kool
کاربر تازه وارد
- نوشتهها
- 20
- لایکها
- 11
دقیقا چه سرویسی نیاز دارید؟دوستان هاستینگ خوب میشه معرفی کنید .
به غیر از نت افراز و میهن وب هاست
دقیقا چه سرویسی نیاز دارید؟دوستان هاستینگ خوب میشه معرفی کنید .
اگه برای استفاده شخصی میخای خوبه٬ ولی برای استفاده به عنوان هاست دانلود اصلا پیشنهاد نمیکنم.دوستان کسی از4upld سرویس گرفته تاحالا ؟
وارد شدن رو میتونه سریعا متوجه شه٬ ولی وقتی یکی میره بیرون رو دیر متوجه میشهمن نمیدونم این مسئله برای شما هم هست یا فقط برای منه توی Histat وقتی وارد سایتت بشی خودت ، تو آمار افراد آنلاین 1 نفر اضافه میشه همچنین تو صفحه آنلاین نشون میده جزئیاتتو.
وقتی از سایت بیرون میری تا 1 دقیقه جزو افراد آنلاین باقی میمونی
یعنی در 1 دقیقه قبل هر چی آدم تو سایت بوده رو آنلاین نشون میده
bertinaدوستان هاستینگ خوب میشه معرفی کنید .
من دیدم سایت فیلم ازش استفاده میکنه خلی ه خوبه سرعتش!!اگه برای استفاده شخصی میخای خوبه٬ ولی برای استفاده به عنوان هاست دانلود اصلا پیشنهاد نمیکنم.
آخه مشکل فقط همین نیست یه تست کردم تو یه وبلاگ با یه پست ، آمار گیر های استیت گذاشتم توی 5 ثانیه رفتم توی پست رفتم صفحه اصلی تقریبا 10 بار اینکارو کردم دیدم تو صفحه انلاین زده 10 نفر آنلاین همشون هم مشخاتشون همون مشخات خودمهوارد شدن رو میتونه سریعا متوجه شه٬ ولی وقتی یکی میره بیرون رو دیر متوجه میشه
برای همه آمارگیرایی که من تست کردم همینجوری بود٬ دلیلشم فکر میکنم سیاستی که برای استفاده از منابعشون در نظر گرفتن باشه یا من اشتباه میکنم.
اینه عزیزسلام دوستان یه چند وقتیه درگیر کمیته فیلترینگ هستم و قستمی از انجمن من رو فیلتر کردن یه دوبار هم باهام تماس گرفتن که چرا به تذکر ها عمل نمیکنید.این ها میزنن فیلتر میکنن کا یه بخش رو و توقع دارن من تمام اون تاپیک ها رو که شاید بیشترشون سالم هستن و نیازی به حذف ندارن رو حذف کنم در تماسی که امروز با من گرفتن بهشون گفتم نمیشه فقط موضوعات رو مشخص کنید تا من اونا رو حذف کنم نه یه بخش کامل از انجمن رو بهم گفتن به یک ایمیلی پیام بدم که از اونجا پیگیری بشه اما چون بیرون بودم و ننوشتم آدرس ایمیل رو دقیقا یادم نیست دوستان شما اگه آدرس این ایمیلی که ایشون به من گفت رو میدونید اینجا بذارید تا از شرشون خلاص شم اول ایمیل هم تا جایی که یادم میاد blog@ بود ادامشو یادم رفته تی سی ای بود چی بود رو یادم نیس ایندفعه دومه احتمالش هست به کل فیلترم کنن خواهشا دوستانی که تجربه دارن بهم بگن این آدرس رو
والله به نظر من اشیانه از اولش باید فیلتر می شد چون عملا توش دارن آموزش هک میدن نه آموزش مقابله با هک!http://www.shahrsakhtafzar.com/fa/news/7351-filtering-in-iran-in-vision-of-vaezi
توصیه میکنم سایتا رو جمع کنین:general311::general304: وگرنه به زودی فیلتر میشین بدون هیچ دلیلی
سر لج و لجبازی به جون سایتا افتادن:general710:
نمونه:
http://ashiyane.org/
حقیقت سرویس خیلی بالایی نمیخوامدقیقا چه سرویسی نیاز دارید؟
پرشین تولز، لینوکس خارج تابحال سرویس داشتید شما ؟bertina
پرشین تولز
parspack
++++++++ بروبچه های معتبر و قدیمی WHT
آی آر پاور وبدوستان هاستینگ خوب میشه معرفی کنید .
داشتند آپدیت میکردند. درست شده الان.شاپ کیپر چه بلایی سرش اومده :general507: