آخه مسئله اینه که اینا دوبله رو هم سانسور میکنند و خیلی از فیلمها رو دوبلشو جوری نغییر میدن که کلا موضوع فیلمو عوض میکنند!خدایی آدم میمونه به این دوبلر ها و مترجمای تلویزیونی و سینمایی چی بگه
Peanuts رو ترجمه کردن "نخاله ها"
نوستالژی مردم آمریکارو کردن تو اونجای خر
فکر کنم بشه بادام زمینی
باید از افزونه yoast اوکی کنیسلام
این کلمات اضافه تو صفحات متفرقه مثل صفحه برچسب ها رو چه جوری از عنوان بردارم (وردپرس)
من همه فایل ها رو گشتم اصلا کلمه بایگانی وجود نداشت
معنیش میشه بادام زمینیمعنیش بادام نیس؟
مال برادرشهدوستان
سایت buy66.ir برای کاربر hitup (ادمین نمکستان) هست؟
موضوع مهمی هستش
همون معنی خودشوخب خوب معادل سازی کردن دیگه
شما بودی چی میذاشتی؟
نه بابااینم بد تر از اونه:general710:
اون زمان که wall-E اومده بود به محض اینکه کیفیت خوب اومد من دانلود کردمآخه مسئله اینه که اینا دوبله رو هم سانسور میکنند و خیلی از فیلمها رو دوبلشو جوری نغییر میدن که کلا موضوع فیلمو عوض میکنند!
EVE (which stands for Extraterrestrial Vegetation Evaluator) is the female lead character and the deuteragonist in the 2008 Disney/Pixar film WALL-E.
تشکرمال برادرشه
فرستاده شده از GLX Spider1Sِ من با Tapatalk
من همیشه با درصد ها مشکل داشتم ممنون میشم درستش کنیدباید از افزونه yoast اوکی کنی
قسمت عنوان ها و متا....بعد از زیر مجموعه عنوان و متا قسمت طبقه بندی میتونی اوکی کنی
%%term_title%% بایگانی %%page%% %%sep%% %%sitename%%
من همیشه با درصد ها مشکل داشتم ممنون میشم درستش کنید
PHP:%%term_title%% بایگانی %%page%% %%sep%% %%sitename%%
%%term_title%% %%page%% %%sep%% %%sitename%%
اتفاقا از نت افراز :general502: وجود ندارهنه بابا
نت افراز کارش خوبه
تا حالا به مشکل بر نخوردم باهاش
من منظورشو درست نفهمیدم
نه بابا کجاش خوبه یه بار بازدید رفت بالا سایت و ساسپندد کردن میگم چرا بستین خوب بگین ارتقا بدم گفتن سایتت ویروسیه :general208:نه بابا
نت افراز کارش خوبه
تا حالا به مشکل بر نخوردم باهاش
بیشتر درجا میزنن تا پیشرفت کردن.
باور کن ما هیچ نقطه قوتی نسبت به وبمسترهای خارجی نداریم ، تمام این دلایلی هم که گقتی تنها نتیجه اش عقب افتادگی است.
مثلن داشتم طعنه میزدم:general208:خوب این نمیزاره بریم جلو دیگه، همین که هر لحظه نگهت داره که نزاره بری جلو خودش باعث میشه خود به خود یه گام به عقب برداری.
(دقیقا یاد یه تویت توی تویتر افتادم، طرف میگفت: فرق ثروتمندا با فقرا اینه که - ثروتمنده دیگه نگرانی بابت هزینه ی خرید دوربین و تجهیزات و مکان و ... نداره ولی ایرانیه مجبوره هی بره اینور اونور دوره بیافته یه پولی جمع کنه تا بتونه یه دوربین فکستنی بخره و با همون شگفتی آفرین بشه) - ولی خوب کدوم شگفتی؟ اینکه خودتو بکشی و شگفتی بیافرینی؟
اینجا ما فقط هر لحظه داریم به این فکر میکنیم خوب این کار رو بکنم ولی گوشه ی چشممون هم همیشه نگران این باشه که فیلتر و ... هم هستا مواظب باش.
(داریم در مورد گیم آو ترونز صحبت میکنیم یهو میبینی مدیرای پاتوق زدن تاپیک رو حذف کردن - خوب؟)
قوی تر نمیکنه - اعصابتو بیشتر خورد میکنه و مجبورت میکنه یه کارایی بکنی که در حالت عادی نباید بکنی.
-----------------
همین دیگه:general206:
واسه من که اینطور نبود یعنی کلا تا حالا به مشکلی باهاشون برنخوردم یه دفه بازدید یکی از سایتام رفت بالا پلن الماس رو گفتن واریز کنید ارتقا بدیم!نه بابا کجاش خوبه یه بار بازدید رفت بالا سایت و ساسپندد کردن میگم چرا بستین خوب بگین ارتقا بدم گفتن سایتت ویروسیه :general208:
الان بعد این همه هاستینگ مجبور شدم خودم سرور بگیرم برای میزبانی...:general710:خیلی خوب هم داره کار میکنه :general505:
یعنی اگه هاست دی ال جمعه کنه کلا سایت های زیر 400 ایران بدبخت میشن...
یه هاستینگ درست و حسابی تو این کشور نیست یا اگرم باشه کارمنداش :general502: هم بلد نیستن
فکر رفع تحریم نباش :general602:فکر این باش که بیشتر از این تحریمت نکنن:general503:دوستان گرامی آیا می تونیم بعد از رفع تحریم های هسته ای امید به سرویس دهی مجدد هاست های آمریکایی داشته باشیم؟
حداقل هاست هاشون قبل از سال 2005 با ما مشکلی نداشتن.
تاریخ رفع تحریم ها کی هست دقیقا :دی