سلام.تان 9 مکس دارم کوین 11 کینگ 13 دیوار نصفش یک ملیونی
قیمت روبات؟ از کار افتاد نسخه جدیدش رو دوباره باید بخریم؟(خودت می فروختی نه؟)من با روبات بازی میکنم. جدیدا وضع منابع زیاد جالب نیست.
تان 10 مکس (فول مکس) 3-4 تومن هم فروش میره.
اگه دو تا هیرو رو برسونی به لول 40 قیمت اکانتت حدود 2 میلیون میاد بالا.
می ارزه چند سال وقت بزاری واسه ۲ت:/ ?من با روبات بازی میکنم. جدیدا وضع منابع زیاد جالب نیست.
تان 10 مکس (فول مکس) 3-4 تومن هم فروش میره.
اگه دو تا هیرو رو برسونی به لول 40 قیمت اکانتت حدود 2 میلیون میاد بالا.
حالا بیخیال:general710:
مثل اینکه دچار سوء تفاهم شدین جفتتون:general609:
وضع بازی زیاد خوب نیست و بعد از یه مدت که همه بازیکن بودن الان همه شدن فروشنده و زیاد وضع خرید و فروش خوب نیست.
انتظار نداشتم L کوچیک باشه انتظار داشتم یه شکل دیگه ای باشهانتظار داری حرف L کوچیک باشه؟:general304:
آره میشهآقا یه سوال داشتم...
کانال تلگرام هم میشه خرید و فروش کرد؟
من خودم دنبالشمآره میشه
خود من خیلی وقته دنبالشم
کانال رو با اطلاعاتش و قیمتش واسم بفرست
مرسی
آره میشه
خود من خیلی وقته دنبالشم
کانال رو با اطلاعاتش و قیمتش واسم بفرست
مرسی
فعلا نمیشه چون باید شماره تغییر کنه چند صفحه پیش هم یکی راه حل داد که اومدم شماره جدید رو حذف کنم ؛ شماره قدیمی همونی که باهاش کانال هم ساخته بودم هم حذف شد یعنی دوتاش حذف شد و کانالم پریدمن خودم دنبالشم
یه کانال زدم دوروز پیش واسه سایتم
الان 130 ممبر داره
البته بنرشو تو سایتم گذاشتم
کسی با سئو روز کار کرده؟ کارشون چه طوره؟
دو نیم میل گفته برا سئو :general501:
از قسمت تغییر شماره میشهفعلا نمیشه چون باید شماره تغییر کنه چند صفحه پیش هم یکی راه حل داد که اومدم شماره جدید رو حذف کنم ؛ شماره قدیمی همونی که باهاش کانال هم ساخته بودم هم حذف شد یعنی دوتاش حذف شد و کانالم پرید
سئو :|کسی با سئو روز کار کرده؟ کارشون چه طوره؟
دو نیم میل گفته برا سئو :general501:
هر چی بیشتر قیمت بدن کارشون بهتره :general603:سئو :|
یعنی فک میکنی یه نفر از بیرون بهتر از خودت بدونه سایتت به چی احتیاج داره ؟
بهترین سئو کار خود تویی که میشه همون محتوای مناسب و ...
99% این به اصطلاح سئو کارها میان قالبو جمو جور میکنن چند تا تگ میزارن بهینه میکنن میگن بیا داداش سئو شد برو حال کن :|
پولتو واس این چیزا هدر نده ...
برو از یوز استفاده کنای بابا این لاکپشت شد که!
https://www.google.com/logos/doodle...016-5637619880820736-5681717746597888-ror.gif
خوب منم تغییر دادم ولی شماره جدید به شماره قدیمی وصل میشه و یکی میشه مگه این طور نیست ؟ من با شماره جدید برای دوستان پیام ارسال کردم ولی با id قدیمی پیام ارسال شدهاز قسمت تغییر شماره میشه