- نوشتهها
- 3,311
- لایکها
- 1,906
یکم دیگه ادامه بدی همه ایگنورت می کنن.منم با میلاد موافقم.
یکم دیگه ادامه بدی همه ایگنورت می کنن.منم با میلاد موافقم.
فایل های خوبی داشته باشی بد نیستدرآمدش چطوره فروش فایل؟
تو خبیث وقتی میری قسمت نظرات رمز و نام کاربری میخواد.فروش فایل!
فرستاده شده از GLX Spider1Sِ من با Tapatalk
خودشون اصلاح کردن دوست عزیز :|همکاری در فروش فایل گفتن!
قبلا یه اسکریپت تحت php توسعه دادم، در صورت تمایل پ.خ بدید دمو ارسال کنم
امکانات بیشتری هم داره
شما اگر خوشت نمیاد اینگنور کن :! :android17:یکم دیگه ادامه بدی همه ایگنورت می کنن.
https://www.zepo.ir/فروش فایل!
این وسط گناه من چیه که 40 درصد بازدید سایتام رو همین چیزاس و 400 رتبه الکسام افت کردهنردیک انختاباطه میزنن همه چیو فیل میکنن :android30:
فقط موندم واسه چی تلگرام هنوز سرپاست:general405:
قبلنا میرفتی تو هر سایتی پاپ آپ میرفت برای یه سایت فیلم یا موزیک یا فروشگاه چندتا هم بنر بود تو سایت در مورد فیلم با لینک مستقیم و ....این وسط گناه من چیه که 40 درصد بازدید سایتام رو همین چیزاس و 400 رتبه الکسام افت کرده
والا از هرچی پیام رسانه مستهجن تره :general208:
کلا مردمُ در هر مکان و هر زمان ..شری حساب میـکنن :| تف تو این بشر :| یعنی ملت هدفی جز ..شری شدن ندارن :| اینام هی مبارزه پشت مبارزه :|این وسط گناه من چیه که 40 درصد بازدید سایتام رو همین چیزاس و 400 رتبه الکسام افت کرده
خب واقعا واسشون میصرفه درامدی که از تبلیغ دادن میشه دراورد الان خیلی بیشتر از سایتهقبلنا میرفتی تو هر سایتی پاپ آپ میرفت برای یه سایت فیلم یا موزیک یا فروشگاه چندتا هم بنر بود تو سایت در مورد فیلم با لینک مستقیم و ....
جدیدا تبلیغات همه سایت ها شده کانال تلگرامدیگه لینک کانال میذارن برای تبلیغات
واقعا؟اینو یکی از کاربر ای همین جا ریپ زد هنوز پوولشم ندادم!!!فردا حتما میدمش اصلا فراموش شده بود. البته مبلغ زیادی نیست.تو خبیث وقتی میری قسمت نظرات رمز و نام کاربری میخواد.
قالبشو میدی؟
ممنون فکر کردم رایگانه.واقعا؟اینو یکی از کاربر ای همین جا ریپ زد هنوز پوولشم ندادم!!!فردا حتما میدمش اصلا فراموش شده بود. البته مبلغ زیادی نیست.
اره با سیستم بیام بهت میدمش.
این نیک بعضی موقعها کلا قاطی میکنه یه چند ساعت دیگه دوباره امتجان کن.دوستان میخوام داخل سایت nic.ir ثبت نام کنم ولی ارور میده واسه کد ملی:
اطلاعات وارده برای فیلدهای مشخص شده مطابق با الگوریتم تعریف شده برای این نوع اطلاعات نمیباشد. در صورتیکه از صحت ورود اطلاعات اطمینان دارید، این مسئله را با ایرنیک در میان بگذارید.
در حالی که کد ملی رو درست وارد کردم،همین چند روز پیش تو این سایت یکی رو عضو کردما،ولی ایندفعه واسه خودم عضو نمیشه
کلا همینطوری واسه خودشون اخطار میفرستناین وسط گناه من چیه که 40 درصد بازدید سایتام رو همین چیزاس و 400 رتبه الکسام افت کرده
مال منم همینطوریه.البته خیلی وقته اپدیتش کردمفکر کنم وردپرس برای من درست آپدیت نشده و بعضی قسمت ها تو منوی مدیریت فارسی نیست ،
چه باید کرد ؟
تو انجمن وردپرس مطرح کنید. یا با یه وردپرسکار حرفهای تماس بگیرید براتون انجام بده.چطوری یه کلمه خاص رو تو سایت به کل فیلتر کنم که به جاش ستاره بیاد
مثلا هرجا نوشته شده باشه پی تی بشه ****
مال منم همینطوریه.البته خیلی وقته اپدیتش کردم
واسه کد ملی گیر میده؟دوستان میخوام داخل سایت nic.ir ثبت نام کنم ولی ارور میده واسه کد ملی:
اطلاعات وارده برای فیلدهای مشخص شده مطابق با الگوریتم تعریف شده برای این نوع اطلاعات نمیباشد. در صورتیکه از صحت ورود اطلاعات اطمینان دارید، این مسئله را با ایرنیک در میان بگذارید.
در حالی که کد ملی رو درست وارد کردم،همین چند روز پیش تو این سایت یکی رو عضو کردما،ولی ایندفعه واسه خودم عضو نمیشه