توی اینماد اول شماره رو تونستم تایید کنم برای شناسایی
بعد همون شماره رو برای وبسایت نمیتونم تایید کنم و میگه کد مغایرت دارد
بعد همون شماره رو برای وبسایت نمیتونم تایید کنم و میگه کد مغایرت دارد
فک کنم تو دایرکت ادمین به صورت پیش فرض غیر فعالهDns zon تو دایرکت ادمین کجاشه ؟ اصلا خیلی بی روحه :|
چطوری سابدامینو با آی پی مقصد تو دایرکت ادمین ست کنم ؟
همیشه نیمه دوم فروردین میادبازی تاج و تخت فک کنم اواخر اسفند بیاد:general505:
اول دامنه رو به هاست اضافه میکنیDns zon تو دایرکت ادمین کجاشه ؟ اصلا خیلی بی روحه :|
چطوری سابدامینو با آی پی مقصد تو دایرکت ادمین ست کنم ؟
اینجا همه برای جواب دادن سوالها لحظه شماری میکنند!خیلی ممنون که انقدر قالب معرفی کردید
اینو از بینشون انتخاب کردم
http://demo.navthemes.com/?demo=plain-blog-theme
از منم رو انلاین سرور بود بک آپ هر شب خودم میگرفتم از دیشب کلا سایت هاشون دیگه بالا نیومد رفتم جای دیگه....آنلاین سرور چرا بالا نمی آره
سایت ما روی آنلاینه بالا نمی آد ای بابا
چه وضعشه فک کنم وقته رفتن از آنلاین سرور باشه
من بک آپ ندارماز منم رو انلاین سرور بود بک آپ هر شب خودم میگرفتم از دیشب کلا سایت هاشون دیگه بالا نیومد رفتم جای دیگه....
فقط از اینجا مطمئن شدم هیچی بارشون نیست وقتی زنگ زدم به تلفن شرکت گفتم چرا سایت ها بالا نمیاد گفتن شبکه هتزنر به صورت سراسری به مشکل برخورده
من :general210:
هتزنر
گوگل :general208:
حمید معصومی نژاد :general410:
جواب درست و حسابی بهت نمیدن....من بک آپ ندارم
خدا بگم چی کارشون کنه
یه بک آپ بدن ما رفتیم از اینجا
شماره تلفن شونو بده لطفا
اعصابمونو خراب کردن نصفه شبی
آنلاین سرور چرا بالا نمی آره
سایت ما روی آنلاینه بالا نمی آد ای بابا
چه وضعشه فک کنم وقته رفتن از آنلاین سرور باشه
بیشتر درجا میزنن تا پیشرفت کردن.یکی نقاط قوت وبمسترای ایرانی نسبت به خارجیا اینه که باوجود هزینه بالای اینترنت و سرعت پایین و از داخل فیلتر و از بیرون تحریم هستن باز هم وبمستر هستن :general705: هرچه نکشه قوی ترت میکنه:general609:
خوب این نمیزاره بریم جلو دیگه، همین که هر لحظه نگهت داره که نزاره بری جلو خودش باعث میشه خود به خود یه گام به عقب برداری.یکی نقاط قوت وبمسترای ایرانی نسبت به خارجیا اینه که باوجود هزینه بالای اینترنت و سرعت پایین و از داخل فیلتر و از بیرون تحریم هستن باز هم وبمستر هستن :general705: هرچه نکشه قوی ترت میکنه:general609:
همین دیگه:general206:بیشتر درجا میزنن تا پیشرفت کردن.
باور کن ما هیچ نقطه قوتی نسبت به وبمسترهای خارجی نداریم ، تمام این دلایلی هم که گقتی تنها نتیجه اش عقب افتادگی است.
سگ زرد برادر شغاله :دیهی میگم از نت افراز سرویس بگیرید :دی تنیجش میشه این :دی
خب خوب معادل سازی کردن دیگهخدایی آدم میمونه به این دوبلر ها و مترجمای تلویزیونی و سینمایی چی بگه
Peanuts رو ترجمه کردن "نخاله ها"
نوستالژی مردم آمریکارو کردن تو اونجای خر
اینم بد تر از اونه:general710:هی میگم از نت افراز سرویس بگیرید :دی تنیجش میشه این :دی