به خاطر اینه که تعداد سایتهای عضوشون زیاد هست.ممنونم من کدشو گذاشتم ولی فک کنم کدهاش یه کم سرعت لود سایت رو میاره پایین درسته ؟
به خاطر اینه که تعداد سایتهای عضوشون زیاد هست.ممنونم من کدشو گذاشتم ولی فک کنم کدهاش یه کم سرعت لود سایت رو میاره پایین درسته ؟
سلامیه اسکریپت قدیمی و اختصاصی دارم ؛ قبلا یه سری ویرایش کردم ولی فایل های قدیمی رو پاک نکردم و الان فایل های وجود داره که بعد دوسال نمیدونم تو اسکریپت کارای داره یانه با پاک کردنش به مشکل بر میخورم یانه
مثل تصاویر استایل ها و فایل های php میخوام فایل های اضافی رو پاک کنم دستی طول میکشه چون بالای صدتا فقط فایل php هست و نمیتونم تک تک فایل ها رو چک کنم ببینم چه فایل های اینکلود شده
یه روش یا یه نرم افزار معرفی کنید.
@l3est
@aalireza439
@elco
@جناب خان
@و سایر دوستان که برنامه نویسی میکنن
بدون گوشی بمونی بهتره تا این برندارو بگیریبین این دو کدومو پیشنهاد میدید یا باهاش کار کردید؟
http://www.digikala.com/Product/DKP-23439/Huawei-Ascend-G610-Dual-SIM-Mobile-Phone/گوشي-موبايل-هوآوي-اسند-G610-دو-سيم-کارت
http://www.digikala.com/Product/DKP-38256/Huawei-Ascend-G630-Dual-SIM-Mobile-Phone/گوشي-موبايل-هوآوي-مدل-Ascend-G630-دوسيم-کارت
دوربین - پردازشگر مهمه برام (پردازش کدومش بهتره؟)
سایته خودته؟
این میاد تو فایل ها رو چک می کنه یا حداقل من نتونستم درست تنظیمش کنمسلام
اول یه بک آپ بگیر ( خدا میدونه چه ضررایی به خاطر نگرفتن بک آپ کردم )
بعد اینکه برای این کار خیلی راه ها هست که ساده ترینش قسمت find in file تو برنامه ++notepad هست
برنامه های خیلی زیادی خست ولی احتمالا همین کارتو راه میندازه
حتی با php و توابعی که داره هم میتونی ( read & write )
با این کار فقط دارن کسب و کار خودشون رو نابود میکنن اینجوری کاربر دیگه سر نمیزنه به سایت و فقط دوتا پست مهم که تو کانال میفرستن سر میزنه...حداقل قبلا کاربر چندتا بازدید میکرد و دو ریال از پاپ آپ میرفت تو جیب صاحب سایت با این کارشون فقط کسب و کار خودشون رو دارن به گند میکشن....ملت رد دادن
هر سایت موزیک و فیلمی میری سایتشون رو کلا ریدایرکت کردن روی تلگرام :|
هر ایرانی یک کانال:general304:ملت رد دادن
هر سایت موزیک و فیلمی میری سایتشون رو کلا ریدایرکت کردن روی تلگرام :|
سایت فیلم هر چقدر عکس هاشم تغییر بدی و سانسور کنی ولی بازم فیلنر میشه
یارو جلوی دوربین اون دخترو بغل کرده پشت دوربین چه خبره؟!!!کارمندان شرکت تخفیفیان
بغل؟ توهم زدیایارو جلوی دوربین اون دخترو بغل کرده پشت دوربین چه خبره؟!!!
اونی که عکسها رو سانسور میکنه این سایت رو ببینهسایت فیلم هر چقدر عکس هاشم تغییر بدی و سانسور کنی ولی بازم فیلنر میشه
آب هویچ زیاد بخورید.بغل؟ توهم زدیا