اون مرسی اه ی که گفتی از درون من رو پاشوند :دیرفیقم همیشه یه حرف قشنگ می زد می گفت چ خوبه آدم پول داشته باشه
مرسی اه
خداوند شما را به راه راست هدایت بفرماید ان شاءالله :دیپرسپولیسی ها اعلام حضور کنن داریم کم کم به قهرمانی نزدیک میشیم همو پیدا کنیم
1476 دیجی بن :|
به شرطی میبرین که مافیا بذارنایشالا استقلال خوزستان قهرمان شه بریم دور
آفتابه هم می بریم
احتمال داره از اون سمت هم نفت آبادان بیاد لیگ برتر دیگه خوزستان می ترکه :general107:
الان میخواستی بگی MacBook داری؟
من الان حدود ۱ساله از مک استفاده میکنم ، حالا یکبار از مک اسم بردم.بعد میگن اینجا مرفه بی درد نداریم.
اینا نه که درد نداشته باشنا، درد دارن ، ولی درد بعد یه خنده از ته دل )
این مقایسه ها غلطه ، من از مک برای بازی کردن یا رندر گیری که استفاده نمیکنم ، شاید من در طول استفاده ام از ۵۰ درصد منابع هم استفاده نکنم (سنگین ترین نرم افزارهایی که بخواهم اجرا کنم IDE هایی مثل اندروید استودیو یا xcode هست) پس برای من مهم نیست که با این پول می تونم سیستم قوی تری بگیرم ،چجوری باید /media رو ایندکس کنم با locate ؟ دستور دقیقش چیه؟
یه برنامه گرفتم recoll بعد بیست دقیقه 50.000 تا فایل ایندکس کرده بالای 2.5 میلیون فایل دارم :|
fast find چند دقیقه ای کل هارد (سه ترابایت) رو ایندکس میکرد.
@aalireza439
مک خریدی این ویدیو ها رو ببین از خریدت لذت ببر:
مقایسه پرفورمنس mac pro (قوی ترین محصول اپل) ۴۰۰۰ دلاری با پی سی ۲۰۰۰ دلاری:
youtube.com/watch?v=NDmOHU6lmRw
لینک دانلود : http://hitube.rf.gd/get.php?id=NDmOHU6lmRw
هکینتاش ۷۰۰ دلاری با 16 گیگ رم:
youtube.com/watch?v=GRX-6rWkuzk
لینک دانلود : http://hitube.rf.gd/get.php?id=GRX-6rWkuzk
فعلا یکی زدیمشونبه شرطی میبرین که مافیا بذارن
فک نکنم به شما جام بدن.بخوانم بدن باز یه هزینه ای واسه ورزشگاه ازادی ایجاد میشه ( صندلی واسه ش نمیمونه ) پس در نتیجه سعی میکنن که هرجور شده جام رو بدن به همون .....:general403:
تبریک مثل اینکه تیمتون داره لستر ایران میشهفعلا یکی زدیمشون
ای جان شد دو تا خخخخخ
من ۶ - ۷ ساله لیگ برتر ایران رو دنبال نمیکنم ، فقط لیگ انگلیس رو دنبال میکنم (فقط به خاطر منچستر یونایتد) ، هر از گاهی هم بازی های منچستر یونایتد اگر تلوزیون بزاره می بینم.بحث فوتبال شد - من این دور از بازی های لیگ برتر حتی یک مورد رو هم تماشا نکردم! از زندگی ام هم چیزی کم نشد
باید بگی ماله کجاستدوستان معنی این جمله چیه ؟
save 5,000 points with no cashing in
همون دیگهبرای wpmudev هست. به کسایی که ۵۰۰۰ امتیاز بگیرن عضویت دائم رایگان میدن (عضویت ۵۰ دلار ماهانه هست)
قسمت no cashing in رو دقیق متوجه نمیشم.
پ.ن : اونی که پست های تاپیک رو میخونه الان میره wpmudev عضو میشه شروع میکنه اسپم کردن.
میشه ، ذخیره کردن ۵۰۰۰ امتیاز بدون اینکه پولی وارد کنید . (فعل cash in معنی اش میشه اینکه از یک موقعیت استفاده کنی و پولی به دست بیاری)دوستان معنی این جمله چیه ؟
save 5,000 points with no cashing in
معنی cash in میشه سود و بهره ، یه معنی die هم میده که تو اسلنگ و اصطلاحات بکار میرهبرای wpmudev هست. به کسایی که ۵۰۰۰ امتیاز بگیرن عضویت دائم رایگان میدن (عضویت ۵۰ دلار ماهانه هست)
قسمت no cashing in رو دقیق متوجه نمیشم.
پ.ن : اونی که پست های تاپیک رو میخونه الان میره wpmudev عضو میشه شروع میکنه اسپم کردن.
cash in با cashing in فرق میکنه هامعنی cash in میشه سود و بهره ، یه معنی die هم میده که تو اسلنگ و اصطلاحات بکار میره
احتمالا منظورش از no cash in بدون پایان باشه