ببین همیشه به همه میگم هیچوقت تو اینترنت حتی به خودت هم اعتماد نکن چه برسه حرف بقیه
بعد اینکه رتبه و بازدید یه سایت هیچوقت ملاک نیست
من هیچموقع در مورد سئو چیزی نمیگم و مستقیم میفرستم کاربر رو تا از خود گوگل استفاده کنه
تو هم الآن برو کنفرانس خود گوگل سال 2012 و 2013 رو بیین
نه تنها این 2 تا بلکه تو همه صحبت هاشون تاکید میکنن که شما سایتت رو برای موتورهای جستجو نساز و برای کاربر بساز
حتی چندین بار تاکید میکنه میگه سئو ( یا همون بهسنه سازی ) بیش از حد نه تنها مفید نیست بلکه از نظر ما ممکنه نمره - داشته باشه !
خودشون میگن شما کاری با ما نداشته باشید و سایتتون رو برای کاربران بسازید اگر کاربر راضی باشه ما هم سایت شمارو میاریم بالا
گوگل هر ورودی که میده به کاربر دقیق چک میکنه مثلا زمان موندن کاربر تو سایت رو چک میکنه ببینه کاربر چقدر توی سایت مونده اگر کم باشه یعنی به هدفش نرسیده و اگر موند داخل سایت پس حتما ورودی با اون صفحه تطبیق داشته پس میارمش بالا
سایتت رو بهینه کن سبک باشه
من خودم همیشه یه خط adsl با سرعت 64 دارم و یه خط سرعت 512 وقتی یه سایتی مینویسم یا کاری برای کسی انجام میدم با اون سرعت کمه سایت رو باز میکنم ببینم لودش چطوریه
شرکت های بزرگی مثل خود گوگل و یاهو و فیسبوک هم قسمتی دارن که با اینترنت دایال آپ کار میکنن که بسنجن ببینن سرعت برای کاربرا چطوره
خیلی موارد هست که میشه گفت 80% اونا از روی تجربه هست و بقیش علمیه
ولی در کل بازم میگم سئو خلاصه میشه تو محتوای مناسب
میتونی بری سایت های ایرانی آمار بالارو نیگا کنی میبینی حتی بهینه هم نیستن اما درصد بالایی از ورودیشون از گوگل هست و این برمیگرده به همون موردایی که بالا گفتم
بازم میگم پولتو واس سئو دور نریز همین