EmpireWorld
همکار بازنشسته
بازدیدت روزی چند آی پیه؟داداش شما که اینقدر واردید سایت من حدود ده هزار ایرانه اگر بتونی کاری کنی یک تومن ماهی در بیاد تا یک سال نصفش مال خودت ...
بازدیدت روزی چند آی پیه؟داداش شما که اینقدر واردید سایت من حدود ده هزار ایرانه اگر بتونی کاری کنی یک تومن ماهی در بیاد تا یک سال نصفش مال خودت ...
دوست عزیز اگه قرار بود بنده برای سایتهای این و اون پول دربیارم که اون موقع از سایتهای خودم غافل میشدم و نمیتونستم درامد داشته باشم.داداش شما که اینقدر واردید سایت من حدود ده هزار ایرانه اگر بتونی کاری کنی یک تومن ماهی در بیاد تا یک سال نصفش مال خودت ...
خوب راهشو بهم آموزش بدهدوست عزیز اگه قرار بود بنده برای سایتهای این و اون پول دربیارم که اون موقع از سایتهای خودم غافل میشدم و نمیتونستم درامد داشته باشم.
راهشو گفتم تجربه و پشتکار.خوب راهشو بهم آموزش بده
بین داداش این چیزی که شما داری میگی دور از حقیقته ...
کاملا موافقم،بهترین و برترین عامل برای رسیدن به موفقیت در حوزه وبمستری پشتکار و علاقه هستش و همچنین صبر.راهشو گفتم تجربه و پشتکار.
بنده اگه با ۳۲ سال سن و بیش از ۱۴ سال حضور در نت که حدود شش سالش به طور حرفه ای بوده نتونم از نت پول دربیارم باید برم گوشه میدون و حمالی کنم بهتره.
سلام دوستان
خدا خير نده پارسي نيك رو
هر سال موقع تمديد دامنه ايميل ميفرستاد
الان حواسمون نبود از تمديد دامنه .com هشت روزه كه ميگذره
تعطيلم هستن فك كنم!!
ميشه بگين دامنه به فنا ميره ؟؟؟
چي ميشه
هشت روز گذشته
فقط در مورد بیماری ها نیستا حالا توجه کرده بودید ، جستجوگر گوگل یک امکان ویژه برای جستجوی بیماری ها داره ،یک چیزی مشابه جستجوی افراد مشهور ، که توی یک بلاک سمت راست اطلاعات شون رو نشون میده ،برای بیماری ها هم یک بلاک نشون میده ،با ۳ تا تب ،یک تب اطلاعات در مورد بیماری ،یک تب در مورد نشانه هاشی بیماری و یک تب دیگه هم در مورد درمان .
برای مثال این بیماری رو سرچ کنید Huntington's disease یا این Leukemia یا هر مریضی دیگه ای.
امکان خیلی خوبی هست ، البته نه به خوبی فهمیدن اینکه یک بازیگر چند سالشه یا قدش چند سانته ، اما خوب بودنش ضرری نداره.
پرداخت و تمدید آنلاین نداره مگه
پیشتبانی چی؟
کجا شما دامین رو ثبت کردی که اینجوری باید تمدید کنید؟پشتيباني كه جواب نميده حميد جان
پرداخت آنلاين هم دارن
ولي تمديد نميشه
بايد اينا بيان دستي برن تمديد كنن
از قديم همينجوري بوده !!
حتي dns رو تغيير ميدي تو پنل
باز بايد به پشتيباني اطلاع بدي كه دي ان اس رو برن دستي تغيير بدن !!
کجا شما دامین رو ثبت کردی که اینجوری باید تمدید کنید؟
از تو پنل سرویس دهنده میشه تمدید کرد فکر کنم | از تو خود نیک هم میشه فکر کنم تمدید کرد
گفتم كه
پارسي نيك !
دامنه آي آر نيستش
دات كامه
از منوی window گزینه paragraph و بعد justify allفقط در مورد بیماری ها نیس
مثلا در رابطه با خیلی از داروها هم اطلاعات این شکلی میده حتی عوارض جانبی و ... رو هم میاره. دقیقا نمیدونم این اطلاعات رو از کجا میاره ولی فکر کنم دانشنامه هایی رو مدنظرش قرار میده.
این مورد برای ماشین ها رو هم من دیدم که اطلاعاتی در موردش رو منتشر میکنه.(فقط نمیدونم چرا توی برخی مرورگرها نشون نمیده = به عنوان مثال با مرورگر تبلت بنده نشون میده ولی با پی سی نشون نمیده)
-------------------------------
دوستان چطوری میشه تو فوتوشاپ متن رو دقیقا توی یک حالت خاص قرار داد که همه خط ها دقیقا توی یک کادر باشه (تو ورد هست که میشه متن ها رو اصطلاحا justify کرد ولی توی فوتوشاپ ندیدم همچین چیزی که متن ها را دقیقا توی یک کادر قرار بده و متن های هر خط جلو عقب نباشه.)
سلام دوستان
خدا خير نده پارسي نيك رو
هر سال موقع تمديد دامنه ايميل ميفرستاد
الان حواسمون نبود از تمديد دامنه .com هشت روزه كه ميگذره
تعطيلم هستن فك كنم!!
ميشه بگين دامنه به فنا ميره ؟؟؟
چي ميشه
هشت روز گذشته
نیازمند یک سیستم پاپ آپ خوب