چنگیز هاست سرور ایران ندارهچنگیز هاست
مغولستان و کره شمالی و زیمباوه داره فقط
چنگیز هاست سرور ایران ندارهچنگیز هاست
نامحدود مصرف منصفانه هست!گذرم خورد به انجمن وب هاستینگ تالک که سره ۵ دقیقه ای بن شدم
پسر چه بازاریه
چه سرور های حرفه ای و توپی میشه توش پیدا کرد
کسی میدونه منظور از ترافیک نامحدود (Unmetered) توی سرورای مجازی چیه؟
همشون زدن ترافیک نامحدود ولی وقتی اسم ۱۵ ترا ترافیک رو میارم میگرخن
چرا؟
پرسیدم میگن رداستیشن نامحدودهنامحدود مصرف منصفانه هست!
فکر میکنم دیتاسنتر ovh فرانسه برات مناسبه
میتونی اختصاصی یا مجازی(از طریق همین فروشنده های wht) تهیه کنی
پرسیدم میگن رداستیشن نامحدوده
اما نمیدونم وارزه یا نه
ovh وارزه؟
رداستیشن خیلی گیر داره!پرسیدم میگن رداستیشن نامحدوده
اما نمیدونم وارزه یا نه
ovh وارزه؟
یعنی بین این همه سرور یکیشو وارز و ترافیک نامحدود نیست؟رداستیشن خیلی گیر داره!
رو ابیوز و ارسال ایمیل زیاد حساسه
دیتاسنتر ovh زیاد گیر نیست، ولی وارز هم نیست
در کل هر دو به ابیوز کپی رایت گیر میدن
البته رداستیشن گه گاهی جریمه هم میکنه
اینا سوئیچ پرتقالی هم دارند؟دیتاسنتر فقط اینجا http://bunker-datacenter.com/oborudovali-e.html
محیط کاریشون رو یک نگاه بنداز ، آدم لذت میبره ، من که حاضرم رایگان براشون کار کنم !
دیتاسنتر های هلند تقریبا وارز هستند و گیر نمیدنیعنی بین این همه سرور یکیشو وارز و ترافیک نامحدود نیست؟
پس این همه سایت فیلم و دانلود وارز از کجا سرور میگیرین؟
منم چند ماه بود که به اکاننم توی وب هاستینگ تالک نرفته بودم چند روز پیش رفتم دیدم اکانتمو بن کردند!!!! فقط به خاطر اینکه خیلی وفت بود وارد اکانتم نشده بودم؟!!!گذرم خورد به انجمن وب هاستینگ تالک که سره ۵ دقیقه ای بن شدم
پسر چه بازاریه
چه سرور های حرفه ای و توپی میشه توش پیدا کرد
کسی میدونه منظور از ترافیک نامحدود (Unmetered) توی سرورای مجازی چیه؟
همشون زدن ترافیک نامحدود ولی وقتی اسم ۱۵ ترا ترافیک رو میارم میگرخن
چرا؟
برا من زده بود ۱۴۰۰خورده ای روزه که وارد اکانتتون نشدید لطفا رمز خود را عوض کنیدمنم چند ماه بود که به اکاننم توی وب هاستینگ تالک نرفته بودم چند روز پیش رفتم دیدم اکانتمو بن کردند!!!! فقط به خاطر اینکه خیلی وفت بود وارد اکانتم نشده بودم؟!!!
من اولش میخاستم هاست دانلود بخرم که معلوم شد هاست دانلود جوابگو نیست (قبلا داشتم اواسط ماه پهنای باند کم میاوردم)دیتاسنتر های هلند تقریبا وارز هستند و گیر نمیدن
فکر میکنم شما برای هاست دانلود میخاید، بهتره موقع خرید پورت قوی سرور هم در نظر داشته باشید
پرسیدم میگن رداستیشن نامحدوده
اما نمیدونم وارزه یا نه
ovh وارزه؟
چه کیوردی؟دوستان توی یک کیبورد میخام بیام نتیجه اول تا سوم گوگل هرکی میتونه اینکارو کنه پ خ بده
خب معنی این اعدادو ارقام چیه؟توی سرور مجازی معمولا پورت به صورت اختصاصی نیست و بین کاربرا به اشتراک گذاشته میشه.
همون پورت 1 گیگابیت هم خیلی جاها تضمینی نیست، تا وقتی بتونن 1 گیگابیت رو در اختیار کاربر میزارن ولی وقتی سرور شلوغ بشه تا 200 مگ محدودش میکنن. (هر سرویس دهنده ای سیاست خودشو دارم این عدد 200 مگ رو مثال زدم)
ممنون1 گیگابیت از نظر تئوری یعنی 1000 نفر همزمان با سرعت 1 مگابیت (128 کیلوبایت) میتونن دانلود کنن.
100 مگابیت پورت یعنی 12.5 مگابایت در ثانیه =>
(12.5*3600*24*30)/1024/1024 = 30 ترابایت
(مگابایت*ثانیه*ساعت*روز)/گیگابایت/ترابایت = جواب
پورت 100 مگابیت میتونه تا 30 ترابایت در ماه انتقال بده.
این دو لغت دو مفهوم کاملا متمایز دارند.
ترافیک یعنی میزان ارسال و دریافت دیتا (و صوت و تصویر یا ...) در واحد بایت: (گیگابایت و ترابایت)
پهنای باند یعنی بازه ای که دیتا (ترافیک) در اون امکان جریان داره. بصورت عمومی از این مورد به عنوان سرعت پورت یاد میشه و در واحد بیت محاسبه میشه (مگابیت، گیگابیت)
حال، سرور یا واحد کولوکیشن شما پهنای باند 100 مگابیت در ثانیه داره با 20 ترابایت ترافیک ماهانه. به عبارت دیگه یک پورت 100 مگابیتی در حدود 66 ترابایت ترافیک (33 ترابایت در هر سو) ظرفیت داره که کاربر مجاز به استفاده از 20 ترابایت (جمعا) هست و برای باقی مصرف شارژ میشه.