ایمیل؟
چرا همه می خوان از اسم ایران فیلم سو استفاده کنن؟سلام به همگی آدرس جدید ایران فیلم رو همه جا پخش کنید :
http://myiranfilm.ir
منم تازه پیداش کردم عالیه !!!
وقتی تبلیغ 350 میلیونیشو تو ماهواره دیدم خیلی حال کردممنصور قیامت و گیزمیز در برابر بخوانیم و بخندیم یا bedandid چیزی نیست
https://telegram.me/bedandid
بِـدَنديد=بدانيد+بخنديد و ...
1124040 members
بخواد بگه توپی تی بوده که باید از سابقه درخشانش در اشاعه بدون چشم داشت س ک. س در اینترنت بگه. من موندم صدا و سیما چطور ....یعنی باید بگه تو پی تی بود ؟
به نظر من که پی تی جز اینکه از اعتبارت کم کنه چیزی نداره
خیلی وقته استفاده نیمنم مشکلی ندارهاینستاگرام ایرانو تحریم کرده قسمت API هاشو ؟! میخوام اکانت developer اشو بگیرم آدرس سایت میخواد با IR که مشکل داره ؟
حالا تو چرا اینقدر جوش میزنی!؟ اتفاقا منصور قیامت یکی از بهترین و بامرام ترین کاربرای اینجا بود که واقعا همه دوسش داشتن، نوش جونش هرچی درمیاره، امیدوارم بره بالای ماهی 100 تومن.بخواد بگه توپی تی بوده که باید از سابقه درخشانش در اشاعه بدون چشم داشت س ک. س در اینترنت بگه. من موندم صدا و سیما چطور ....
فرستاده شده از GLX SpiderIِ من با Tapatalk
منصور قیامت و گیزمیز در برابر بخوانیم و بخندیم یا bedandid چیزی نیست
https://telegram.me/bedandid
بِـدَنديد=بدانيد+بخنديد و ...
1124040 members
اینو خیلی بهش اعتباری نیست ، برای تست روی IE های قدیمی برو مرورگر IE 10-11 از inspector اش استفاده کن ، یک بخش داره به اسم Emulation گزینه ِDocument mode همه IE های قدیمی رو داره.دوستان این افزونه ie tab کروم واقعیه ؟
احتمالا نهدوستان این افزونه ie tab کروم واقعیه ؟
میخواستم بدونم ، پسفردا api رو ببندن به خاطر دات آی آر کل سیستممون میره هواخیلی وقته استفاده نیمنم مشکلی نداره
خطایی چیزی میده ؟
مشکل IE 8 و به پایین ، یکی مشکل لی اوت هست ( برای فریمورک هایی که سیستم گرید استفاده میکنن ) و یکی هم عدم پشتیبانی از html5 هست ، این دوتا مشکل با کتابخانه های html5shiv.js و respond.js قابل حله ، یک مشکل دیگه هم پشتیبانی از CSS3 هست که این هم کتابخانه هایی براش امده ، مثل css3pie ، اما خودمون دیگه مرورگر هایی مثل IE ارزش وقت گذاشتن ندارن.برای من که مهم نیست همینجوری خواستم یه تستی کرده باشم. من موقع طراحی٬ رو کروم و فایرفاکس تست میکنم.
اکثرا با بوت استرپ کار میکنم که خودش با 8 به بالا هماهنگه.
فکر کنم واقعی باشه با روشی که @aalireza439 گفت تست کردم بازم به جز یه مشکل ظاهری خیلی کوچیک بقیه قسمت ها کار میکرد
جی کوئری 1.11 مگه با IE7 هماهنگه ؟
ازین سریالی که عکس پروفایلته خوشت میاد؟اینو خیلی بهش اعتباری نیست ، برای تست روی IE های قدیمی برو مرورگر IE 10-11 از inspector اش استفاده کن ، یک بخش داره به اسم Emulation گزینه ِDocument mode همه IE های قدیمی رو داره.
چطور مگه ؟ازین سریالی که عکس پروفایلته خوشت میاد؟