یعنی باید چیکار کنم دقیقا؟از توی دیتابیس باید تغییر بدی.
برای انتقال دامین هم گوگل سرچ کردم گفته بودن بهترین راه از طریق htacess ئه ، نظر شما هم همینه؟
یعنی باید چیکار کنم دقیقا؟از توی دیتابیس باید تغییر بدی.
برای تغییر لینکها در داخل پستها از طریق php myadmin میتونین دستور بدین که مثلا تمام لینکهای x جایگرین لینکهای y بشه.یعنی باید چیکار کنم دقیقا؟
برای انتقال دامین هم گوگل سرچ کردم گفته بودن بهترین راه از طریق htacess ئه ، نظر شما هم همینه؟
آواتارتو عوض کردی آدم خجالت میکشه سوال بپرسه ازت انگار رئیس جمهوری چیزی شدی ، شدی؟به چه امیدی برای مردم تولید محتوا میکنید :|
سطح پست تلگرامی :
@mohebali
برای سایت آموزشی هم باید تو این سایت ثبت نام کنیم ؟ (سایت آموزشی با محتوای اختصاصی، یعنی یه جور رسانه حساب میشه و منظور از محتوا فیلم و متن هست)
دو نفر هست که هر وقت یادشون میفتم میگم خاک بر مخشون امشب شدن سه نفرhttps://www.google.com/search?q=saul+goodman
پ.ن : سمت ما رئیس جمهورا کراوات نمیزنن جاهای دیگه رو خبر ندارم. :android21:
ریسپانسیو مگه واسه کاربرای موبایل نیست؟دوستان موقع طراحی ریسپانسیو تا چه رزولیشنی براتون مهمه ؟ چون بدون فریمورک دارم کار میکنم میپرسم.
عرض 360 پیکسل خوبه ؟ فکر کنم الان دیگه کمترین رزولیشن 800*480 باشه.
@aalireza439
@mg6
@R_e_z_a
و بقیه دوستان لطفا نظر بدید.
جدید ها رو بیا نشون بده :general703::general711:
اونا ماله بچه هاس :general710:جدید ها رو بیا نشون بده :general703::general711:
اون سایت هم که ماشالله خوب داره میاد بالا :general601:
دست وردار دامین به نام تو بوداونا ماله بچه هاس :general710:
در صورت امکان نشانی سایت ها رو برام پخ کنید.ممنونفکر کنم بالک اس ام اس خوب باشه
البته فقط ه درد ارسال انبوه میخوره و امکانات زیادی نداره
پیام رسان امکانات و پشتیبانیش عالیه
فقط یکی دو تومن تو هر اس ام اس بیشتر میگیره تقریبا نسبت به بقیه پنل ها
ولی می ارزه
من تا 360 انجام میدم اگه جا داشته باشه تا 320 ؛ البته عملا استفاده نمیشه . اینم برای احتیاط هستدوستان موقع طراحی ریسپانسیو تا چه رزولیشنی براتون مهمه ؟ چون بدون فریمورک دارم کار میکنم میپرسم.
عرض 360 پیکسل خوبه ؟ فکر کنم الان دیگه کمترین رزولیشن 800*480 باشه.
@aalireza439
@mg6
@R_e_z_a
و بقیه دوستان لطفا نظر بدید.
مدارک خاصی برای ثبت نام میخواد ؟( مدرک مرتبط به خبرنگاری یا حوزه اقتصاد و کارت پایان خدمت ؟) تو صفحه ثبت نام فقط کد ملی میخوادخبرگزاری به شما ( نوعی ) مجوز نمیدن .
سایت خبری هم ثبت در http://www.e-rasaneh.ir/ کافیه .
ثبت نشدنشون مهمترین چیزی که ازش باید بترسید اینه که از قانون مطبوعات خارج میشه و قانون مطبوعات خوبیش اینه که با شما به عنوان رسانه برخورد می کنند نه مفسد فی الارض.
1-از طریق دیتابیس باید لینک ها رو تغیر بدین (بستگی به اسکریپت داره مثلا برای وردپرس افزونه وجود داره Search and Replace )یعنی باید چیکار کنم دقیقا؟
bulk.irدر صورت امکان نشانی سایت ها رو برام پخ کنید.ممنون
*دوستان دیگر اگر سامانه پیامکی خوبی می شناسند معرفی کنند.
درود
فرستاده شده از V3ِ من با Tapatalk
سعید تو بخدا مسلمون نیستی
اگه منظورت اینه که لینک یه مطلبتو تو ویکی پیدا بذاری بله داره تا حدی که اگه سایتت 1 هفته است راه افتاده گوگل با این لینک سایت تورو اندازه 6 ماه میندازه جلو ولی خودمونیم لینک شرور واسه ویکی نذار چیزی میذاری یه چیزی بذار مفید باشه.
اگه منظورت اینه که از ویکی پدیا یه لینک تو سایت تو باشه بیشتر تگ کن.
طبق تجربه (خودتی) تو فارسی و انگلیسی یه اندازه تاثیر داره.
اینقدر بد گفتم؟ :دیمن منظورتو دقیق نفهمیدم
اول منظورت رو کامل مشخص کن تا جواب بدم
عموما انجام میدن ولی اینکه جزو وظایفشون باشه یه جور حرف زوره :دییه سوال ، وقتی به هاستینگ درخواست میدی که بک آپ 4 روز پیش رو ریستور کنه ...
بعد پشیمون میشی :general208:! بگی بک اپ چند ساعت قبل رو دوباره ریستور کنن انجام میدن ؟
کلا تو وضایفشون هست ؟ یا نه میتونن بگن یه بار انجام دادیم تموم:general507:
اره درسته حرفت .. همین یه باره همش، حالا بهشون با لحن خیلی خوب گفتم امیدوارم انجام بدنعموما انجام میدن ولی اینکه جزو وظایفشون باشه یه جور حرف زوره :دی
دیگه برات یه بار اوکی کنن باز بری بگی نه اون یکی ، باز پشیمون بشی و ... :دی
آره لینک داشتن توی ویکی پدیا خیلی تاثیر دارهاینقدر بد گفتم؟ :دی
آقا ویکی پدیا رو که میشناسین
یه لینک از سایت من در ویکی پدیا با عنوان خاص (مثلا دانلود آهنگ امیر تتلو) = در یک مطلب با عنوان امیر تتلو تاثیری در سایت من داره؟ یعنی باعث میشه گوگل نگاه دیگه ای به اون مطلب من داشته باشه و رتبه بهتری بهش بده؟ | عنوان مورد نظر صرفا جهت مثال بود
و آیا عموما لینک داشتن در ویکی پدیا تاثیری در رتبه ی سایت بنده داره؟ اصولا بک لینک و ... محسوب میشه یا خیر و توضیحاتی مربوط به آن که شما بدید :دی.
عموما انجام میدن ولی اینکه جزو وظایفشون باشه یه جور حرف زوره :دی
دیگه برات یه بار اوکی کنن باز بری بگی نه اون یکی ، باز پشیمون بشی و ... :دی
برا من برعکس بودآره لینک داشتن توی ویکی پدیا خیلی تاثیر داره
خب اینکه یه چیزه واضحیهبرا من برعکس بود
مطالب اختصاصی که میذاشتم٬ اگه توی ویکی پدیا با لینک خودم ثبت میکردم٬ توی گوگل ویکی پدیا میومد لینک اول و سایت منو میومد تقریبا لینک دهم
بعدها که رتبه سایت بهتر میشد٬ اول میذاشتم از ثبت مطالب حدود ۱ ماهی بگذره و بعد ثبتشون میکردم تو ویکی تا مشکل به هم نزنه
هیچ قانونی راجع به هاستینگها وجود نداره یارو اگه عشقش بکشه برات ریستور میکنه و اگه عشقش نکشه ریستور نمیکنه شما هم هیچ کاری نمیتونی بکنی!یه سوال ، وقتی به هاستینگ درخواست میدی که بک آپ 4 روز پیش رو ریستور کنه ...
بعد پشیمون میشی :general208:! بگی بک اپ چند ساعت قبل رو دوباره ریستور کنن انجام میدن ؟
کلا تو وضایفشون هست ؟ یا نه میتونن بگن یه بار انجام دادیم تموم:general507: