کد پیگیری چیزی نداری ؟ تماس بگیر راهنماییت میکنن 27312733-021ممنونم فقط چون برای پرداخت قبض بود باید چیکار کنم که بفهمم معلق مونده یا نه
ممنون از راهنماییت اگه تا فردا صبح برگشت نخورد با شماره ای که گفتی تماس میگیرم. باز خوبه کد پیگیری رو یادداشت کردم!کد پیگیری چیزی نداری ؟ تماس بگیر راهنماییت میکنن 27312733-021
فقط قبلش از طریق پیگیری وضعیت قبض استعلام بگیر شاید پرداخت شده
باید جوکهای پاستوریزه بزاری روی سایت چون سایه قیلترینگ پشت سرته!سلام به همه وب مستران عزیز
آقا یه چند وقتی میخوام سایت جوک بزنم ، نظرتون چی هست ؟
فقط دعا کنید ..."خان طومان" :general507:
اونا خودشون دعا میکنن شهید بشن ما دعا کنیم چی؟ سالم بمونن؟فقط دعا کنید ...
از این منظر نگاه نکردم ولی در کل منظروم این بود که پیروز بشن و در آخر هم به آرزوشون برسن.اونا خودشون دعا میکنن شهید بشن ما دعا کنیم چی؟ سالم بمونن؟
نگاه کن برادر من نگاه کن.از این منظر نگاه نکردم ولی در کل منظروم این بود که پیروز بشن و در آخر هم به آرزوشون برسن.
ینی اول پیروز بشن بعد شهید بشن؟پیروز بشن و در آخر هم به آرزوشون برسن.
خواهشا بحث های سیاسی ، قومیتی ، مذهبی راه نندازید چون حذف میشه و اخطار دریافت می کنیداونقدری قضیه دردناک هست که جایی واسه شوخی نداشته باشه
اینجا جای شوخی به قولی بسیجی یا رزمنده ای نیست برداشت بد میشه.نگاه کن برادر من نگاه کن.
هی شما ازین ور دعا میکنی شهید نشن اونا ازونور دعا میکنن شهید بشن خدا میمونه این وسط چیکار کنه
بذار به آرزوشون برسن دیگه.
ینی اول پیروز بشن بعد شهید بشن؟
نگاه کن برادر من نگاه کن.
هی شما ازین ور دعا میکنی شهید نشن اونا ازونور دعا میکنن شهید بشن خدا میمونه این وسط چیکار کنه
بذار به آرزوشون برسن دیگه.
ینی اول پیروز بشن بعد شهید بشن؟
داون تایم جزء جدایی ناپذیری از نته ایرانهدیتاسنتر داخل ایران که دان تایم کمی داشته باشه لطفا معرفی بفرمایید! نه مثل پارس آنلاین که قطعی هاش زیاده :| هزینه مهم نیست. مهم کیفیته
سرورهای خارج ایران در این زمینه خیلی بهتر عمل میکنن و آپیتایم 100 هم داریم
از نظر کاربران وبسایتها (سایتهایی که بیشترین کاربرانشون از داخل ایران هستند)داون تایم جزء جدایی ناپذیری از نته ایرانه
بعید میدونم جایی باشه که داون تایمش کم باشه
البته اگه نسبت به سایت هایی که میزبانی میشن بخوایم تصمیم بگیرم دیتاسنتر آسیاتک بهتر از همه ست