سيد عليرضا ..
Registered User
چرا عینک کثیف میشه :| خیلی مسخره اس :|
اینکه چیزی نیست گوشیمو زدم به شارژ ، شارژ شد.چرا عینک کثیف میشه :| خیلی مسخره اس :|
اگه بخوام یه نوآوری کنم یه عینک اختراع میکنم که کثیف نشه :| راجب گوشیت همین نظر و داری ؟ :|اینکه چیزی نیست گوشیمو زدم به شارژ ، شارژ شد.
حقیقتش من بخوام یه نوآوری کنم یه گوشی میسازم با وصل کردن به پریز خونه رو شارژ کنه :| من نظرم هیمنقد میکشه :|اگه بخوام یه نوآوری کنم یه عینک اختراع میکنم که کثیف نشه :| راجب گوشیت همین نظر و داری ؟ :|
همه چیز کثیف میشه!چرا عینک کثیف میشه :| خیلی مسخره اس :|
مشکلش اینجاس این هی کثیف میشه !همه چیز کثیف میشه!
آره میشه بگو شماره حسابش ندارممیشه رفت بانک پول داد گفت به این شماره کارت منتقلش کن؟ :general712:
گوشی هم هی شارژ میخواد !مشکلش اینجاس این هی کثیف میشه !
با گوشیت نمیخواد ببینی و هی کار کنی هی سایت بالا پایین کنی هی متن بخونی هی متن بنویسی هی فیلم ببینی هی غذا بخوری هی فتوسنتز کنی هی پیوندها رو باز کنی هی نت داغون شه :|گوشی هم هی شارژ میخواد !
یه چیزی نوشتم بعد پاکش کردم فقط بدون که میخوندی چشات 2 تا میشد :|با گوشیت نمیخواد ببینی و هی کار کنی هی سایت بالا پایین کنی هی متن بخونی هی متن بنویسی هی فیلم ببینی هی غذا بخوری هی فتوسنتز کنی هی پیوندها رو باز کنی هی نت داغون شه :|
هنوز نمره دو تا از درس ها نیومده .
فردا انتخاب واحده .
من انتخاب واحد کردم ، کلاسامونم از شنبه شروع شد هنوز نمره 9 واحدم نیومده !برو خدا رو شکر کن فقط نمره یه درس اومده برا من
200 مگ؟
سرور پارس به خاطر ۶ گیگ پهنای باند مسدودت کرده؟
همین نت افراز میزبانی معمولیش جوابت میده