از اون سایت باید توی کمتر از یه ماه همون یه تومن رو درمیاوردی بعد شما کل سایتو یه تومن فروختی؟!!!من سایت ۲هزار ایرانمو برای ۱تومن فروختم بعد ۲ هفته پشیمون شدم.
از اون سایت باید توی کمتر از یه ماه همون یه تومن رو درمیاوردی بعد شما کل سایتو یه تومن فروختی؟!!!من سایت ۲هزار ایرانمو برای ۱تومن فروختم بعد ۲ هفته پشیمون شدم.
۲هزار ایران ۱ تومن درآمد زیر ۱ ماه؟ مطمئنید؟ هر سایتی؟ هر موضوعی؟از اون سایت باید توی کمتر از یه ماه همون یه تومن رو درمیاوردی بعد شما کل سایتو یه تومن فروختی؟!!!
دقیقا نمیدونم ولی طبق تجربه مثلا لینک دانلود یه فیلم از آپارات رو بذاری تو سایتت بعد یه مدت (نمیدونم چه مدتی) کار نمی کنه.لینکای دانلود سایت اپارات منقضی میشن؟؟؟
کار نمیکنه که لینک عوض میشه فکر کنم | لینک دانلود کار نمیکنه ، ویدیو همیشه نمایش داده میشهدقیقا نمیدونم ولی طبق تجربه مثلا لینک دانلود یه فیلم از آپارات رو بذاری تو سایتت بعد یه مدت (نمیدونم چه مدتی) کار نمی کنه.
گزارش کردی؟ :general210:
سایت ۲۰ هزار ایران هم میشه ماهی ۱ تومن از توش دراورد. بستگی به زرنگی و پشتکار و مهارت و تجربه شما داره.۲هزار ایران ۱ تومن درآمد زیر ۱ ماه؟ مطمئنید؟ هر سایتی؟ هر موضوعی؟
من تا حالا نه با تبلیغات کلیکی کار کردم نه پاپ اپ و نه بک لینک و نه هیچ تبلیغ دیگه ای
تنها درآمدی که روش حساب میکنم محصولات اختصاصی سایت هست که فقط برنامشو میریختم ولی به اجراش نمیرسیدم
من برنامه بلند مدت میچینم برا سایتام و معمولا یه مشکلی برام پیش میاد که وسط راه واگذارشونم میکنم
آخرین سایتمم ۵هزار ایران اختصاصی بود که حتی ۱تبلیغ واسش نگرفته بودم و حتی مدیر جدیدش بدون اینکه آپدیتش کنه هنوز رتبشو حفظ کرده چون مطالب ۱۰۰درصد اختصاصی بود که به خاطر مسائل دانشگاه واگذارش کردم به قیمتی که حتی روم نمیشه بگم.
من سایتای زیادی داشتم که به رتبه خوبی رسوندمشون (اختصاصی) اما تا حالا درآمد بدرد بخوری ازشون نداشتم چون برنامه ریزی درست حسابی نداشتم.
خب شما که اینقدر زرنگی با سایت 700 ایران چقدر میشه دراورد ؟موزیکم هست!سایت ۲۰ هزار ایران هم میشه ماهی ۱ تومن از توش دراورد. بستگی به زرنگی و پشتکار و مهارت و تجربه شما داره.
تجربه حرف اولو میزنه. به نظرم باید حداقل باید ماهی ۲ تا ۳ تومن دربیارید اگه کمتر باشه به نظرم به فکر شغل و کار دیگه باشید چون اینکاره نیستید.خب شما که اینقدر زرنگی با سایت 700 ایران چقدر میشه دراورد ؟موزیکم هست!
اگر یکم نسبت بگیریم سایتی که میگید 20 هزار ایرانه و 1 تومن در میاره پس سایتی که 700 ایرانه حداقل باید ماهی 5-6 تومن در بیاره البته طبق گفته شما!تجربه حرف اولو میزنه. به نظرم باید حداقل باید ماهی ۲ تا ۳ تومن دربیارید اگه کمتر باشه به نظرم به فکر شغل و کار دیگه باشید چون اینکاره نیستید.
دوستان یه سوال: من اگر مطالب دیگر ویسایت ها را بازنویسی کنم و متن ها و کلماتش رو تغییر بدم، گوگل اونها را کپی حساب میکنه یا خیر؟
*رتبه الکسا کشوری سایتم 35 هزار هست،چطور میتونم رتبه اش رو کاهش بدم.
درود
فرستاده شده از V3ِ من با Tapatalk
دوستان یه سوال: من اگر مطالب دیگر ویسایت ها را بازنویسی کنم و متن ها و کلماتش رو تغییر بدم، گوگل اونها را کپی حساب میکنه یا خیر؟
*رتبه الکسا کشوری سایتم 35 هزار هست،چطور میتونم رتبه اش رو کاهش بدم.
درود
فرستاده شده از V3ِ من با Tapatalk
بیست اسپید دات می، من که راضی ام ازشسلام
دوستان یه جا معتبر و پر سرعت واسه خرید و*ی*پ*ی*ا*ن که هم واسه گوشی کار کنه هم پی سی بهم معرفی میکنید.
داداش شما که اینقدر واردید سایت من حدود ده هزار ایرانه اگر بتونی کاری کنی یک تومن ماهی در بیاد تا یک سال نصفش مال خودت ...تجربه حرف اولو میزنه. به نظرم باید حداقل باید ماهی ۲ تا ۳ تومن دربیارید اگه کمتر باشه به نظرم به فکر شغل و کار دیگه باشید چون اینکاره نیستید.