Hamid2day
مدیر ارشد بازنشسته
مشکل چیه دقیقا ؟
pt واسه شمام اینجوری لود میشه؟
ادبلاکر حذف کردم
pt واسه شمام اینجوری لود میشه؟
ادبلاکر حذف کردم
به قول صفدری عزیز " باشه"بسیاری از مدیران سایت ها با کمبود وقت و نبود ایده و مطلب منحصر به فرد برای بروز رسانی سایت خود مواجه هستند
در این بین دو روش برای حل این مشکل وجود دارد اول : استفاده از افزونه های خبر خوان و یا کپی مطالب دستی سایر سایت ها
امروزه سایت های خبر خوان که از روش اول استفاده میکنند رشد زیادی داشته ولی مشکلاتی دارند
اکثر سایت های خبر خون دو مشکل دارن 1) نمیتونن کل خبر هارو منتشر کنن چون تو فید سایت ها مطالب ناقصه 2) به دلیل عینا کپی شدن اسپم شده و رتبه ای نخواهند داشت
ما با دو افزونه حرفه ای این دو مشکل را حل کردیم
اولین مورد : افزونه ای که استفاده میشه کاملا متفاوته و میتونه کل خبر هارو دریافت کنه چون از فید سایت ها رو نمیخونه بلکه مستقیم وارد سایت میشه
مورد دوم : مهمترین مشکل توسط یه افزونه ویرایشگر خبر حل میشه چنین افزونه ای تا به حال ساخته نشده بود و این اولین نمونه میباشد این افزونه به صورت کاملا خودکار قبل از انشار اخبار دریافتی در سایت شما مطالب رو بررسی و دوباره نویسی میکنه همونطوری که شما میخواهید
مطالب عوض میشه ولی در مفهوم و معنی تغییری ایجاد نخواهد شد با این کار گوگل فکر میکنه شما خودتون این مطالب رو نوشتید تصور کنید با داشتن این سایت شما روزانه صدها و حتی هزارن محتوای منحصر به فرد در سایتتون منتشر میکنید خود من دو سایت مشابه اولی با ویرایشگر بر و دومی بدون اون ساختم در کمال تعجب بعد از مدت کمی همه مطالب سایت اول ایندکس شدن ولی دوم که عینا کپی میکرد نه
این دو افزونه در کنار هم توانایی خلق یک سوپر سایت خبری را دارند
برای سفارش و یا اشنایی بیشتر با ما تماس بگیرید
09359218641
09180123693
[email protected]
با تشکر گروه طراحی وب کده
بسته دیگه گند زدین به نت ایران نمیخواید دست بردارید؟بسیاری از مدیران سایت ها با کمبود وقت و نبود ایده و مطلب منحصر به فرد برای بروز رسانی سایت خود مواجه هستند
در این بین دو روش برای حل این مشکل وجود دارد اول : استفاده از افزونه های خبر خوان و یا کپی مطالب دستی سایر سایت ها
امروزه سایت های خبر خوان که از روش اول استفاده میکنند رشد زیادی داشته ولی مشکلاتی دارند
اکثر سایت های خبر خون دو مشکل دارن 1) نمیتونن کل خبر هارو منتشر کنن چون تو فید سایت ها مطالب ناقصه 2) به دلیل عینا کپی شدن اسپم شده و رتبه ای نخواهند داشت
ما با دو افزونه حرفه ای این دو مشکل را حل کردیم
اولین مورد : افزونه ای که استفاده میشه کاملا متفاوته و میتونه کل خبر هارو دریافت کنه چون از فید سایت ها رو نمیخونه بلکه مستقیم وارد سایت میشه
مورد دوم : مهمترین مشکل توسط یه افزونه ویرایشگر خبر حل میشه چنین افزونه ای تا به حال ساخته نشده بود و این اولین نمونه میباشد این افزونه به صورت کاملا خودکار قبل از انشار اخبار دریافتی در سایت شما مطالب رو بررسی و دوباره نویسی میکنه همونطوری که شما میخواهید
مطالب عوض میشه ولی در مفهوم و معنی تغییری ایجاد نخواهد شد با این کار گوگل فکر میکنه شما خودتون این مطالب رو نوشتید تصور کنید با داشتن این سایت شما روزانه صدها و حتی هزارن محتوای منحصر به فرد در سایتتون منتشر میکنید خود من دو سایت مشابه اولی با ویرایشگر بر و دومی بدون اون ساختم در کمال تعجب بعد از مدت کمی همه مطالب سایت اول ایندکس شدن ولی دوم که عینا کپی میکرد نه
این دو افزونه در کنار هم توانایی خلق یک سوپر سایت خبری را دارند
برای سفارش و یا اشنایی بیشتر با ما تماس بگیرید
09359218641
09180123693
[email protected]
با تشکر گروه طراحی وب کده
خود وردپرس چنین امکانی رو دارهدوستان غزیز کسی افزونه ای میشناسه که بتونه ادامه ی مطلب یک سایت وردپرس رو بتونه فقط برای کاربران ویژه خودش نشون بده دقیقا مثل وبلاگ های رزبلاگ که همچین امکاناتی دارند
مشکل چیه دقیقا ؟
بعضی اوقات برای من هم صفحه ناقص لود میشه!
صباویژن کاملا تایید میشه!دوستانی که با سایت کلیکی کار کردن نظر بدن
کدوم سیستم الان از همه پر بازده تره و پول خوبی میده؟
مطمئن هست و...؟
شما قصد دارید کلیه مطالب فعلی رو به این صورت کنید؟دوستان غزیز کسی افزونه ای میشناسه که بتونه ادامه ی مطلب یک سایت وردپرس رو بتونه فقط برای کاربران ویژه خودش نشون بده دقیقا مثل وبلاگ های رزبلاگ که همچین امکاناتی دارند
صبا ویژن که قبلا تاپیک کلاهبرداریشو تو پی تی زده بودنصباویژن کاملا تایید میشه!
یکی از پلاگین ها را غیر فعال کنید ظاهرا تداخل دارند...بعد اپدیت این خطا رو داد
باید چه کنم ای ویان ؟
02-Apr-2016 10:02:34 UTC] PHP Fatal error: Cannot redeclare seodt_init() (previously declared in /home1/cheathac/public_html/wp-content/plugins/seo-data-transporter/plugin.php:19) in /home1/cheathac/public_html/wp-content/plugins/all-in-one-seo-pack/admin/meta_import.php on line 528
والا من همیشه و همه جا تعریف اش رو میبینم و میشنوم!صبا ویژن که قبلا تاپیک کلاهبرداریشو تو پی تی زده بودن
تو صبا ویژن چند تا بنر میشه قرار داد تو سایت؟
باید از اینجا درخواست بدی:چه جولانی داره میده کمیته مصادیق:general304:
برای رفع فیلتر یک مطلب چطور باید درخواست داد؟
فکر نمیکنم اینجا برای رفع فیلتر مطلب باشه! (البته میدونم تو ایمیل فیلترینگ این صفحه رو ذکر میکنند)باید از اینجا درخواست بدی:
http://rafefilter.internet.ir/
باید از اینجا درخواست بدی:
http://rafefilter.internet.ir/
رفع فیلتر مطلب، فک نمیکنم از اینجا بشه!
من یکدفعه درخواست دادم، بدون دریافت یوزر ساماندهی یا ...، فقط یک کد پیگیری داد
جایی هم برای پیگیری پیدا نکردم!
دقیقا به چه صورته؟
من لینک مطلب فیل شده رو داخل کادر فرم درخواست میزنم، بعدش که یوزر و پسوورد ساماندهی رو میزنم ، میگه رمز و ... اشتباه است
روند درخواست رفع فیلتر یک مطلب با صفحه اصلی سایت متفاوته یا یکیه؟
یه آقای خیلی بی اعصابی بود گفت نباید مطلب غیر مجاز میذاشتی