آره برای همه همین طوره :|شما هم برخی موارد وقتی میخوایید پاسخ ارسال کنید به یک صفحه سفید با بنر تبلیغاتی مواجه میشید؟!مشاهده پیوست 917257
منم 20اسپید داریم و کاملا راضی هستم@l3est :
عزیز این 20 اسپید که معرفی کردی تخفیف داده استفاده کردی ازش ؟
سرعتش خوبه ؟
قطعی ندارن ؟
در کل چه طورین ؟
سیستم عامل ubuntu هست؟دوستان برای ست کردن آیپی استاتیک روی سرور باید دقیقا چی تو این فایل /etc/network/interfaces وارد کنم ؟
الان اینا رو نوشتم وصل نمیشه :
@MOHAMMAD026_1کد:auto eth0 iface eth0 inet static address 37.xx.xx.xx netmask 255.255.255.0 network 37.xx.xx.1 broadcast 37.xx.xx.255 gateway 37.xx.xx.1 dns-nameservers 37.xx.xx.xx
@aalireza439
@R_e_z_a
@mg6
و بقیه دوستان
همه مون این مشکلو داریمشما هم برخی موارد وقتی میخوایید پاسخ ارسال کنید به یک صفحه سفید با بنر تبلیغاتی مواجه میشید؟!مشاهده پیوست 917257
مرسی عزیزمنم 20اسپید داریم و کاملا راضی هستم
عالیه
با این پست احتمالا مشکلت رفع بشه:ubuntu 14.04 ، دیتاسنتر ovh فرانسه هست.
gateway نمیدونم دقیقا باید چی وارد کنم! همون آیپی رو وارد میکنم آخرش 1 میزنم.
همه کارا رو انجام دادم درست نشد.
دستور apt-get remove dhcp-client هم میزنم خطا میده :
virtual packages like dhcp-client can't be removed
هم رو ویندوز و هم رو موبایلمرسی عزیز
شما چی با موبایل ازش استفاده می کنی ؟
چه طوره ؟
آدرس اصیلشو واسم پ.خ کنی ممنون می شم
ینی چرا ایران هنوز اینترنت داره؟آقا فیلترینگ به سایت منم رسید :|||||||
به نظرتون چیکار کنم ؟
سایت روی سرور ایران هاست دی ال نه دسترسی هاست بهمون میدن نه بک آپی چیزی :general208:
آقا فیلترینگ به سایت منم رسید :|||||||
به نظرتون چیکار کنم ؟
سایت روی سرور ایران هاست دی ال نه دسترسی هاست بهمون میدن نه بک آپی چیزی :general208:
موضوع سایتت چی بود؟آقا فیلترینگ به سایت منم رسید :|||||||
به نظرتون چیکار کنم ؟
بهتره تیکت بزنی و اطلاعات اتصال به شبکه رو بگیریاین کارارو انجام دادم نشد. این gateway که باید با توجه به آیپی سرور اصلی ست بشه رو مشکل دارم. آیپی سرور اصلی کدومه ؟ یه آیپی داخل پنل vsphere هست به اسم host که اونو امتحان کردم (آخرش هم 254 زدم) نشد.
سرور مجازی هست پشتیبانی خیلی طولش میده خودم انجام بدم راحت بهتره![]()
ببخشید یه سوال ! وقتی از هاستینگ سایت رو میبندن :|آقا فیلترینگ به سایت منم رسید :|||||||
به نظرتون چیکار کنم ؟
معمولا سایت رو از htaccess میبندن تا شما به کنترل پنل دسترسی داشته باشید (از دیتابیس میتونید تغییرات ایجاد کنید)ببخشید یه سوال ! وقتی از هاستینگ سایت رو میبندن :|
برای حذف مطالبی که از نظرشون مشکل داره باید چیکار کرد دقیقا ؟
اینجوری که نمیشه اصلا ...
دقیقا این ایمیل هم برای من اومده در حالی که من اصلا عضو زرین پال نبودم و تا حالا هم هیچ ایمیلی برای من از طرف زرین پال نیومده بوده . اما الان ایمیل زدن و سال نو رو تبریک گفتن!اقا همین الان یهویی زرین پال ایمیل تبلیغاتی فرستاد ، در صورتی که تا الان هیچوقت داخل زرین پال ثبت نام نکرده بودم ولی داخل نصف بیشتر درگاه های دیگه اکانت داشتم
قشنگ مشخصه دارن بالا می کشن کاربرا رو
به بهونه تبریک سال نو ایمیل می ده که خودش رو به کاربرا معرفی کنه تا از موقعیت سوء استفاده کنه :|
برای منم باز نمیشهدوستان http://www.nextpopup.ir/ برای شما هم باز نمیشه؟
نه باز نمیشهدوستان http://www.nextpopup.ir/ برای شما هم باز نمیشه؟
اگه مشکل خیلی حاد باشه بکاپ میدن که بری جای دیگه در غیر اینصورت به مدیر سایت دسترسی میدن تا سریع مشکل رو رفع کنهببخشید یه سوال ! وقتی از هاستینگ سایت رو میبندن :|
برای حذف مطالبی که از نظرشون مشکل داره باید چیکار کرد دقیقا ؟
اینجوری که نمیشه اصلا ...
این کارارو انجام دادم نشد. این gateway که باید با توجه به آیپی سرور اصلی ست بشه رو مشکل دارم. آیپی سرور اصلی کدومه ؟ یه آیپی داخل پنل vsphere هست به اسم host که اونو امتحان کردم (آخرش هم 254 زدم) نشد.
سرور مجازی هست پشتیبانی خیلی طولش میده خودم انجام بدم راحت بهتره![]()
auto lo eth0
iface lo inet loopback
iface eth0 inet static
address VPSIP
netmask 255.255.255.255
broadcast VPSIP
dns-nameservers 213.186.33.99 8.8.8.8