بله خوب
من تو تی وی 65 دیدم اینو خیلی باحال بود
قبلا فقط فیلم با کیفیت 720 دانلود میکردم چرا که وقتی 1080 دانلود میکردم نمیدونم چرا هم تصویر کویچکتر میشد و هم صدا کمتر (فکر کنم تنظیمات داره که اینجوری میشه)
و یکبار همون اول یه انیمیشن 3d دانلود کردم واسه تست 3d تی وی و یکی هم اینو که هر دوشون هم عالی بودن.
آواتار رو نمیدونم چند بار دیدم ولی واقعا فیلم قشنگی بود . اون موقع هر وقت این فیلمو میزاشتم و میدیدم کل خانواده گیر میدادن که این جک و جونورا چیه میزاری و اعصاب مارو خورد کردی
)
ارباب حلقه ها رو فقط به عشق لگولاس - توی فیلم هابیت هم اون دختره هست که عاشق اون پسره ی قد کوتاه شده؟ اون خیلی باحاله :دی (دیدن هابیت و ارباب حلقه ها توصیه میشه)
فیلم ها ماتریکس = هیچوقت از این خوشم نیومد ، نقطه ی شروعش هم این بود که شبکه 4 اون زمانا پخش میکردش و نامردا یهو وسطش شروع میکردن نقد کردن و ...
(
فیلم Gravity = این منو کشت از بس بعضی صحنه هاش منو یه جاهای میبرد که نباید میبرد :دی
فیلم آلیس در سرزمین عجایب = یه قسمت جدیدش هم فکر کنم اخیرا خواهد اومد
فیلم Inception = اینو حتما هر کی دید یه چند بار ببینه و بعدا یه چند بار هم نقد و بررسی هاشو بخونه = چون هر بار میبینی یه چیز جدید کشف میشه :دی
مجموعه فیلم ها دزدان دریایی کارائیب =
کاپتان جک اسپارو
مجموعه فیلم های بتمن نولان =نولان؟ بحث نولان اینجا راه میندازی؟ از عوارض بودن در تاینی هستش؟
مجموعه فیلم های ترمیناتور = ترمیناتورم فقط همون نسخه های اولیش
فیلم Sin City = این فیلمش چرا اینطوریه؟ اصلا نتونستم باهاش ارتباط برقرار کنم و بعد از 2 مین قطع کردم :|
فیلم Life of Pi = یه چند تا جایزه هم اینجا بهش بدیم؟
فیلم Interstellar = اوپس
فیلم تایتانیک = پارسال اینو دیدم ، عالی بود عالی ، یه صحنه هایش واقعا عالی بود ، تعجب میکنم جزو 250 تا نیست.
فیلم Mad Max = وقتی اومده بود کل کاربرای اینترنت یعنی فقط تعریف و تمجید ولی من حتی نتونستم یه 1% شوق داشته باشم برای دومین بار دیدنش و همون یه بار کافی بود.
----------------
محافظین کهکشان هم خوبه اگر میخوای با حجم بالا و کیفیت عالی دانلود کنی.