یکی از سایت های من که شنبه فیلتر شد , دیروزم زنگ زدن گفتن ما دیگه اخطار نمیدیم برید هر مطلبی که مورد داره رو پاک کنید. D:نه دقیقا یادمه که قبل از عید بود. چون دو تا سایت های خودمم نزدیک همینطوری به فنا برن شب عیدی
یکی از سایت های من که شنبه فیلتر شد , دیروزم زنگ زدن گفتن ما دیگه اخطار نمیدیم برید هر مطلبی که مورد داره رو پاک کنید. D:نه دقیقا یادمه که قبل از عید بود. چون دو تا سایت های خودمم نزدیک همینطوری به فنا برن شب عیدی
دلیل خاص ش اینه که میخوان بگن ما هم هستیمح
الا چرا این کار رو میکنن ؟؟ دلیل خاصی داره ؟؟؟
خیلیم عالی :general607:یکی از سایت های من که شنبه فیلتر شد , دیروزم زنگ زدن گفتن ما دیگه اخطار نمیدیم برید هر مطلبی که مورد داره رو پاک کنید. D:
پس ثبت سایت تو ساماندهی برای چیه ؟ :| فاز اینارو کی میخواد رسم کنه خدایییکی از سایت های من که شنبه فیلتر شد , دیروزم زنگ زدن گفتن ما دیگه اخطار نمیدیم برید هر مطلبی که مورد داره رو پاک کنید. D:
1- بله، باید همینطور بسازیدتشکر
سوال دیگه ای دارم اینکه توی اون هاست اشتراکی من از قبل زیر دامنه forum رو برای یک سایت دیگه داشتم
مجبور شدم add on domain که میکنم به این صورت ادد کردم:
forumm.domain.com
یعنی دو تا m گذاشتم
-------------------------------------
1- الان وقتی در سرور مجازی دایرکت ادمین که دو تا a record میزنم باید به این صورت بزنم؟
forumm
www.forumm
-------------------------------------
2-توی هاست اشتراکی من دیتابیس جدید ساختم و یوزر و پس هم درست کردم براش و توی فایل کانفیگ انجمن ساز vb هم وارد کردم اونا رو
منتها الان فکر کنم آدرس انجمن با این آدرس بالا خواهد آمد:
forumm.domain.com
این رو هم باید در انجمن ساز وی بی وارد کنم؟ کجاش ؟
این قابلیت کروم چیز بدی نیست ، برای کاهش مصرف رم خیلی خوبه. من که ترجیح میدم فعال باشه.شاید شما هم این مشکلو داشته باشین
حل مشکل رفرش خودکار تبهای کروم
فیلترینگ ، رگباری داره سایت ها رو فیلتر میکنه .پس ثبت سایت تو ساماندهی برای چیه ؟ :| فاز اینارو کی میخواد رسم کنه خدایی
فقط موزیک نیست. سایتهای دانلود نرم افزار و فیلم و رمان و چت روم و ... داره فله ای فیلتر میکنه.سلام دوستان , چند روزه ی عالمه سایت موزیک فیل/تر کردن , برنامه خاصی دارن؟
2 حالت داره ، یکی اینکه این یک سال برای من خیلی زود گذشته یکی هم اینکه شما اشتباه میکنی.پارسال هم همینطوری بود
یه هفته مونده به آخر سال یه فیلتری زدن که تا حالا هیچ کس ندیده بود
کل دامنه های سایت ها رو تا بی نهایت فیلتر کردن
برای همینم یه سری سایت ها که عدد جلوی آدرس سایتشون میذاشتن مجبور شدن عدد رو بیارن پشت آدرس
مثه فارس کیدذ و خیلیای دیگه
برا همینه که مثلا همین فارس کیدذ عدد جلوش الان 27 وگرنه پارسال تا 500 600 هم رفت
27farskids.com
همه سایت های من تو ساماندهی ثبته !پس ثبت سایت تو ساماندهی برای چیه ؟ :| فاز اینارو کی میخواد رسم کنه خدایی
ی سری سایت ها فیلتر میشن زود به زودپارسال هم همینطوری بود
یه هفته مونده به آخر سال یه فیلتری زدن که تا حالا هیچ کس ندیده بود
کل دامنه های سایت ها رو تا بی نهایت فیلتر کردن
برای همینم یه سری سایت ها که عدد جلوی آدرس سایتشون میذاشتن مجبور شدن عدد رو بیارن پشت آدرس
مثه فارس کیدذ و خیلیای دیگه
برا همینه که مثلا همین فارس کیدذ عدد جلوش الان 27 وگرنه پارسال تا 500 600 هم رفت
27farskids.com
خیلی داغون شده بابا خیلیاینطوری که داره پیش میره فک کنم قبل از عید نت رو از هرچی سایته خالی میکنن
احتمالا بعد از عید یه سری سایت چینی قراره بیاد رو کار
ای کاش فیلتر می شداین کانالای تلگرام شدن بلای جان سایتا :|
راهی نیس بشه جلوشونو گرفت؟
از یه طرف فیلترینگ از طرف دیگه این کانالای تلگرامای کاش فیلتر می شد
اینو فیلتر کنن به جا این همه سایت
اگه بحث فساد باشه تلگرام از همه جا بدتره با این کانال هاش
جاااااااااااااااااااان؟ پی لاین فیلتر شده؟پی لاین ، جهان پی و بازپرداخت فیلتر شدند :general502: