بدوضعیت همکاری در فروش ها چطوره؟
بدوضعیت همکاری در فروش ها چطوره؟
برای فروش ، رو تلگرام و گروههاش و... کار کردید؟
لطفا طراح بنر حرفه ای معرفی کنید که تعهد کاری داشته باشه!
تا حالا با چندین طراح کار کردم هیچ کدوم کار به موقع تحویل نمیدن!
----
آرزو به دل موندم یک برنامه نویس یا طراح (بنر و ....) روی حرفش بمونه و کار دقیقا همان تایمی که گفته تحویل بده!
بیا دو تا خروس لاری بخرکسی تو سایتش از این گردنبندهای مرغ آمین داره 2 تا میخوام
دیگه رونق سابق رو نداره.وضعیت همکاری در فروش ها چطوره؟
این تو ایران ضبط میشه؟http://www.aparat.com/v/liEL6
الان حدود سه ساعت و ربع از این زمان که گفته بودن گذشته دیگه درسته ؟ :general710:
اگه پیدا کردید که تعهد کاری داشته باشه به ما هم معرفی کنید ...لطفا طراح بنر حرفه ای معرفی کنید که تعهد کاری داشته باشه!
تا حالا با چندین طراح کار کردم هیچ کدوم کار به موقع تحویل نمیدن!
----
آرزو به دل موندم یک برنامه نویس یا طراح (بنر و ....) روی حرفش بمونه و کار دقیقا همان تایمی که گفته تحویل بده!
آخه بهش گفت تو تحت تعقیبیاحتمال زیاد اره. چون رضا پیشرو ایرانه دیگه این همه هم همراه داشت جمع نشدن برن خارج که!
ویندوزتو آپدیت کن!!!6 گیگ حجم دارم یه روز وقت :|
یه کی یه چی معرفی کنه لطفا.
آخه اون زمانی که میگن تقریبیه.فکر نمیکنم هیچ طراح و برنامه نویسی بگه من دقیقا سر همون روز پروژه رو تحویل میدم.اگه پیدا کردید که تعهد کاری داشته باشه به ما هم معرفی کنید ...
جالب اینجاس قبل سفارش کلی تاکید میکنی
سر وقت تحویل بده کارو اما باز اذیت میکننو هی امروز فردا :|
نمیدونم چه رسمیه، فکر کنم یه نوع کلاس محسوب میشه بین طراح ها :general710:
iCare Format Recoveryدوستان بهترین نرم افزار ریکاوری چیه؟
برای عکس
چه طراح چه برنامه نویس، باید وقتی با شما قرارداد میبنده یا قول میده تایمی که ممکنه به درسش و امتحانش برخورد کنه! یا مسافرت بره! یا اصلا برنامه مشکلی پیش بیاد را هم لحاظ کنه.ویندوزتو آپدیت کن!!!
آخه اون زمانی که میگن تقریبیه.فکر نمیکنم هیچ طراح و برنامه نویسی بگه من دقیقا سر همون روز پروژه رو تحویل میدم.
خودم داشتم پروژه هایی که خودم تخمین میزدم 3-2 روزه اوکی میکنمشون اما بیشتر از یه هفته وقتمو گرفتن !! چون دقیقا تو برنامه نویسی یه چیزی که اصلا فکرشم نمیتونی بکنی چنان مشکلی برات بوجود میاره که دلت میخواد دو دستی بزنی تو سر خودت
اما خب طراح ها از این مشکلات ندارن به اونصورت.داشته باشن هم پیچیده نیست که خیلی وقت گیر باشه.
درستهچه طراح چه برنامه نویس، باید وقتی با شما قرارداد میبنده یا قول میده تایمی که ممکنه به درسش و امتحانش برخورد کنه! یا مسافرت بره! یا اصلا برنامه مشکلی پیش بیاد را هم لحاظ کنه.
من کارفرما وقتی با شخصی قرارداد میبندم. برای اون کار با چندین نفر دیگر برنامه ریزی میکنم که سر موقع کار رو تحویل بگیرم تا همه ی مواردو هماهنگ کنم. این وسط یک نقر خارج از تایمش حرکت کنه و کارو به موقع تحویل نده، کل کار بهم میریزه و ضرر مالی برای ما داره! (من حتی دیرکرد منطقی را هم در تایم کلی پروژه لحاظ میکنم)
مشکل اینجاست که کار داخل وب ایران خیلی ها مانند کار فیزیکی نمیدونن و براش ارش بالایی قائل نیستن! در صورتی که درآمدش از کار فیزیکی بالاتره....
برنامه Driver Pack Solution6 گیگ حجم دارم یه روز وقت :|
یه کی یه چی معرفی کنه لطفا.