takesh
Registered User
- نوشتهها
- 5,312
- لایکها
- 4,325
اوبشین مال کیو خورده؟
پروفایلت چرا بستس ؟
اوبشین مال کیو خورده؟
خبر نداری شنبه بین تعطیلیه :general405:پروفایلت چرا بستس ؟
البته کارت راه افتاد، ولی بنظر من هم سرور مجازی انتخاب خوبی هستبچه ها
بهترین هاست دانلود برای ۱۰۰ گیگ و پهنای باند نامحدود واقعی (بالای ۱۰ترا) کجا بگیرم؟
هاست دی ال تیکت زدم میگه پهنای باند نامحدوده
فراسو هم میگه از ۱۰۰ گیگ به بالا نامحدود میده
میهن وب هاست هم که محدودیت داره بدرد نمیخوره (۳.۵ ترا میده)
اگه قابل اعتماد با آپتام تضمینی میخای، پارس پک انتخاب خوبیهبچه ها
خوشبختانه هاست دانلود اوکی شد
میزبانی ایران الان بهترین و به صرفه ترین جا پیشنهاد میدید؟
آنلاین سرورس تعریفشو از یکی شنیدم که قیمتاش خیلی عالیه (۱گیگ سالیانه ۱۲۰ تومان) که یکم مشکوک میزنه
هاست دی ال هم میگه ۷۰ تومن ۵ گیگ که اصلا به صرفه نیست
معلوم نیست چه خبره که اینقدر قیمتا متفاوته
اگه سراغ دارید یه جای درست درمون و با صرفه معرفی کنید
ممنون.
گویا بخاطر پخش زنده مسابقات بودهوب سایت طرفداری تا اطلاع ثانوی مسدود است
طرفداری به دلیل پخش زنده مسابقات ورزشی مسدود شده است، گویا مجوز لازمه برای این کار طبق قانون تغییر کرده است.
تا رفع مسدودیت از طرف نهادهای مسئول و آگاهی از جزئیات عضو کانال تلگرام ما شوید تا به محض رفع مسدودیت بتوانیم اطلاع رسانی لازمه را انجام دهیم.
قاعدتا ما در طرفداری با حفظ استقلال رسانه ای، به هیچ عنوان قصد بی قانونی نداشته و نداریم و به چهارچوب قانون پایبندیم. پخش زنده مسابقات برای ایجاد تفریحی کم هزینه برای مخاطبان طراحی شده بود و نیت بی قانونی پشت آن نبود.
مثل پاک کردن عادی pm هاست، فرقی ندارهچه جوری پیامی که به کانال تلگرام ارسال کردم حذف کنم؟
اینو میدونممثل پاک کردن عادی pm هاست، فرقی نداره
تو اندروید پست رو انتخاب (select) کن، بعد علامت سطل آشغال که بالای صفحه نمایش داده میشه رو بزن. - یا یکبار روی پست بزن، گزینه دلیت رو انتخاب کن
تو ویندوز هم روی پست کلیک راست کن، گزینه دلیت رو بزن
ملت از 20script.ir چیزی دانلود نکنید، تو همه اسکریپت هاش شل گذاشته :|
من هم شنیده بودم که بیست اسکریپت توی مطالبش که شامل اسکریپت و قالب میشه آی فریم و پاپ آپ مخفی میزاره.دوستان متاسفانه! یک قالبی از سایت
20script.ir/ دانلود کردم
بعد از یک ماه هنوز که هنوز سایت با کلمات کاملا اختصاصی!!! در نتایج گوگل نیست
بعد اومدم دیدم یه سری تگ canonical به سایت 20script تو قالب های مختلف تمپلیت گذاشته شده
حالا بعد پاک کردن اونا و بازم بعد یک هفته تغییری نکرده بنظر شما آی فریمی چیزی داخلشه ؟
باید چکار کرد ؟
نقشه سایت و فایل روبوت رو کامل چک کردم چیزی بلاک نشده
ادرس سایت داخل گوگل هست اما با کلمات اختصاصی مختص ما (مطالب کاملا اختصاصی) یافت نمیشه
من هم شنیده بودم که بیست اسکریپت توی مطالبش که شامل اسکریپت و قالب میشه آی فریم و پاپ آپ مخفی میزاره.
از mihanscript.ir هم چیزی نگیرید که توی هر سوراخ سمبه ای از فایلها اسم خودشو گذاشتهملت از 20script.ir چیزی دانلود نکنید، تو همه اسکریپت هاش شل گذاشته :|
اگه مدیر یا ادمین پستی از کانال پاک کنه، کلا پاک میشه و نمیمونهاینو میدونم
مشکل اینه که پیامی که اینجوری حذف می کنم باری من حذف میشه ولی برای بقیه میمونه و میبینن :general407:
ایفریم و canonical که خیلی چیز عادی هست تو قالب هاش :\دوستان متاسفانه! یک قالبی از سایت
20script.ir/ دانلود کردم
بعد از یک ماه هنوز که هنوز سایت با کلمات کاملا اختصاصی!!! در نتایج گوگل نیست
بعد اومدم دیدم یه سری تگ canonical به سایت 20script تو قالب های مختلف تمپلیت گذاشته شده
حالا بعد پاک کردن اونا و بازم بعد یک هفته تغییری نکرده بنظر شما آی فریمی چیزی داخلشه ؟
باید چکار کرد ؟
نقشه سایت و فایل روبوت رو کامل چک کردم چیزی بلاک نشده
ادرس سایت داخل گوگل هست اما با کلمات اختصاصی مختص ما (مطالب کاملا اختصاصی) یافت نمیشه
چرا 2بار سوال میپرسید!دوزتان این گوگل ترنسلیت رو گوشی نصب کردم ولی اون بانک فارسی و هسته رو دانلود نمیکنه باید فیل شکن بزنم؟ از یه سایتی هم گرفتم کار نکرد :-(
با چیز شکن سرعت کم میشه :-(
نت تاخیری زده :general602:چرا 2بار سوال میپرسید!
@miladgraph برسی کنید لطفا این چه وضعشه.
منم تست کردم دانلود نشد :general602:
مجبورم آنلاین استفاده کنم ازش
بعضی اوقات بعضی ها کاربر فعال که میشن دیگه پ خ هم نمیدن و ... (خخخ im kidding you)پ.خ بده.