من هردوتا (فارسی و انگلیسی) رو تست کردم هر دوتا تاثیر دارن.
فارسی تاثیر خاصی نداره به نظرم | یعنی میشه گفت تاثیر نداره اصلامن هردوتا (فارسی و انگلیسی) رو تست کردم هر دوتا تاثیر دارن.
قراره سایت دانلود زیرنویس بزنم . کدوم دامنه بهتره?بستگی به محتوا سایت داره
خبرگزاری به شما ( نوعی ) مجوز نمیدن .
سعید تو بخدا مسلمون نیستی
طبق تجربه (خودتی) تو فارسی و انگلیسی یه اندازه تاثیر داره.فارسی تاثیر خاصی نداره به نظرم | یعنی میشه گفت تاثیر نداره اصلا
ولی انگلیسی به نظرم یه تاثیرهایی داره (حالا بازم دقیق نمیدونم)
ولی تاثیر به خصوصی رو حس نکردم روی محتوای فارسی ولی به نظرم تفاوت زیادی هست بین انگلیسی و فارسی.
تو بخش انگلیسی یه خورده محسوس باید باشه.
من منظورتو دقیق نفهمیدم
چی شده همه میخوان سایت دانلود زیرنویس بزنن؟ :general404:قراره سایت دانلود زیرنویس بزنم . کدوم دامنه بهتره?
باید حتما درایورش نصب باشهلپتابم بلوتوث داره ولی کار نمیکنه؟؟devicer چیزی میخواد ؟ چه کنم؟؟
چی شده همه میخوان سایت دانلود زیرنویس بزنن؟ :general404:
منم یکیشو میخوام :general407:
این ماله من بودراحت ترین سایت دانلودی هست از نظر من ! نه سرور دانلودی میخواد نه وی پی اسی چیزی . راحت تو رسانه وردپرس آپلودش میکنی و تموم
پ.ن : خب حالا .in بهتره یا .ir ??
خخخخخخخ
ااااااااااا
یه 3 4 ماهی میشهااااااااااا
کی فروختیش ؟؟؟
دلت اومد بفروشی آخه ؟
چقدر کردی تو پاچه جعفر ؟؟؟ : )))))))))یه 3 4 ماهی میشه
چیکار کنم دیگه وسوسه م کرد :general503:
مثه شیطون هی میاد تو گوش آدم زمزمه میکنه تا سایتو از چنگت در بیاره :general404:
@AloneFly
از توی دیتابیس باید تغییر بدی.برای اینکه یه سایت رو از یه دامین به شکل کامل به یه دامین دیگه انتقال بدیم باید چیکار کرد؟ یعنی همه لینکا و سایت مپ و ... به دامین جدید منتقل شه . بعد لینکایی که داخل پست هست یا لینکای دانلود رو چطور باید ادیت کرد ؟ پست به پست باید عوض کنم یا راهی داره همش همزمان عوض شه و دامین جدید جایگزین شه؟
پ.ن : مثلا سایت radiojavanmusic.com فردای اینکه فیلتر شد همه لینکا ، لینکای داخل پست ، لینکای دانلود و همه چیزش به radiojavanmusic.ir منتقل شد . یه همچین آموزشی میخوام تقریبا![]()
به نظر من ir بهتره.قراره سایت دانلود زیرنویس بزنم . کدوم دامنه بهتره?