به خاطر اینه که تعداد سایتهای عضوشون زیاد هست.ممنونم من کدشو گذاشتم ولی فک کنم کدهاش یه کم سرعت لود سایت رو میاره پایین درسته ؟
به خاطر اینه که تعداد سایتهای عضوشون زیاد هست.ممنونم من کدشو گذاشتم ولی فک کنم کدهاش یه کم سرعت لود سایت رو میاره پایین درسته ؟
سلامیه اسکریپت قدیمی و اختصاصی دارم ؛ قبلا یه سری ویرایش کردم ولی فایل های قدیمی رو پاک نکردم و الان فایل های وجود داره که بعد دوسال نمیدونم تو اسکریپت کارای داره یانه با پاک کردنش به مشکل بر میخورم یانه
مثل تصاویر استایل ها و فایل های php میخوام فایل های اضافی رو پاک کنم دستی طول میکشه چون بالای صدتا فقط فایل php هست و نمیتونم تک تک فایل ها رو چک کنم ببینم چه فایل های اینکلود شده
یه روش یا یه نرم افزار معرفی کنید.
@l3est
@aalireza439
@elco
@جناب خان
@و سایر دوستان که برنامه نویسی میکنن
بدون گوشی بمونی بهتره تا این برندارو بگیریبین این دو کدومو پیشنهاد میدید یا باهاش کار کردید؟
http://www.digikala.com/Product/DKP-23439/Huawei-Ascend-G610-Dual-SIM-Mobile-Phone/گوشي-موبايل-هوآوي-اسند-G610-دو-سيم-کارت
http://www.digikala.com/Product/DKP-38256/Huawei-Ascend-G630-Dual-SIM-Mobile-Phone/گوشي-موبايل-هوآوي-مدل-Ascend-G630-دوسيم-کارت
دوربین - پردازشگر مهمه برام(پردازش کدومش بهتره؟)
سایته خودته؟
این میاد تو فایل ها رو چک می کنه یا حداقل من نتونستم درست تنظیمش کنمسلام
اول یه بک آپ بگیر ( خدا میدونه چه ضررایی به خاطر نگرفتن بک آپ کردم )
بعد اینکه برای این کار خیلی راه ها هست که ساده ترینش قسمت find in file تو برنامه ++notepad هست
برنامه های خیلی زیادی خست ولی احتمالا همین کارتو راه میندازه
حتی با php و توابعی که داره هم میتونی ( read & write )
با این کار فقط دارن کسب و کار خودشون رو نابود میکنن اینجوری کاربر دیگه سر نمیزنه به سایت و فقط دوتا پست مهم که تو کانال میفرستن سر میزنه...حداقل قبلا کاربر چندتا بازدید میکرد و دو ریال از پاپ آپ میرفت تو جیب صاحب سایت با این کارشون فقط کسب و کار خودشون رو دارن به گند میکشن....ملت رد دادن
هر سایت موزیک و فیلمی میری سایتشون رو کلا ریدایرکت کردن روی تلگرام :|
هر ایرانی یک کانال:general304:ملت رد دادن
هر سایت موزیک و فیلمی میری سایتشون رو کلا ریدایرکت کردن روی تلگرام :|
سایت فیلم هر چقدر عکس هاشم تغییر بدی و سانسور کنی ولی بازم فیلنر میشه
یارو جلوی دوربین اون دخترو بغل کرده پشت دوربین چه خبره؟!!!کارمندان شرکت تخفیفیان
![]()
بغل؟ توهم زدیایارو جلوی دوربین اون دخترو بغل کرده پشت دوربین چه خبره؟!!!
اونی که عکسها رو سانسور میکنه این سایت رو ببینهسایت فیلم هر چقدر عکس هاشم تغییر بدی و سانسور کنی ولی بازم فیلنر میشه![]()
آب هویچ زیاد بخورید.بغل؟ توهم زدیا