همش بازی بود که 2 روز ما هم فیلتر بشیم همه فکر کنن کار ما نبوده بعد دوباره باز کنن سایت ماروزرین پال رفع فیلتر شد
منبع: تلگرام زرین پال
یه دونه پی لاین می ارزه به هزارتای زرینباو پی لاین خیلی خفن بود باز واسه اینا خوب حرف زدم از پاسخگوییشون معلومه چه سیستمین :|
کلا 4 تا سایت قابل اعتماد وجود داره پی لاین جهان پی و پارس پال و درگاه پرداخت....و یه زمانی سایت موزیک مد بود الان هم درگاه واسط مد شده هر کی از راه میرسه درگاه واسط میزنه...زیاد شدن این درگاه ها باعث شده بی اعتمادی به وجود بیاد نسبت به درگاه واسطیه دونه پی لاین می ارزه به هزارتای زرین
یه کم جستجو میکردی تو کل نت یه نفر راضی نیست ازشون تو شاپ کیپر هم یه تاپیک جنجالی داشتن برو بخون
تا جاییکه یادمه زرین پال اولین درگاه بوده ....کلا 4 تا سایت قابل اعتماد وجود داره پی لاین جهان پی و پارس پال و درگاه پرداخت....و یه زمانی سایت موزیک مد بود الان هم درگاه واسط مد شده هر کی از راه میرسه درگاه واسط میزنه...زیاد شدن این درگاه ها باعث شده بی اعتمادی به وجود بیاد نسبت به درگاه واسط
هیچوقت تو زندگیم برای کسی اینطوری پیام نفرستادم و فوق فوقش پیام دادم و آخرین درجه عصبانیتم رو با کلمه ی (متاسفم براتون) عنوان کردم.مگه ادبیات من چی داشت؟ پی لاین با احترام جواب میداد :|
مشاهده پیوست 930764
دوستان کسیو میشناسید که فالور واقعی اینستگرام بجدبونه و کارش درست باشه و قانونی؟
چقدر مسخره شدهلوگوى اينستاگرام تغيير كردمشاهده پیوست 930794
رنگ بندیش اصلا سنگین رنگین نیست. به دل نمی شینه.نمی دونم چرا همه بدشون میاد از این لوگو !
من خیلی دوست میدارم :دی
مگه ادبیات من چی داشت؟ پی لاین با احترام جواب میداد :|
مشاهده پیوست 930764
به معنا واقعی :general502::general502::general710:لوگوى اينستاگرام تغيير كردمشاهده پیوست 930794
خیلی زشت شدهلوگوى اينستاگرام تغيير كردمشاهده پیوست 930794
از همه بهتر درگاه پرداخت هست. بعد جهان پی و بعد پی لاین.*اطلاعیه مشترک جهان پی و درگاه پرداخت*
همراهان گرامی، سلام
ابتدا ولادت سه نور ولایت را به شما و خانواده محترم تبریک عرض می کنیم.
همان طور که مستحضرید از تاریخ 26/12/94 اکثر وب سایت های متمرکز کننده کسب و کار خرد از دسترس خارج شده که پیش تر در مورد آن صحبت کردیم.
بازگشت متمرکز کننده های کسب و کار خرد در گرو مشخص شدن مواردی از قیبل ضرورت وجود این سرویس –امنیت داده ها و بانک های اطلاعاتی - احراز هویت و.. می باشد که توسط این شرکت طی چند لایحه به مراجع ذی الصلاح تقدیم شده است.
نتیجه پیگیری های وکلای شرکت از مراجع ذی الصلاح، مزید خبر خوشیست که طی روز های آتی مشکل صدرالاشعار رفع خواهد شد. صد البته مواردی که توسط برخی از همکاران در فروم ها و کانال های متعلق به آنها قید می شود کذب محض بوده و صرفا همانند قبل به دنبال حاشیه سازی و بزرگ نشان دادن شرکتی هستند که از چندین ماه پیش به دنبال حذف رقبا بودند(هستند). امید است شرکت مذکور همانند کسانی که به شاخهای نشستهاند و شاخه را با دست خود میبرند ادامه مسیر ندهد!
اطلاعیه پی لاین
به زودی باز میگردیم ...
با پیگیری بخش حقوقی و با اعلام مسئولین محترم کارگروه تعیین مصادیق محتوای مجرمانه، ضوابط مربوط به فعالیت متمرکز کننده های کسب و کارهای اینترنتی خرد در حال تدوین بوده و به زودی به شرکتهای فعال در این حوزه ابلاغ می گردد.
انشاالله در آینده ای نزدیک شاهد فعالیت مجدد پی لاین با ارائه امکانات و به روز رسانی های جدیدخواهیم بود.