خوب میگم کهمگه نرم افزاری هست واسه جمع کردن کاربر تو تلگرام ؟
بنویسه خوبه
خوب میگم کهمگه نرم افزاری هست واسه جمع کردن کاربر تو تلگرام ؟
revenant هست این یا صحنه ی دریده شدن اون یارو توی got?فکر کنم یه اشتباهی شده برا فکر من برنامه نوشتی میخواستم بنویسم فقط خودم استفاده کنم. خواهشا نفروش فردا ده هزار نفر کانال میزنن تلگرام اسپم تر میشه. یه سری چیزا رو برای خودت استفاده کنی بهتره :general601:
پ.ن : و اسکار امسال ... :general707:
مشاهده پیوست 895688
@MR-S
@aalireza439
توجه نکردم یه لحظه یاد اون کینگ رابرت افتادم ؟ (اون پادشاه مست دهن سر ... که با مردنش باعث این بدبختی ها شد - اسمشو نمیدونم دقیقا)مگه دیکاپریو تو Got بازی کرده؟
Revenant هست.
یه سایتی رو دیروز توی الکسا ثبت کردم چقدر طول میکشه آمارشو نشون بده!؟
الان دور دور تلگرام
بنظر من برا خودت سه چهار تا کانال درست کن وقتی اونا به نتیجه رسیدن بعدا بفروش چون وقتی شروع به فروش کنی یهو می بینی صد تا فروشنده دیگه هم درست میشه تعداد رقبا هم تو زدن کانال می ره بالا
ممنونمنم با دوست عزیز @AhangCity.CoM موافقم اول خودت به اندازه کاقی استقادشو بکن بعد برای خودت دست زیاد بکن!!!
آره پست زمانبندیش خوبه خودم کانال زدم دیدم 24 ساعته باید آن باشی ولی اینو نصب کن رو vps خودش همیشه بفرستهبا قسمت پست زمان بندیش موافقم اگه نوشتین قیمت بدین ، قیمت رو باید خوت تعیین کنی بر اساس زحمتی که کشیدی
فقط بشه چندتا بهش کانال بدی برای یه کانال نباشه
پیشنهادت تو پ.خ عالی بود حتما اضافه میکنمدیگه ببین خودت چقدر وقت براش گذاشتی همونقدر قیمت بده (یه خورده بیشتر بگیر :دی )
ولی به نظرم یه نرم افزار بزن که بتونه کاربر بیاره تو کانال , یعنی یوزر جمع کنه برای کانال
الان دیگه همه ی شماره های ایران تلگرام دارن , یه لیست داشته باشی آپدیت از شماره ها عضویت خیلی خوبی میشه جمع کرد
ارسالی به چند کانال هم داشته باشه خیلی خوبه
یعنی 5 تا کانال بزنی اعضا فرق کنن و همه ی اون پست هایی که میزاری به همه ی کانال ها ارسال بشه
هر چیزی هم که نباشه میشه ساخت و منم تو نرم افزار نزاشته بودم و بچه ها پیشنهاد دادن امشب برسم خونه اوکی میکنم این قسمتشو ( انصافا ایده توووپی بود )مگه نرم افزاری هست واسه جمع کردن کاربر تو تلگرام ؟
تو اون مشکل منو که بهت گفتمو بتونی حل کنی جونم بخوای میدم بهت فک کنم چون گفتی قبلا اونطوری بودی درکم کنیخوب میگم که
بنویسه خوبه
فکر کنم یه اشتباهی شده برا فکر من برنامه نوشتی میخواستم بنویسم فقط خودم استفاده کنم. خواهشا نفروش فردا ده هزار نفر کانال میزنن تلگرام اسپم تر میشه. یه سری چیزا رو برای خودت استفاده کنی بهتره :general601:
پ.ن : و اسکار امسال ... :general707:
مشاهده پیوست 895688
@MR-S
@aalireza439
نه ، کم کانال تلگرام داریم که اسپمن ، حالا لقمه آماده هم بهشون بدید که تلگرام کلا اسپم شه ، خودت باهاش کانال بزن یا برای فروش حداقل این قسمت فید خوانشو بردار قسمت مدیریت زمانبدی و ... برای پست های کانال خوبه ، خودم میخواستم بنویسمش (واسه خودم البته)سلام
دوستان میشه یه نظر بدین :
مدیریت یه کانال تلگرام وقت زیاد میخواد کگه هر روز پست ارسال کنی از اینور اونور جمع کنی بعد ادیت کنی بفرستی تو کانال
حالا یه نرم افزاری تحت ویندوز باشه که به صورت خودکار برای کانال تلگرام پست ارسال کنه
کارش هم جمع آوری مطلب از فید یا از سایت هست که بهش بهش معرفی میشه
فیلتر کامل روی مطالب هم داره مثلا آخر هر پست اسم کانالو بنویسه و لینکارو پاک کنه و ...
یه قسمتی هم داشته باشه که مثلا 1000 تا پست دستی بهش بدی هر 10 دقیقه یه پست ارسال کنه یا هر زمانی که بهش داده شه
کلا یه مدیر کامل برای کانال تلگرام
به نظرتون برای فروش بزارم ؟ اگر بزارم قیمت چند باشه خوبه ؟
@l3est @جناب خان @afshin313 @ap3 @boorsekala @007saeed @AhangCity.CoM
و دوستان دیگه شرمنده یوزرشون یادم نبود تگ کنم
ممنون ، واسه یکی هدیه میخواستیم بگیریم که تا حالا گوشی هوشمند نداشته ، سفارش دادیم همون E8 رو دیجی بیاره تازه میگفت اااا این چیه میخواید بخرید گرونه و ازین حرفا یه گوشی 500-600 تومنی بگیرید دیگه:general304::general304::general304::general304:خب معلومه 100% اچ تی سی
البته اگر هزینشو داری بده سری ام رو بگیر ام 8 خوبه
ولی اگر میتونی با ios کنار بیای که اصلا جای حرف باقی نمیزاره !
اگرم اندروید میخوای بگیری همین htc عالیه سامسونگ سری A میان ردست ولی نسبت به میان رده قیمتش بالاست و تاچ ویز هم که سنگینه
ولی اچ تی سی بااون رابط کاربری سنسش عالیه
بیشتر از 200 نفر نمیتونی اد کنی تو کانالفقط کافیه بانک شماره بدی اینوایت کنی تو کانال یه شبه 100k+ یوزر میگیره یعنی میشیم اولین اسپمر تلگرام
من فقط قسمت زماان بندی شو دوس دارم و میخوام . به نظرم از ففید جمع کنه.. یه خورده مسخره میشه میگیری کهسلام
دوستان میشه یه نظر بدین :
مدیریت یه کانال تلگرام وقت زیاد میخواد کگه هر روز پست ارسال کنی از اینور اونور جمع کنی بعد ادیت کنی بفرستی تو کانال
حالا یه نرم افزاری تحت ویندوز باشه که به صورت خودکار برای کانال تلگرام پست ارسال کنه
کارش هم جمع آوری مطلب از فید یا از سایت هست که بهش بهش معرفی میشه
فیلتر کامل روی مطالب هم داره مثلا آخر هر پست اسم کانالو بنویسه و لینکارو پاک کنه و ...
یه قسمتی هم داشته باشه که مثلا 1000 تا پست دستی بهش بدی هر 10 دقیقه یه پست ارسال کنه یا هر زمانی که بهش داده شه
کلا یه مدیر کامل برای کانال تلگرام
به نظرتون برای فروش بزارم ؟ اگر بزارم قیمت چند باشه خوبه ؟
@l3est @جناب خان @afshin313 @ap3 @boorsekala @007saeed @AhangCity.CoM
و دوستان دیگه شرمنده یوزرشون یادم نبود تگ کنم
آره یه کم ترسیدم از این اسپم چون نمیخوام تلگرامم خراب شهنه ، کم کانال تلگرام داریم که اسپمن ، حالا لقمه آماده هم بهشون بدید که تلگرام کلا اسپم شه ، خودت باهاش کانال بزن یا برای فروش حداقل این قسمت فید خوانشو بردار قسمت مدیریت زمانبدی و ... برای پست های کانال خوبه ، خودم میخواستم بنویسمش (واسه خودم البته)
باز خودت بهتر میدونی ، قیمتم خودت نوشتی تو کار هم هستی بهتر میدونی دیگه
ممنون ، واسه یکی هدیه میخواستیم بگیریم که تا حالا گوشی هوشمند نداشته ، سفارش دادیم همون E8 رو دیجی بیاره تازه میگفت اااا این چیه میخواید بخرید گرونه و ازین حرفا یه گوشی 500-600 تومنی بگیرید دیگه:general304::general304::general304::general304:
ممنون ، واسه یکی هدیه میخواستیم بگیریم که تا حالا گوشی هوشمند نداشته ، سفارش دادیم همون E8 رو دیجی بیاره تازه میگفت اااا این چیه میخواید بخرید گرونه و ازین حرفا یه گوشی 500-600 تومنی بگیرید دیگه:general304::general304::general304::general304:
آره وقتی میخوای یه کانتاکت رو اد کنی اینوایت هم دارهقسمت بولد رو یه توضیح میدی ؟
تلگرام مگه اینوایت داره ؟
مطمعنی ؟بیشتر از 200 نفر نمیتونی اد کنی تو کانال
کپی راست @Hamidreza23
خدارو شکر این زمانبندیو همه راضی انمن فقط قسمت زماان بندی شو دوس دارم و میخوام . به نظرم از ففید جمع کنه.. یه خورده مسخره میشه میگیری که
+یه امکان هم بده که مثلن به اول و اخر پست خودکار بشه یه متن اضافه کرد(برا ادرس کانال)
نوشتی توضیحاتو برا من ارسال کن
اولین امکانی بود که براش گذاشتم چون من اصولا خیلی به قوانین کپی رایت حساسم+یه امکان هم بده که مثلن به اول و اخر پست خودکار بشه یه متن اضافه کرد(برا ادرس کانال)
تو فوتر Country داره دیگه :general210:پ.ن : راهی هست به daily motion بفهمونم ریدایرکت نکنه به زبان های دیگه ؟ آیپی انگلیس هم ریدایرکت میکنه :|
نه بابا ، آخرین گوشیش مال 6 سال پیش بود ترکیده بود ولی هنو داشت استفاده میکرد دیگه دیدیم چی کار کنیم دست از سر اون گوشی عتیقش بردارهآها خوش به حالش مایه دارینا هدیه گوشی میدین به هم
من همیشه واس اندروید اچ تی سی دارم ولی حیف که بازاریابیش بده و داره ورشکست میشه
ازین به بعد Country هم سرچ کنبرای این چیزا سایت رو نمیگردم ctrl + f میزنم٫ سرچ میکنم lang
خب این 20هزارتا چه ارزشی داره ؟ فکر میکنم مردم تو تلگرام بیشتر دنبال چیزای ناب و گلچین ان تا انبوهی از مطالب...الآن خودم یه کنال خحبری زدم که از فید فارس نیوز و چند تا دیگه میگیره تقریبا روزی میشه گفت 20 هزارتا خبرو میفرسته ولی بیشتر از اون نمیدونم مشکل از اپ بود یا تلگرام نزاشت بفرسته
خب تو هم بنویس مال هرکی بهتر بود از اون میخریم :general707قیمت بهتر:general206بهش میگن امضا. فکر کنم با وبمسترای اینجا تلپاتی دارم از دیروز بعد از ظهر دارم بهش فکر میکنم این امکانم میخواستم اضافه کنم بهش :general509:
لذت استفاده از تکنولوژی فقط و فقط ios همیننسخه ویندوزش هیچکدومو نداره
برای این چیزا سایت رو نمیگردم ctrl + f میزنم٫ سرچ میکنم lang
خب به راحتی میشه فید اخبار داغ خبرگذاریهارو بدی بهشخب این 20هزارتا چه ارزشی داره ؟ فکر میکنم مردم تو تلگرام بیشتر دنبال چیزای ناب و گلچین ان تا انبوهی از مطالب...
همین زمانبندی +امضا رو نوشتی قیمت رو برا من ارسال کن اگه خوب بود حتمن میخوام.
خب تو هم بنویس مال هرکی بهتر بود از اون میخریم :general707قیمت بهتر:general206