من اپدیت جدیدش رو گرفتم ورژن 11 روش نصبهدوستانی که ویندوز 7 دارن ، ورژن ie پیش فرض ویندوز 7 چیه ؟
8 یا 9؟
من اپدیت جدیدش رو گرفتم ورژن 11 روش نصبهدوستانی که ویندوز 7 دارن ، ورژن ie پیش فرض ویندوز 7 چیه ؟
8 یا 9؟
کتاب یک یا دو هزار و یک ، فک کنم بالای 100صفحه بود داخل نت هم نسخه رایگان داره برای دانلود.کسی یه مقاله بالای 50صفحه ای در مورد سئو داره ؟
فارسی
آقا محمد سلاموبمسترها صاحبان رسانه هستند با میلیون ها نفر مخاطب
اما از منفعل ترین و بی بخارترین صاحبان مشاغل نیز می باشند (وبمسترهای ایران خودمونو میگم)
نه صنفی
نه اتحادی
نه حرکتی برای خوب شدن وضع وبمستری
باور اینکه صاحبان رسانه به عنوان یکی از تاثیرگذارترین قشرها نتونن گلیم خودشونو از آب بکشن بیرون سخته! ولی متاسفانه وجود داره!
(((ایران)))
از ماست که برماست
چاره ای نیست
نیست بال پرواز
:general509:
من خودم ۵تومن انجام میدادم ٬ اونم به تعداد خیلی زیاد برای انجمن ها و سایت های تخصصیدوستان کسی میدونه در حال حاضر نرخ نویسندگی چجوریه ؟
یا اخیرا 100% به 101% تغییر کرده یا من ریاضیم ضعیفه
یا اخیرا 100% به 99% تغییر کرده یا من ریاضیم ضعیفه
یا هم که برخی ها به روشی غیر این روش ها اومدن :|
اگه سالی یکبار ریکاوری رمز فعال محسوب میشه من هستمکسی اینجا توییتر فعال هست ؟
من چند وقت پیش روی یک ایده کار کردم و بابت اینکه اولین هست کلی هزینه کردم (تبلیغات چاپی) بعد که به مرحله استارت کار رسیدم دیدم چند تا زده شده و همه هزینه هام پرید :|خدا وکیلی دیگه مسخره شده لامصب من تو هر زمینه سایت می زنم شاهد تحول بنیادی داخل اون موضوع هستم
یه رقیب های جدیدی درست میشه که نگو ، فقط نهاد های دولتی دست نمی زارن روش و گرنه از همه قشری میان تو اون زمینه :|
تا دیروز 3 سایت بیشتر نبود ، الان چک کردم فقط 7 تا سایت جدید درست شده
منظورم یه سری سایت ها مثل وای جی سی هستندولتی؟
چه سایتی؟
خدا وکیلی دیگه مسخره شده لامصب من تو هر زمینه سایت می زنم شاهد تحول بنیادی داخل اون موضوع هستم
یه رقیب های جدیدی درست میشه که نگو ، فقط نهاد های دولتی دست نمی زارن روش و گرنه از همه قشری میان تو اون زمینه :|
تا دیروز 3 سایت بیشتر نبود ، الان چک کردم فقط 7 تا سایت جدید درست شده
اگه سالی یکبار ریکاوری رمز فعال محسوب میشه من هستم
من چند وقت پیش روی یک ایده کار کردم و بابت اینکه اولین هست کلی هزینه کردم (تبلیغات چاپی) بعد که به مرحله استارت کار رسیدم دیدم چند تا زده شده و همه هزینه هام پرید :|
من چی گفتم بهت؟دوستان تو یکی دو روز اخیر کسی دامنه آی ار انتقال داده ؟!
از پنجشنبه هفته قبل مدراک ارسال شده . هنوز زده در انتظار تایید مدراک !
:general208:
باشه الان درستش میکنمسایت ایرانسل از صبح داونه
بای
خاباشه الان درستش میکنم