Milad._.R
Registered User
- نوشتهها
- 4,191
- لایکها
- 1,203
دقیقا عکس عروسکه رو که دیدم یاد این افتادم :general307:
مشاهده پیوست 905636
سمت راستیه یکم شبیه میشه
ولی اون پاندا رو هیچوقت نتونستم درک کنم :|
دقیقا عکس عروسکه رو که دیدم یاد این افتادم :general307:
مشاهده پیوست 905636
پس مشکل از کد نویستونهممنون ولی انگار تومشکل دارهPHP:isset($_GET['user'])
چون به صورت مستقیم وارد میکنم یعنی خودم blogname رو تعریف میکنم مشکلی نداره
PHP:SELECT id,title FROM `post` ORDER BY `userid`=(select id from `blog` where `username`='blogname') DESC LIMIT 20
در صورتی که به صورت زیر میزارم از id یک شروع میکنه به خروجی دادن
این رو هم بگم blogname شامل حرف و عدد هست.PHP:SELECT id,title FROM `post` ORDER BY `userid`=(select id from `blog` where `username`='".intval(isset($_GET['user']))."') DESC LIMIT 20
بنظر میاد در حال حاضر مشکل حل شدهدرد دوستان
کسی در جریان هست چرا سایت هاست دی ال بالا نمیاد؟ سررسید هاست رسیده سایتش بالا نمیاد فاکتور روپزداخت کنیم. از اونطرف هاست ساسپند شده !؟
هر چی ایمیل هم ازشون داشتم پیام دادم اما جوابی نگرفتم. کسی ایمیل یا راهی که بشه باهاشون تماس گرفت میشناسه ؟
سمت چپ عروسکی که در یک فروشگاه اینترنتی معتبر در ایران تبلیغ شده و عکس سمت راست عروسکی هست که در نهایت به دست مشتری رسیده!
مشاهده پیوست 905634
بیچاره عرق کرده موهاش چسبیده بهمسمت چپ عروسکی که در یک فروشگاه اینترنتی معتبر در ایران تبلیغ شده و عکس سمت راست عروسکی هست که در نهایت به دست مشتری رسیده!
مشاهده پیوست 905634
سمت چپ عروسکی که در یک فروشگاه اینترنتی معتبر در ایران تبلیغ شده و عکس سمت راست عروسکی هست که در نهایت به دست مشتری رسیده!
مشاهده پیوست 905634
بیشترشون کار نمیکنهچی چی شکنا واسه شما هم کار نمیکنه؟
نهبچه ها به نظرتون اگه سایت هاستینگ بزنم و هاست ایرانی و خارج بفروشم و نماد و اعتماد و فلان بگیرم میتونم مشتری جذب کنم؟
چند تا سایت پربازدید هم دارم که میتونم بنرامو توش بزارم به نظرتون میتونم مشتری جذب کتنم؟>
یه سر به انجمن "وب هاستینگ تالک" بزنبچه ها به نظرتون اگه سایت هاستینگ بزنم و هاست ایرانی و خارج بفروشم و نماد و اعتماد و فلان بگیرم میتونم مشتری جذب کنم؟
چند تا سایت پربازدید هم دارم که میتونم بنرامو توش بزارم به نظرتون میتونم مشتری جذب کتنم؟>
عکس رو میتونم ببینم؟روی عکس کپی رایت میزنم با فتوشاپ کیفیت عکس خوبه کیفیت کپی رایت خراب میشه ، منظورم اینه که بعد کپی رایت روی عکس ، کلا کیفیت عکس خوبه ولی اون ناحیه که کپی رایت هست خیلی خش داره.
چیکار کنم؟
http://www.aftabmag.ir/wp-content/uploads/full-list-iranian-brides-dowry-1.jpgعکس رو میتونم ببینم؟
شاید عکس رو در حالت zoom in ادیت کردی و کپی رایت زدی
خوب صد در صد اگه با فوتوشاپ بلد باشی حرفه ای کار میکنی میتونی حرفه ای واترمارک بزنیاصلا بهترین راه کپی رایت یا واتر مارک روی تصاویر چیه؟
نرم افزارهای واتر مارک یا فتوشاپ یا اسکریپت های آنلاین یا ...
هاستینگ که یه نفره نمیشه باید یه گروه داشته باشی اونم حرفه ای که اگه یه نفر تیکت زد بتونی جوابگو باشیبچه ها به نظرتون اگه سایت هاستینگ بزنم و هاست ایرانی و خارج بفروشم و نماد و اعتماد و فلان بگیرم میتونم مشتری جذب کنم؟
افزونه ایزی واترمارک هم خوبهاصلا بهترین راه کپی رایت یا واتر مارک روی تصاویر چیه؟
نرم افزارهای واتر مارک یا فتوشاپ یا اسکریپت های آنلاین یا ...
جالبه که خیلی ها هم فکر میکنن کار آسونیه و با یه مشت اطلاعات ناقص شروع میکنن و فروششون هم انجام میدن اما همون اوایل توی تقسیم منابع و پشتیبانی و کانفیگ و هزارتا موارد دیگه که من ازش بی خبرم به مشکل بر میخورنهاستینگ که یه نفره نمیشه باید یه گروه داشته باشی اونم حرفه ای که اگه یه نفر تیکت زد بتونی جوابگو باشی