این فیلتر شدن درگاه ها هم مشکلات زیادی برای ما به وجود آورده...
تا پایان همین ماه مشکل را به کلی برطرف میکنیم + خبرهای خوب!
اقا شارژ شد سپاس.
به نظرم درگاه مستقیم بانکی بگیرید عالی میشه
این فیلتر شدن درگاه ها هم مشکلات زیادی برای ما به وجود آورده...
تا پایان همین ماه مشکل را به کلی برطرف میکنیم + خبرهای خوب!
همه دوست دارند درگاه مستقیم بگیرن اما متاسفانه شرایطش خیلی سخته.اقا شارژ شد سپاس.
به نظرم درگاه مستقیم بانکی بگیرید عالی میشه
خود نماد هم یک محل برای فرستادن مامور میخواد دیگه!به پرداخت ملت ، اگه ای نماد بگیرید گیر خاصی نمیدن ،
از من که نگرفتنتو شرایط نوشته سند. یعنی نمیخوان؟
خوب نماد برای همین است. ، یه ادرس مشخص باید داشته باشید ، برای دریافت نماد اجاره نامه نمیخوانخود نماد هم یک محل برای فرستادن مامور میخواد دیگه!
اون 1 آخر 1,322,126,401 هم حتما خودت بودی :دیرکورد بیشترین بازدید ویدیوی یوتیوب چیه؟
آدم بعضی بازدید های ویدیو ها رو میبینه مخش سه تا سوت میزنه اونم بلبلی :دی
Meghan Trainor - Lips Are Movin
ویرایش :
- 359,880,676 views
- 1 year ago
Meghan Trainor - All About That Bass
- 1,322,126,401 views
- 1 year ago
نه نمیشهمیشه فهمید کد شارژ ایرانسل توسط چه شماره ای استفاده شده؟
از من که نگرفتن
خوب نماد برای همین است. ، یه ادرس مشخص باید داشته باشید ، برای دریافت نماد اجاره نامه نمیخوان
@javadth
ایشون جدیدا گرفتن ، اجاره نامه یا سند ندادن ، دادین ؟
بهتره درگاه مستقیم بگیرید ، چون درگاه های واسطه بدون هیچ حکم قضایی و فقط با یه تلفن پلیس فتا اطلاعات رو در اختیارشون قرار میدن و ممکنه یه مامور پلیس به درخواست یه دوست وبمسترش به شما زنگ بزنه و تهدید کنه
سلام.در بخش ریدایرکت سی پنل مشکل وجود دارد.الان من دامنه
jalebiyat.ir
رو به دامنه
jalebyat.ir
ریدایرکت زدم ولی فقط همین دو آدرس یعنی دامنه های اصلی سایت ریدایرکت میشه و بقیه لینک های سایت ریداریکت نمیشه برای مثال لینک
http://jalebiyat.ir/post/261
به
http://jalebyat.ir/post/261
ریدایرکت نمیشه و روی همون هاست با ارور 404 وردپرس لود میشه!
ممنون میشم مشکل رو حل کنید.
و تمام لینک های سایت jalebiyat.ir به jalebyat.ir منتقل بشه.
کسی میدونه باید چیکار کنم؟؟
سایت jalebiyat.ir روی هاست خودم هست و سایت jalebyat.ir رو رزبلاگ هست.
ریدایرکت 301 زدم ولی مشکل بالا رو دارم که گفتم ... ممنون از کمک دوستان
با حجم اینترنتتون خداحافظی کنید.
مدت زمان ویدیوهای 15 ثانیه ای اینستاگرام به 60 ثانیه تغییر کرد.
بخش دیسکاور به وب اضافه شد. نوتیفیکیشن به وب اضافه شده.
پست ها بر اساس لایک و کامنت و ... نمایش داده میشن و نه ترتیبی (این مورد رو هنوز تست نکردم)
اتفاقا من در به در دنبال جایی برای بکاپ از فایل های سایتم میگردم که حدود ۵۰۰ گیگهروز 31 مارچ به عنوان روز جهانی بک آپ (World Backup Day) نام گذاری شده است.
فرصتی برای اینکه در میان کارهای گوناگون تان، موردی را هم برای تهیه نسخه پشتیبان مطمئنی از همه اطلاعات خود اختصاص دهید. اما متاسفانه بسیاری از ما توجه چندانی به این کار مهم و حیاتی نداریم و تنها هنگامی که هارد دیسک مان یا ایمیلمان یا سایتمان به رحمت ایزدی می پیوندد و هک و نابود می شود، تازه به دنبال راه چاره می گردیم و دریغ از نوشدارو پس از مرگ سهراب!
سایت مربوطه: http://www.worldbackupday.com/en
سایت دانلود داری؟اتفاقا من در به در دنبال جایی برای بکاپ از فایل های سایتم میگردم که حدود ۵۰۰ گیگه
گوگل به نظر خوب میاد که ۱ترا رو میده ۹.۹۹$
به نظرم نت افرازم باید آستینشو بالا بزنه و امکان ذخیره سازی بکاپ روی گوگل درایو رو راه اندازی کنه .
اتفاقا من در به در دنبال جایی برای بکاپ از فایل های سایتم میگردم که حدود ۵۰۰ گیگه
گوگل به نظر خوب میاد که ۱ترا رو میده ۹.۹۹$
به نظرم نت افرازم باید آستینشو بالا بزنه و امکان ذخیره سازی بکاپ روی گوگل درایو رو راه اندازی کنه .