amir_coolboy
Registered User
- نوشتهها
- 1,038
- لایکها
- 902
دوستان اینترنت نامحدود کجا رو پیشنهاد میکنید ؟
صبا فقط به خاطر اسمش بزرگ شدصبا ویژن که قبلا تاپیک کلاهبرداریشو تو پی تی زده بودن
تو صبا ویژن چند تا بنر میشه قرار داد تو سایت؟
من از yoast استفاده میکنم خودش همچین قابلیتی رو داره! کد زیر رو به header.php اضافه کن ببین کار می کنه یا نه:بچه ها کسی میدونه کمک کنه تو دردسر بدی افتادم
من میخام که گوگل شماره صفحات سایت رو ایندکس نکنه
مثلا این صفحه رو
http:/test.ir/page/2
خود صفحه اصلی باشه ولی صفحات دو به بعد نباشن (2,3,4,5,6,7, ...)
مشکل جدی برام به وجود اومده
لطفا راهنمایی کنید
از افزونه های زیر استفاده میکنم
xml-sitemap
all in one seo pack
شماره بندی صفحات
<?php if($paged > 1 || is_author() || is_tag() || is_date()){
echo '<meta name="robots" content="noindex,follow" />';
} ?>
ممنونمن از yoast استفاده میکنم خودش همچین قابلیتی رو داره! کد زیر رو به header.php اضافه کن ببین کار می کنه یا نه:
کد:<?php if($paged > 1 || is_author() || is_tag() || is_date()){ echo '<meta name="robots" content="noindex,follow" />'; } ?>
من از شاتل استفاده میکنم سرویس art1 با سرعت 140 دانلود میکنهدوستان اینترنت نامحدود کجا رو پیشنهاد میکنید ؟
خارج:general601:دوستان اینترنت نامحدود کجا رو پیشنهاد میکنید ؟
ساکن تهران هستید شما ؟من از شاتل استفاده میکنم سرویس art1 با سرعت 140 دانلود میکنه
تبلیغ ایرانی رو من باهاش چند ماهی کار کردم خوبه ، تعرفه و شمارش کلیکش خوبه ، واریزیش هم به موقع و مطمئنه .دوستانی که با سایت کلیکی کار کردن نظر بدن
کدوم سیستم الان از همه پر بازده تره و پول خوبی میده؟
مطمئن هست و...؟
بسته؟بسته دیگه گند زدین به نت ایران نمیخواید دست بردارید؟
من آذر بیشتر از 100 تا مطلب فیلتر شده رو توی سایت رفع فیلتر ثبت کردم ولی تا حالا جوابی بهش ندادن. دامین رو هم 20 اسفند کلا فیلتر کردن که هنوز جواب درخواست رفع فیلتر اونم ندادن!دقیقا به چه صورته؟
من لینک مطلب فیل شده رو داخل کادر فرم درخواست میزنم، بعدش که یوزر و پسوورد ساماندهی رو میزنم ، میگه رمز و ... اشتباه است
روند درخواست رفع فیلتر یک مطلب با صفحه اصلی سایت متفاوته یا یکیه؟
تبلیغ ایرانی هم خوبهتبلیغ ایرانی رو من باهاش چند ماهی کار کردم خوبه ، تعرفه و شمارش کلیکش خوبه ، واریزیش هم به موقع و مطمئنه .
من با صبا ویژن هم کار کردم 2 بار واریز کردن بار سوم اکانتم رو بی خبر مسدود کردن که بعد از پیگیری نهایتا پولی که تو اکانتم بود رو واریز کردن ولی اکانتم مسدود موند.
تو تبلیغ ایرانی اون تبلیغات ثابت موبایل رو میتونی از بخش تنظیمات سایت غیر فعال کنی .تبلیغ ایرانی هم خوبه
ولی توی موبایل یک بنر ثابت رو پایین سایت سایت نشون میده
اصلا حس خوبی به صبا ویژن ندارم
بعدا باز نیای تو پی تی تایپیک کلاهبرداری بزنیتبلیغ ایرانی هم خوبه
ولی توی موبایل یک بنر ثابت رو پایین سایت سایت نشون میده
اصلا حس خوبی به صبا ویژن ندارم
دستت طلاتو تبلیغ ایرانی اون تبلیغات ثابت موبایل رو میتونی از بخش تنظیمات سایت غیر فعال کنی .
من که تاپیک کلاهبرداری نزدمبعدا باز نیای تو پی تی تایپیک کلاهبرداری بزنی![]()