اره فقط جنس بدنه و پردازنده هاشون فرق داره .تمام مشخصاتشون یکیه
اونی ک پردازندش بالاتره بهترهاره فقط جنس بدنه و پردازنده هاشون فرق داره .
فوری بهش گفتم (الان)تلگرامم هنگیده به صبان بگو به ممد بگه بیاد یاهو
<?php
if ( isset($_GET['user']) )
{
$Queryuser = mysql_query ("SELECT * FROM `blog` WHERE `username` = '".intval($_GET['user'])."' LIMIT 1");
$row_iduser = mysql_fetch_array($Queryuser);
$Query = mysql_query ("SELECT * FROM `post` ORDER BY `userid`='".intval($row_iduser['id'])."' DESC LIMIT 10");
?>
.
.
.
.
<?php
while ( $row_post = mysql_fetch_array($Query) ) { ?>
<div class="title">
<a href="post.php?user=<?php echo $row_iduser['username']; ?>&id=<?php echo $row_post['id']; ?>" target="_blank"><?php echo $row_post['title']; ?></a>
</div>
<?php }?>
.
.
.
<?php }?>
خود دیجی کالا میاد به سایتهای پربازدید تبلیغ میده مثل همین پی تی.
ادمینشو من میشناسم بچه بدی نیستش اما نمیدونستم بلاگ ریدر هم برای اون بوده.این صابر فان رو من ناراحت نشدم برا فیلتر شدنش
یکی اینکه ادمینش خیلی ادعاش میشه و خب همونیه که بلاگ ریدر رو با یه آدم بیخود دیگه بالا آوردن. حالا بشینه چوب شو بخوره که حق این همه وبلاگ نویس رو داره ضایع میکنه
یکی هم اینکه دست تو هر موضوع و مطلبی کرده دیگه. اصن براش مهم نیس کیفیت سایت چطوری باشه چیزی که مهمه پوله که باید به هر روشی درش بیاره
ولی از اینکه سایت سیاوش رو فیلتر کردن خیلی ناراحت شدم
واقعا آدم بعضی وقتا یه چیزی رو با هیچ کلمه ای نمیتونه توصیف کنه
#انزجار
لنووعه جمع و جورتره ولی هواوی پشتش الومینیومه .اونی ک پردازندش بالاتره بهتره
لنوو و هواوی تقریبا مارک هاشون تو یه رنج هستن
تبلت هم پایین رده هست..اونی ک خوشگل تره رو بگیر خخ..با کلاسه
این رو تست کن:کوئری رو تو دیتابیس میزنم خروجی میده ولی میام چاپ کنم خروجی نمیده از نظر کد نویسی مشکل داره ؟
PHP:<?php if ( isset($_GET['user']) ) { $Queryuser = mysql_query ("SELECT * FROM `blog` WHERE `username` = '".intval($_GET['user'])."' LIMIT 1"); $row_iduser = mysql_fetch_array($Queryuser); $Query = mysql_query ("SELECT * FROM `post` ORDER BY `userid`='".intval($row_iduser['id'])."' DESC LIMIT 10"); ?> . . . . <?php while ( $row_post = mysql_fetch_array($Query) ) { ?> <div class="title"> <a href="post.php?user=<?php echo $row_iduser['username']; ?>&id=<?php echo $row_post['id']; ?>" target="_blank"><?php echo $row_post['title']; ?></a> </div> <?php }?> . . . <?php }?>
مورد دیگه وقتی روی لینک کلیک میکنم صفحه سفید میشه ولی همون ادرس رو مستقیم وارد میکنم لود میکنه دلیلش چی میتونه باشه ؟
PHP:<?php ini_set('display_errors',1); error_reporting(-1); if(isset($_GET['user'])){ $Queryuser = mysql_query ("SELECT * FROM `blog` WHERE `username` = '".intval($_GET['user'])."' LIMIT 1"); $row_iduser = mysql_fetch_array($Queryuser); $Query = mysql_query ("SELECT * FROM `post` ORDER BY `userid`='".intval($row_iduser['id'])."' DESC LIMIT 10"); ?> . . . . <?php while ($row_post = mysql_fetch_assoc($Query)) { ?> <div class="title"> <a href="post.php?user=<?php echo $row_iduser['username']; ?>&id=<?php echo $row_post['id']; ?>" target="_blank"><?php echo $row_post['title']; ?></a> </div> <?php }?> . . . <?php }?>
مسدود شده :|انگاری صابرفان هم فیلتر شده ولی هاستینگ مسدودش نکرده هنوز
http://www.alexa.com/siteinfo/www.saberfun.ir
:general210:
به افتخار فیلترینگ :general502:
اون ها دنبال بازدهی هستند و موضوع سایت هم براشون مهمهاون سایت هایی که من دیدم
هم الکسا و هم آمارشون از سایت من پایین تره
چطور به من تبلیغات نداده
البته دو تا دیگه هم باید اضافه بشه واسه سایت های اسپم و تحریم ها
اونموقع که من گذاشتم مسدود نبود .این رو تست کن:
مسدود شده :|
خبرخوان عادی ک فیلتر نمیکنن!اونموقع که من گذاشتم مسدود نبود .
منم یه سایت دارم خبرخوان آیفریمی مثل شهرخبر امروز الکساش فیلتر شده ولی روی هاست ایرانه . ممکنه مال منم مسدود کنن ؟ :|
کاری به اینکه ادمینش چه جور آدمیه ندارم ولی بعید میدونم رفع فیلتر بشه چون دقیقا تمام سایت هایی که تو این چند روزه فیلتر شده اصلا رفع فیلتر نشدن و همشون تغییر ادرس دادن....این صابر فان رو من ناراحت نشدم برا فیلتر شدنش
یکی اینکه ادمینش خیلی ادعاش میشه و خب همونیه که بلاگ ریدر رو با یه آدم بیخود دیگه بالا آوردن. حالا بشینه چوب شو بخوره که حق این همه وبلاگ نویس رو داره ضایع میکنه
یکی هم اینکه دست تو هر موضوع و مطلبی کرده دیگه. اصن براش مهم نیس کیفیت سایت چطوری باشه چیزی که مهمه پوله که باید به هر روشی درش بیاره
ولی از اینکه سایت سیاوش رو فیلتر کردن خیلی ناراحت شدم
واقعا آدم بعضی وقتا یه چیزی رو با هیچ کلمه ای نمیتونه توصیف کنه
#انزجار
این دیگه نسخه نهایی اش است ، خودتون جاهای خالی رو پر کنید :android06:البته دو تا دیگه هم باید اضافه بشه واسه سایت های اسپم و تحریم ها
وبمسترا از اقشار منعطف هستن
علیرضا دهنتو ))
خوشم میاد از اون سفیده که از اول تا آخر روکاره و حواسش به همه چیز هست:general710: