MOHAMMAD026_1
مدیر بازنشسته
واسه منم اومد :| :| :|این چیلترینگ ساعت 1 نصف شب از جون ما چی میخاد اخه ؟:|
تاریخ : 1395/01/11
ساعت : 1:49:20
ساعت : 1:48:51
واسه منم اومد :| :| :|این چیلترینگ ساعت 1 نصف شب از جون ما چی میخاد اخه ؟:|
نمیدونم منظورش از هسته چیههاست دی ال میگفت هسته وردپرس رو جایگزین کنید
اموزشش هست ؟ میشه لینک بدید؟
این چیلترینگ ساعت 1 نصف شب از جون ما چی میخاد اخه ؟:|
جاکشا فقط بلدن فیلتر کننواسه منم اومد :| :| :|
ساعت : 1:48:51
منظور از هسته یعنی نسخه آخر وردپرس رو آپدیت دستی کن ( بک آپ یادت نره قبل از آپدیت )هاست دی ال میگفت هسته وردپرس رو جایگزین کنید
اموزشش هست ؟ میشه لینک بدید؟
فرقی نداره برای تبلیغ دادن داخلش لازمهدانلود فیلم خارجی یا ایرانی؟
فقط وایسا full hd - blurey بیاد اونو بگیر (منظور بالاترین کیفیتی هست که سایت های ایرانی میزارن= عموما بالای 10 گیگ هستش)این گزینه حتما باید تیک زده شه خیلی مهمه ، اصلا اگر این گزینه نباشه تا مدت ها کاربرا وقتی از لینک قدیمی میان به جای مطلب می رن تو صفحه اصلی سایت
----------------------------------
اقا The Revenant 2015 وب دی ال 1080 خوبه دانلود کنم؟
دارم میمرم :|
دانلود کردم وب دی ال 1080 رو نتونستم تحمل کنم :|فقط وایسا full hd - blurey بیاد اونو بگیر (منظور بالاترین کیفیتی هست که سایت های ایرانی میزارن= عموما بالای 10 گیگ هستش)
بعد برو بشین نگاه کن کیف کن :دی
فیلم رو باید تو تلویزیون های با کیفیت بالای 50 اینچ ببینی تا بری تو بحر فیلم. مانیتور و تبلت و ... ارزش ندارهدانلود کردم وب دی ال 1080 رو نتونستم تحمل کنم :|
خوبه بابا رو مانیتور کافیه
ممنون ، یه قالب هست میخوام شخصی سازی انجام بده ، ادیت و موارد دیگهچه تغییراتی؟ بگویید تا شخص مورد نظر معرفی شود
شما چقدر پولدارین پسفیلم رو باید تو تلویزیون های با کیفیت بالای 50 اینچ ببینی تا بری تو بحر فیلم. مانیتور و تبلت و ... ارزش نداره
خوشم نمیاد از تی ویفیلم رو باید تو تلویزیون های با کیفیت بالای 50 اینچ ببینی تا بری تو بحر فیلم. مانیتور و تبلت و ... ارزش نداره
از اولشم معلوم بود یه بچه مایه داریفیلم رو باید تو تلویزیون های با کیفیت بالای 50 اینچ ببینی تا بری تو بحر فیلم. مانیتور و تبلت و ... ارزش نداره
کلمه کثافت از کلمه کثیف میاد . یعنی شما تا الان کثیف رو هم اینطوری مینوشتی؟!: کصیفاز اولشم معلوم بود یه بچه مایه داری
من همین الان فهمیدم کصافط درست نیست کثافت درسته
یعنی نابود شدم تو همه مطالب زدم کصافط هر کی هم تو نظرات هم یکی میگفت کثافط درسته یکی کصافت![]()
آدرس یکی از اون سایتهای موزیکو بده قالبو ببنیم.دوستان کسی پوسته حرفه ای پرشین که بیشتر سایتای موزیک دارن ازش استفاده میکنن رو کسی داره بهم بفروشه ؟
کل نت رو گشتم چیزی نبود :|
مدل مانیتور/تی وی رو بگو تا بگم بهت.این گزینه حتما باید تیک زده شه خیلی مهمه ، اصلا اگر این گزینه نباشه تا مدت ها کاربرا وقتی از لینک قدیمی میان به جای مطلب می رن تو صفحه اصلی سایت
----------------------------------
اقا The Revenant 2015 وب دی ال 1080 خوبه دانلود کنم؟
دارم میمرم :|
این همون سایت کیومرث نیست؟ دهن سرویس چه پیشرفتی کرده