جدیدا نصب کردم :general406::general406::general406::general304::general304:تو هنوز اندر خم ویندوره 10 هستی؟
پیشنهاد می کنم نمایشگاه کتاب تهرون رو برید
تخفیف های خوبی می دن بخش دیجیتال
جدیدا نصب کردم :general406::general406::general406::general304::general304:تو هنوز اندر خم ویندوره 10 هستی؟
با نرم افزاری که سید معرفی کرد با خیال راحت از ویندوز ده استفاده کن:general601:جدیدا نصب کردم :general406::general406::general406::general304::general304:
پیشنهاد می کنم نمایشگاه کتاب تهرون رو برید
تخفیف های خوبی می دن بخش دیجیتال
من قبلا داشتم پشتیبانی خوب بود اما هر هقته پیام میومد که هاستتون کم آورده و باید ارتقا بدید!کسی اینجا از پارس پک هاست داره؟ کیفیتش چطوره ؟
بی زحمت یک اسکرین شات از صفحه ی تنظیم تایم فوتوشاپت بگیر اینجا بذار ببینم
من میدونم این چیزی که میگه چیهبی زحمت یک اسکرین شات از صفحه ی تنظیم تایم فوتوشاپت بگیر اینجا بذار ببینم
چون اصلا امکان نداره که تایم درست باشه و بعدش که میزنی زمان تغییر کنه (عموما برخی موارد بعد از ذخیره کردن نباید با نرم افزارهای سیستمی باز کنی (بهتره open with firefox رو بزنی و با مرورگر ببینید به صورت تحت وب)
مهدیاز من میپرسی؟ مگه من ادمینشم؟
ولی از اونجایی که خیلیا از من خیلی چیزا میپرسن باید بهت بگم که فیلترش کردن
در صورتی در فوتوشاپ سرعت از مرورگر پایین تره که سیستمت ضعیف باشه (چون در حالت عادی فوتوشاپ قورت میده همه چی رو و اگه سیستمت یه خورده ضعیف باشه اینطوری میشه ولی در حالت عادی با سیستم خوب قشنگ خیلی هم دقیق نمایش میده = سیستمت با زغال کار میکنه؟ :دی )من میدونم این چیزی که میگه چیه
توی فتوشاپ سرعت نمایش بنر کمتر از مرورگره
برای همین وقتی داری بنر رو درست میکنی و سرعتش رو تنظیم میکنی باید یکم کندتر درست کنی تا توی مرورگر درست نشون داده بشه
ما کوچیک همه تونم هستیممهدی
ای بزرگمرد
یک قالب وبلاگی هست آیا میتوانی آن را برایمان اوکی کنی؟ (در قدیم به آن ریپ میگفتند) = چون از کد سر در نمی آوریم مزاحم وقت شریفتان شدیم
------------
orange is the new black را دیده ای؟ ندیده ای ببین
نه ربطی نداره به کانفیگ سیستمدر صورتی در فوتوشاپ سرعت از مرورگر پایین تره که سیستمت ضعیف باشه (چون در حالت عادی فوتوشاپ قورت میده همه چی رو و اگه سیستمت یه خورده ضعیف باشه اینطوری میشه ولی در حالت عادی با سیستم خوب قشنگ خیلی هم دقیق نمایش میده = سیستمت با زغال کار میکنه؟ :دی )
----------
فایل یک بنر در سایز 3 متر در 4 متر رو توی فوتوشاپ داشتم میزدم ، کلی هم براش و لایه و وکتور و ... استفاده کرده بودم یهویی سیستم هنگ کرد و اصلا داغون شد فوتوشاپ = به زور و صبر منتظر موندم از هنگیدن در بیاد که برم سیو کنم زحماتم هدر نره :دی)
نمیخوام :|ما کوچیک همه تونم هستیم
آدرسشو بده ولی نباید سر قیمتش چونه بزنیا :|
به زرس قاتح(؟) میتونم بگم سرعت در فوتوشاپ اوکی هستش و هیچگونه کاهش سرعت وجود نداره (البته منکر افزایش سرعت در مرورگر نمیشم، ولی سرعت در فوتوشاپ اوکیه)نه ربطی نداره به کانفیگ سیستم
الان سیستم من CPU i5 و 6 گیگ رم و گراف 256 بیتی روشه
بعید میدونم برای یه بنر فزرتی این سیستم کمبود داشته باشه
یه چند روز بود مشکل دار شده بود تلگرامیه لحظه وارد تلگرام شدم کلا فقط چت های خصوصی یا همون پی وی ها بودن و اثری از گروه و کانال ها نبود و نمایش داده نشد بستم و دوباره باز کردم اومدن. یه لحظه با خودم گفتم یعنی میشه تلگرام کانال ها و گروه ها رو حذف کرده باشه ؟ ولی یه مدت حذف کنه چی میشه ....
بله من امروز استفاده کردم و مشکلی برام به وجود نیومد !سلام کسی امروز با درگاه بانک ملت کار کرده؟
امروز صبح توی پرشین رجیستر یه افزایش اعتبار انجام دادم که مراحل خرید تکمیل شد و پیغام موفقیت آمیز بودن هم داد ولی اعتبار اضافه نشد. الانم یه قبض پرداخت کردم که باز هم به همین شکل پرداخت موفق رو نشون داد و پول رو کسر کرد ولی قبض پرداخت نشده!!!
رو دکمه تکمیل فرایند گیر کرد ؟؟سلام کسی امروز با درگاه بانک ملت کار کرده؟
امروز صبح توی پرشین رجیستر یه افزایش اعتبار انجام دادم که مراحل خرید تکمیل شد و پیغام موفقیت آمیز بودن هم داد ولی اعتبار اضافه نشد. الانم یه قبض پرداخت کردم که باز هم به همین شکل پرداخت موفق رو نشون داد و پول رو کسر کرد ولی قبض پرداخت نشده!!!
نه تکمیل فرآیند هم میزنم وقتی برمیگرده به سایت پذیرنده خرید ثبت نمیشه!رو دکمه تکمیل فرایند گیر کرد ؟؟
به احتمال زیاد معلق مونده برگشت داده میشه به حسابتون اگه غیر ازین با پشتیبانیشون تماس بگیر
تماس بگیر با پشتیبانی اگه معلق مونده یا هر دلیل دیگه ای داشته باشه بهت میگننه تکمیل فرآیند هم میزنم وقتی برمیگرده به سایت پذیرنده خرید ثبت نمیشه!
ممنونم فقط چون برای پرداخت قبض بود باید چیکار کنم که بفهمم معلق مونده یا نهتماس بگیر با پشتیبانی اگه معلق مونده یا هر دلیل دیگه ای داشته باشه بهت میگن