خب ی سیستم معرفی کنید کنارش بشه 2 پاپ اپ گذاشتتوصیه میکنم سمت پاپ پاپ نری.
جمعا هم بشه 3 پاپ اپ در سایت.
خب ی سیستم معرفی کنید کنارش بشه 2 پاپ اپ گذاشتتوصیه میکنم سمت پاپ پاپ نری.
اسمش اتوکیو هستش@M+J
دوستان این وسیله هایی که رئیس جمعور ها موقع سخنرانیشون متن رو ازش میخونن اسمش چیه ؟ یه مانیتوری کنار دوربین هست که متن ها مثل تیتراژ سریال ازش رد میشه.
کلا به این کار چی میگن ؟
irpopupخب ی سیستم معرفی کنید کنارش بشه 2 پاپ اپ گذاشت
جمعا هم بشه 3 پاپ اپ در سایت.
ای ار پاپ اپ که میگه کلا 2 پاپ اپ میتونید تو سایتتون داشته باشید!irpopup
پ ن: یه فحش هم بهت دادم ببخشید :|
ندیدم توش همچین چیزی ما که گذاشتیم برداشت هم کردیم :general707:ای ار پاپ اپ که میگه کلا 2 پاپ اپ میتونید تو سایتتون داشته باشید!
این فیلتر شدن درگاه ها هم مشکلات زیادی برای ما به وجود آورده...دوستان ممنون میشم ادمین سایت دامنه دات نت رو تگ کنید یوزرشون رو نمیدونم.
به خاطر اختلال درگاه ها به شماره کارتشون مبلغ رو واریز کردم هنوز به حساب اعمال نکردن.تا کارمندای نیک واسه خرید 13 بدر نرفتن دامنه رو ثبت کنم تایید کنند
پاسخ مدیریت :ندیدم توش همچین چیزی ما که گذاشتیم برداشت هم کردیم :general707:
برو WHT اونجا همشون فروشنده سرور هستن٬ یه تاپیک بزنی کلی پیشنهاد میدن .اقا من هاست دانلود اسپانسری میخوام
یه هاست هم برای سایتم میخوام یک ماهه دیگه مهلت یکسالش تموم میشه میخوام از شرکت بهتری بگیرم و پر سرعت تر
کسی سراغ داره
سایت دیگه برا خودت بوده و برای سایت خودت کار انجام دادیتعطیلات عیدم داره تموم میشه
توی این ۲ هفته ای که گذشت حتی ۱ روزشم مال خودم نبود٬ همش کار روی سایت
الان من موندم یه عالمه تکلیف انجام نداده و چندتا تا امتحان میان ترم 3 واحدی و یه خروار خستگی تلنبار شده :general710:
$stat = $row['today'];
$stat = $row['today']+5;
PHP:$stat = '5' . $row['today'];
درس هم میخونین؟تعطیلات عیدم داره تموم میشه
توی این ۲ هفته ای که گذشت حتی ۱ روزشم مال خودم نبود٬ همش کار روی سایت
الان من موندم یه عالمه تکلیف انجام نداده و چندتا تا امتحان میان ترم 3 واحدی و یه خروار خستگی تلنبار شده :general710:
easy baby easyسایت دیگه برا خودت بوده و برای سایت خودت کار انجام دادی
درس هم میخونین؟
والا یادم نمیاد تو 4 سال کارشناسی اصلا یه کتاب یا خودکار یا ... خریده باشم و استفاده کرده باشم.
این قالب پرشین 2یکی از سایت هایی که بهش یه امیدی داشتم سایت آریا پیکس بود که خوب متاسفانه اسیر تبلیغات شده
میری تو سایتش همه ش شده تبلیغ کلیکی
این قالب رو جایی برای فروش نذاشتن ؟
http://musicbambo.org/
من شبانه دولتیم با روزانه ها توی یه کلاسیم٬ اینجا اول پوستمونو میکنن بعد روش نمک میپاشندرس هم میخونین؟
والا یادم نمیاد تو 4 سال کارشناسی اصلا یه کتاب یا خودکار یا ... خریده باشم و استفاده کرده باشم.
www.cplusplus.com/reference/cstdlib/rand/من شبانه دولتیم با روزانه ها توی یه کلاسیم٬ اینجا اول پوستمونو میکنن بعد روش نمک میپاشن
دوستان توی c++ برای اینکه یه آرایه 500تایی از اعداد تصادفی ایجاد کنم باید چیکار کنم؟ نمیشه که ۵۰۰ تا عدد رو دونه دونه اضاف کنم
کسی راه حلی نداره؟
به پرداخت ملت ، اگه ای نماد بگیرید گیر خاصی نمیدن ،دوستان برای درگاه مستقیم پاسارگاد حتما باید ملک داشته باشی ؟ (اجاره یا خرید)
درگاه مستقیمی هست که همچین چیزی نخواد ؟
چه فکری میکنن یعنی هرکسی که سایت داره ملک هم داره :|
http://psp.pep.co.ir/index.aspx?siteid=86&pageid=827