بله سایت یاهو مطابق با آی پی طرف براش بالا میاد.یاهو مکتوب اخبار رو بر اساس ای پی و کشور دسته بندی میکنه؟
خبرهای ایران رو با ای پی ایران میاره تیترهای اول
بله سایت یاهو مطابق با آی پی طرف براش بالا میاد.یاهو مکتوب اخبار رو بر اساس ای پی و کشور دسته بندی میکنه؟
خبرهای ایران رو با ای پی ایران میاره تیترهای اول
من یه رضا هاشمیان میشناسم دو تا چشم داره دو تا هم ابرو دماغ هم فک کنم یکی رو داشته باشه دیگهدوستان فردی به نام رضا هاشمیان میشناسید ؟
من نمیدونم حتی اسم این فرد رو نشنیدم بعد از من شکایت کرده :|
حالام ما ازش شکایت کردیم
کسی میشناسه همچین اسمیو ؟
رضا موتوری !!!من یه رضا هاشمیان میشناسم دو تا چشم داره دو تا هم ابرو دماغ هم فک کنم یکی رو داشته باشه دیگه
اگه همونه بگو تا ریز به ریز زندگیشو برات پ.خ کنم
بله فیلتر شده. اما به احتمال زیاد به زودی از فیلتر درمیاد!اس موزیک هم فیلتر شده ظاهرا :general112:
وب مسترها درسته.بچه ها یه سوال
کدوم یک از ها درسته ؟
وب مسترها
وب مستران
از نظر فنی فرقی ندارن ، هم (ان) و (ها) علامت جمع هستن ، وبمستر یک اسم عام هست و با هر دوتاشون مشیه جمع بستش ، به نظر من وبمسترها لفظ بهتری داره.بچه ها یه سوال
کدوم یک از ها درسته ؟
وب مسترها
وب مستران
وبمستران عربی هستبچه ها یه سوال
کدوم یک از ها درسته ؟
وب مسترها
وب مستران
اگه محصولت دانلودی هست، طبیعیهاین درگاه پرداخت مشکلی چیزی داره؟! 99% پرداخت ها رو زده ناموفق ! ولی خودم تست کردم 3.4 باری مشکلی نداشت!
dargahpardakht
تبادلات بانکی همه به ریاله ، تومن فقط تو بازار استفاده میشه.اینجا کسی تا حالا از طریق همراه بانک انتقال کارت به کارت انجام داده؟
هزینه رو باید به ریال وارد کرد یا به تومن :| ؟
ننوشته :/
مرسیتبادلات بانکی همه به ریاله ، تومن فقط تو بازار استفاده میشه.
توی انجمن ساز مای بی بی میشد برا کاربران vip یا مدیرا یه کد رو اجرا نکرد(مثلن تبلیغات نمایش نده یا...)یعنی فقط برا اعضای عادی اجرا شه کلن افزونه های vip باید یه همچین چیزی داشته باشنافزونه ای هست که تبلیغات سایت رو(مثلا پاپ آپ) برای اعضای ویژه نمایش نده؟؟
منظورم اینه کاربرا اکانت بخرن و دیگه تبلیغات سایت رو نبینن...