دیگه کارمون ساختس هر روز باید بشینیم از کانال ها لفت بدیم
دوست عزیز چرا اینو نشر می دی ؟؟؟ خب بشین خودت استفاده کن
اگه این طور پیش بره مجبورم تلگرام رو پاک کنم
نگران نباش برای همه اینا پیش بینی کردم
اگر در جریان باشی نزدیک به 2 ماهه رو این نرم افزار دارم کار میکنم
شماره ای که توی تنظیمات افزودن به گروه و کانال رو بسته باشه در صورتی که یک بار ادد بشه و لفت بده دیگه به هیچ عنوان اد نمیشه و تو نرم افزار بلاک میشه
توی نسخه اولیه وقتی رفتیم نرم افزار رو ثبت کنیم برای کپی رایت گفتن غیر قانونیه و حتی گیر دادن و .... که گفتیم این مشکلو برطرف میکنیم و تو نسخه جدید اینکارو کردیم و نرم افزارو ثبت کردن
تو بانک شماره ای که خود من دارم هر کسی لفت داده و بسته دیگه اد نمیشه و همینطور در ادامه هر کسی این کارو کنه به همین رواله
روی سرور تمام شماره ها هست و تو هر بانکی باشه اجازه اد به کاربر نمیده
به نظر من خودت مینشستی با این برنامه یه کانال 500 k درست میکردی مثل منصور قیامت ماهی خداد تومن درمیاوردی.
حالا اون جناب منصور یا رضا یه چیزی گفت شما چرا باور کردین ؟
اگر توی کانالش عضو بشی میبینی که هیچ تبلیغی نمیبینی نهایت چند روز یه بار یه دونه !
من همین الآنشم 2 تا کانال 400K+ دارم و چند تا بالای 100K+ ولی درآمد خاصی نداره هرچند پیشنهاد تبلیغ میشه اما قصدم از کانالا درآمد زایی نیست
به زودی هم این کانالارو میزارم واس فروش چون انقدری از تلگرام زده شدم که اگه مجبور نبودم بخدا قسم 1 دقیقه هم نمیرفتم
ایشون فرمودند که این روش تلگرام رو هم دور زدن
حالا دیگه دست و غلطش و نمی دونم
هیچ دور زدنی در کار نیست کافیه به خود تلگرام ایمیل بزنید و بپرسید من تمام مراحل کارو از خودشون پرسیدم
راهش رو هم میگم همه بدونن :
کاربر تنظیم میکنه که فقط کانتاکتاش بتونن ادش کنن تو گروه یا کانال درسته ؟
حالا ما میایم از بانک شماره که داریم کاربر رو به عنوان کانتاکت اد میکنیم به بات و تموم ( تو نرم افزار من با اکسل انجام میشه )
به همین راحتی !
نه دور زدنی تو کاره و نه هکی و نه کرکی و نه چیزی کاملا قانونی ( ایمیل بزن به تلگرام بهش بگو ببین خودشم تایید میکنه )
همیشه هم گفتم سخت ترین کارها تو ساده ترین راه ها هستن !
نه فقط ایشون، کلی آدم دیگه قبل ایشون این روش رو پیدا کردند!
یه مدت دیگه به قیمت چیپس و پفک میفروشنش
یه سرچ تو گوگل بزن، خیلی سایت ها در حال فروشش هستند
خودم بشخصه روزی برام بالای 20 تا pm تبلیغاتی میاد :general509:
امیدوارم تلگرام بزودی متوجه بشه و ببنده :general601:
محمد جون حدود 2 دقیقه ای بخدا با یکی از همکارام که الآن اینجاس خندیدم به حرفت
هر کس دیگه ای این حرفو میزد واسم عادی بود اما حداقل از تو انتظار نداشتم انقد ساده باشی فک میکردم حرفه ای تر باشی !
کلی آدم دیگه که میگی تو خواب هم نمیتونن پیدا کنن انقدری از کارم مطمعن هستم که میگم :
من بین همه این کاربرای اینجا میگم اگر کسی تونست روش منو ( تو ایران ، کاری با اونوریا ندارم اونا میتونن فقط به خاطر کپی رایت سراغش نمیرن ) پیدا کنه 100 میلیون تومن بدون هیچ شرطی بهش بدم ( البته به جز کاربر @l3est چون تا حدودی خبر داره از روش کار )
تو کارم که هستم تقریبا با همه برنامه نویسای مطرح در ارتباطم که هیچکدوم تا خودم نگفتم نتونستم راهشو حدس بزنن !
اون گوگلیا هم که میگی دیگه نیاز به توضیح نیست یا تله پاپ هستن یا ممبر فیک یا ...
اینم یه نمونش که 45 هزار تومن داره میفروشه ( لینکش تو سورس بود ) رایگان دانلود کنید :
http://s7.picofile.com/file/8240578100/afzayeshe_Aza_Telegram.rar.html
در ضمن تلگرام کاملا از این روش خبر داره شما که دستت تو کاره یه ایمیل بزن بگو ap220 که از بات ها استفاده میکنه جریانش چیه
من هم اوایل فک میکردم نفهمه اما بعد از حدود 50K که اضافه کردم سریع هم شمارم بلاک شد هم روش و ... که بعدا صحبتی که کردم از راه درستش اینکارو کردم
خداروشکر کسی این کاره باشه از صفحه api های مربوط به بات و ارسال مسیج میتونه بفهمه چه خبره ( روش اد کردن رو هم بالا گفتم )
کاش همینطوری رو هوا در مورد چیزی که اطلاع نداریم چیزی نمیگفتیم
موفق باشی