all of
Registered User
- نوشتهها
- 912
- لایکها
- 416
سلام سیاوش جان:general509:
سلام حاجاقا:general406:
یعنی ممکنه واسه یه کلاس خاص تعریف شده باشه
چطوری بابا؟
ممنون حل شد
سلام سیاوش جان:general509:
سلام حاجاقا:general406:
یعنی ممکنه واسه یه کلاس خاص تعریف شده باشه
برای درسم میخوام :general707:عاقل شو : D
ارهناموسا سریع جواب بدین ، تلگرام واستون باز میشه؟
اره اما پی ام سند نمیشهناموسا سریع جواب بدین ، تلگرام واستون باز میشه؟
e واسه منم همین مشکل پیش اومد که البته الان درست شدهاره اما پی ام سند نمیشه
دو رکود A به نام های forum و www.forum در سرور مجازی میسازید و در قسمت ip، آیپی هاست اشتراکی رو وارد میکنیدسلام
من فقط انجمن رو قصد دارم به یک هاست دیگه ببرم و تست کنم منتها سایت اصلی سر جای خودش هست
الان domain.com و forum.domain.com هر دو در یک سرورمجازی هستن و میخام forum.domain.com رو ببرم روی یک هاست اشتراکی دیگه تست کنم که آیا مشکلش با هاست دیگه حل میشه یا نه
بعد از انتقال انجمن به هاست اشتراکی برای اینکه سایت از هاست اشتراکی بالا بیاد a record باید زد فکر کنم
سوالم اینه که این a record رو در سرور مجازی باید زد یا در سرور اشتراکی که قراره اونجا ببرم و تست کنم؟
کار دیگه ای هم باید انجام بدم برای اینکه انجمن از هاست اشتراکی بالا بیاد؟
دو رکود A به نام های forum و www.forum در سرور مجازی میسازید و در قسمت ip، آیپی هاست اشتراکی رو وارد میکنید
این آموزش هم بکارتون میاد
همچنین یوزرنیم هاست اشتراکی تون میبایست با یوزرنیم هاست فعلی یکی باشه (اگر یوزر شما test باشه، دیتابیس هاتون هم test_db میشه و اگر در هاست مقصد یوزر فرق کنه مشکل ایجاد میشه - البته میتونید نام و پسورد دیتابیس رو تغییر بدید)
آخ گفتیتلگرامو ول کنید 4 شنبه سوزیو بچسبید
فقط کافیه از جلوی بیمارستانا رد بشین !!!
anetwork جدیدا یه جوری شده مثل قبل نیست
بعد از 15 مین تست
anetwork 29 تا فقط غیر قابل شمارش :|
مشخصهبرای درسم میخوام :general707:
پارسال هم همینطوری بودسلام دوستان , چند روزه ی عالمه سایت موزیک فیل/تر کردن , برنامه خاصی دارن؟
تا اونجایی که من یادمه این کار مال تابستون بود!پارسال هم همینطوری بود
یه هفته مونده به آخر سال یه فیلتری زدن که تا حالا هیچ کس ندیده بود
کل دامنه های سایت ها رو تا بی نهایت فیلتر کردن
برای همینم یه سری سایت ها که عدد جلوی آدرس سایتشون میذاشتن مجبور شدن عدد رو بیارن پشت آدرس
مثه فارس کیدذ و خیلیای دیگه
نه دقیقا یادمه که قبل از عید بود. چون دو تا سایت های خودمم نزدیک همینطوری به فنا برن شب عیدیتا اونجایی که من یادمه این کار مال تابستون بود!
الا چرا این کار رو میکنن ؟؟ دلیل خاصی داره ؟؟؟نه دقیقا یادمه که قبل از عید بود. چون دو تا سایت های خودمم نزدیک همینطوری به فنا برن شب عیدی