پست صفحه قبل من رو ببنید که با 10 هزار تومان چندتایی برای چندین مشتری انجام دادم و راضی هم بودن و اخیرا یه سفارش 20 تایی داشتم.بستگی داره به کپی پیست تا اختصاصی
من از 250 دیدم تا 2-3 هزارتومن
پست صفحه قبل من رو ببنید که با 10 هزار تومان چندتایی برای چندین مشتری انجام دادم و راضی هم بودن و اخیرا یه سفارش 20 تایی داشتم.بستگی داره به کپی پیست تا اختصاصی
من از 250 دیدم تا 2-3 هزارتومن
البته تو هر زمینه کاری بستگی به کیفیت قیمت ها متفاوتهپست صفحه قبل من رو ببنید که با 10 هزار تومان چندتایی برای چندین مشتری انجام دادم و راضی هم بودن و اخیرا یه سفارش 20 تایی داشتم.
دکمه تشکر رو زدما ولی اینقد حرفتون به دلم نشست خواستم با تایپ چنتا جمله باز هم تشکر دیگه ای کنموبمسترها صاحبان رسانه هستند با میلیون ها نفر مخاطب
اما از منفعل ترین و بی بخارترین صاحبان مشاغل نیز می باشند (وبمسترهای ایران خودمونو میگم)
نه صنفی
نه اتحادی
نه حرکتی برای خوب شدن وضع وبمستری
باور اینکه صاحبان رسانه به عنوان یکی از تاثیرگذارترین قشرها نتونن گلیم خودشونو از آب بکشن بیرون سخته! ولی متاسفانه وجود داره!
(((ایران)))
از ماست که برماست
چاره ای نیست
نیست بال پرواز
:general509:
والله الان بزرگترین مشکل وبمسترها تحریمها هست. اگه تحریم های وبمستری برداشته بشه وضع وبمسترها حیلی بهتر میشه.وبمسترها صاحبان رسانه هستند با میلیون ها نفر مخاطب
اما از منفعل ترین و بی بخارترین صاحبان مشاغل نیز می باشند (وبمسترهای ایران خودمونو میگم)
نه صنفی
نه اتحادی
نه حرکتی برای خوب شدن وضع وبمستری
باور اینکه صاحبان رسانه به عنوان یکی از تاثیرگذارترین قشرها نتونن گلیم خودشونو از آب بکشن بیرون سخته! ولی متاسفانه وجود داره!
(((ایران)))
از ماست که برماست
چاره ای نیست
نیست بال پرواز
:general509:
والله الان بزرگترین مشکل وبمسترها فیلترینگ هست!والله الان بزرگترین مشکل وبمسترها تحریمها هست. اگه تحریم های وبمستری برداشته بشه وضع وبمسترها حیلی بهتر میشه.
البته اگه صنقی هم زده بشه بعید میدونم از خود وبمسترها اجازه بدن توش باشن.
الان توی کمیته فیلترینگ آیا وبمستری وجود داره که حداقل یک درصد شرایط اون صاحب سایتی رو که میخواد فیلترش کنه رو درک بکنه؟
بله . اما بنده توی حوزه درآمد زایی گفتم بزرگترین مشکل تحریمها هست.والله الان بزرگترین مشکل وبمسترها فیلترینگ هست!
البته نه فقط وب مستر ها، بلکه کل جامعه (البته برای جامعه بزرگترین نیست! )
تحریم ها اونقدر حاد نیست و بعضا میشه دور زد یا غیر مستقیم ب خواسته رسید
ولی آقایان گل کمیته میان و بدون هیچ بررسی سایت 5 ساله رو یه شبه میخوابونن!
اون 5 ساله زحمت، در آمد آب باریکه وب مستر و... پشم!
باور کن مدیر 98ia بخاطر همین ضربه روحی شدید اونطوری شد ... (البته درست نیست پشت بنده خدا حرف بزنیم. سایتش قبل فوت ایشون فیلتر شده بود )
خواهش می کنمدکمه تشکر رو زدما ولی اینقد حرفتون به دلم نشست خواستم با تایپ چنتا جمله باز هم تشکر دیگه ای کنم
صحبتتون عالی بود و به جا
ولی مسئله به این سادگی ها هم نیست که با چندنفر به نتیجه رسید اگه فقط 80% از ما با هم متحد شیم ؛ میتونیم خواسته مون رو هم عملی کنیم
تحریم ها احتمالا منظورتون بیشتر گوگل ادسنس و هاست های با کیفیت و سروریس های پرداخت هست که تو کار وبمسترها تاثیر گذاشته!!! اما با همه این ها همونطور که کشورمون با تحریم ها به تنهایی به این وضع نیفتاده و بیشترش مشکلات داخلیه، تو وبمستری هم این موضوع صادقه! حالا مثلا بالفرض که ادسنس برای ایرانیا باز بود! بالاخره باید سایت ها و شرکت های ایرانی بهش تبلیغ بدن یا نه؟! حالا شرکت های ایرانی به نظرتون با توجه به اینکه احتمالا مجبورن برای کار کردن با گوگل مبلغ بیشتری بپردازن به نفعشونه که با گوگل کار کنن یا با همین شرکت های تبلیغاتی داخلی؟! مگر اینکه خود وبمسترهای ایرانی شرکت های تبلیغاتی داخلی رو تحریم کنن و اونایی که میخوان تبلیغاتشون رو به سایت ها بدن مجبور شن به سمت گوگل برن! که اینجا باز هم اتحاد وبمسترهارو میطلبه که مشخصا چیزیه که اصلا وجود نداره!!! یا اینکه گوگل بخواد سیاست هایی رو در پیش بگیره که برای ارائه دهندگان تبلیغات از ایران به صرفه تر باشه! یعنی قیمت مناسب برای هر کلیک که ارائه دهنده تبلیغ با توجه به ارتباط زیاد نمایش تبلیغات با اهداف کاربران و همچنین نام بزرگ گوگل احساس کنه براش میصرفه! که در این صورت هم چون قیمت ها میاد پایین تاثیرش برای وبمسترهای ایرانی کمتر از چیزی که در حالت عادی باید باشه میشه!!!والله الان بزرگترین مشکل وبمسترها تحریمها هست. اگه تحریم های وبمستری برداشته بشه وضع وبمسترها حیلی بهتر میشه.
البته اگه صنقی هم زده بشه بعید میدونم از خود وبمسترها اجازه بدن توش باشن.
الان توی کمیته فیلترینگ آیا وبمستری وجود داره که حداقل یک درصد شرایط اون صاحب سایتی رو که میخواد فیلترش کنه رو درک بکنه؟
این حرف منو فقط در مورد پرتال تفریحی در نظر نگیر دوست مندوستان به نظرتون درحال حاضر میشه با پرتال های تفریحی (جامع) رقابت کرد و موفق بود ؟
چون تعدادشون خیلی زیاد هست و مخصوصا اینکه بعضی هاشون دولتی هم هستن
ساعت 4صبح مخمو درگیر کرده :| :general507:
این حرف منو فقط در مورد پرتال تفریحی در نظر نگیر دوست مندوستان به نظرتون درحال حاضر میشه با پرتال های تفریحی (جامع) رقابت کرد و موفق بود ؟
دوستان به نظرتون درحال حاضر میشه با پرتال های تفریحی (جامع) رقابت کرد و موفق بود ؟
8دوستانی که ویندوز 7 دارن ، ورژن ie پیش فرض ویندوز 7 چیه ؟
8 یا 9؟
وبمسترم دارن ولی هر کی به فکر خودشه فکر کردی اگه فرضا همشون وبمستر بودن خیلی واسمون دل میسوزوندن ؟؟ خود من از خدامه سایتای رقیبم فیلتر شن بزنم جلو همون بهتر که نباشن چون شرایط از این که هستم بدتر میشهالان توی کمیته فیلترینگ آیا وبمستری وجود داره که حداقل یک درصد شرایط اون صاحب سایتی رو که میخواد فیلترش کنه رو درک بکنه؟
من خودم به هیچ عنوان دوست ندارم سایتهای رقیبم فیلتر بشن. چون خودم چندتا از سایتام فیلتر شدن و تجربه بسیار تلخ فیلتر شدن سایتو کشیدم.وبمسترم دارن ولی هر کی به فکر خودشه فکر کردی اگه فرضا همشون وبمستر بودن خیلی واسمون دل میسوزوندن ؟؟ خود من از خدامه سایتای رقیبم فیلتر شن بزنم جلو همون بهتر که نباشن چون شرایط از این که هستم بدتر میشه